Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Tri stranke prešle cenzus.
Sjeverna Koreja.

Sjeverna Koreja.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakvi su indijanci u opoziciji dobro i ima onih koji su prešli.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
Vako ce i SNSD da podere u RS.
Kad vidim ovo "Metla 2020", "Neka maske padnu", "Ruska stranka" i ja bi glasao za Vučića.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
I vako bi bilo u FBIH da nisu ove opozicije u bloku, bilo bi po 5-10% a SDA petobu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
U Srbiji rezultati kao u Koreji, 20 partija po 1% 

Vucic kakav god da je ovi iz opozcije se nemaju sta zaliti, jer su bukvalno beskorisni cirkuzanti.
Nekako naprihvatljivija figura je ovaj Sapic, ali mi ne moze biti skroz prihvatljiv s obzirom da se radi o jos jednom u nizu na politickoj sceni sa kupljenom diplomom.
Nekako naprihvatljivija figura je ovaj Sapic, ali mi ne moze biti skroz prihvatljiv s obzirom da se radi o jos jednom u nizu na politickoj sceni sa kupljenom diplomom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hoces reci da Radulovic nije trebao imati jedno 15% da je narod normalniji?dscile je napisao/la: ↑21 jun 2020, 21:57Vucic kakav god da je ovi iz opozcije se nemaju sta zaliti, jer su bukvalno beskorisni cirkuzanti.
Ruku na srce meni su se kao Bosnjaku svi usmrdili, Srbija nema ljevicu. Ali eto recimo za Srbe je zdrav Radulovic kao za narod.
Radulovic je tamo gdje treba biti, u s*pku politike. Obican prevarant kao i njih 99.9%, samo sto je on pored toga i klaun koji je vrsio utaju poreza.tuzlak1987 je napisao/la: ↑21 jun 2020, 22:01Hoces reci da Radulovic nije trebao imati jedno 15% da je narod normalniji?dscile je napisao/la: ↑21 jun 2020, 21:57Vucic kakav god da je ovi iz opozcije se nemaju sta zaliti, jer su bukvalno beskorisni cirkuzanti.
Ruku na srce meni su se kao Bosnjaku svi usmrdili, Srbija nema ljevicu. Ali eto recimo za Srbe je zdrav Radulovic kao za narod.
Njegovi performansi od zadnjih par mjeseci su u rangu Trifunovicevih.. A kad se na to jos doda da mu je ona Hana (ili kako se tacno zove) jedan od glavnih likova u stranci, sve je jasno.
Zukorlic fino ispred Ugljanina
Baš me zanima je li uzeo Pazar konačno..(ako sam dobro shvatio ovo su i lokalni izbori?)
Neko spominje Šapića, dajte, lik nema pojma, pratio sam par sučeljavanja, lik veze nema.

Baš me zanima je li uzeo Pazar konačno..(ako sam dobro shvatio ovo su i lokalni izbori?)
Neko spominje Šapića, dajte, lik nema pojma, pratio sam par sučeljavanja, lik veze nema.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa i Zukorilic je Vucicev cuko. To je komedija u Sanzdaku glasaju za Zukorlica i SDA, a onda Zukorlic izigrava Vucicevog cuku dok su ovi u Pazaru najsiromasniji dio Srbije.
Komedija isto da drzavljani Srbije iz BiH glasaju za Vucica jer je on spasitelj naroda, sutra ujutru spajanje sa maticom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja ga kao figuru i znanje ipak stavljam ispred jednog Dacica koji zivi na infrastrukturi koji je Milosevic ostavio, kada je skontao da ne moze sam preko 10 15% priklonio se rezimudscile je napisao/la: ↑21 jun 2020, 22:07Radulovic je tamo gdje treba biti, u s*pku politike. Obican prevarant kao i njih 99.9%, samo sto je on pored toga i klaun koji je vrsio utaju poreza.tuzlak1987 je napisao/la: ↑21 jun 2020, 22:01Hoces reci da Radulovic nije trebao imati jedno 15% da je narod normalniji?dscile je napisao/la: ↑21 jun 2020, 21:57Vucic kakav god da je ovi iz opozcije se nemaju sta zaliti, jer su bukvalno beskorisni cirkuzanti.
Njegovi performansi od zadnjih par mjeseci su u rangu Trifunovicevih.. A kad se na to jos doda da mu je ona Hana (ili kako se tacno zove) jedan od glavnih likova u stranci, sve je jasno.

Zar je Radulovic toliko los da jedan dacic ima 4 puta vise glasova? Nije.
nevjerovatno je koliko vremena prosjecni Bosnjak utrosi na razmisljanje i pracenje srbijanske politicke scene...
ipak samo indirektna veza postoji izmedju dnevnopolitickih desavanja tamo i kvaliteta zivota ovde...
ima ona stara nasa izreka :" ućeram im..."

ipak samo indirektna veza postoji izmedju dnevnopolitickih desavanja tamo i kvaliteta zivota ovde...
tz tz tz tz tz tz
-
- Kontakt:
Ma Šapić putem Vanje Udovičića pametan , šta treba kao ostali sportisti po završetku karijere da propadnu u raznoraznim biznisima ...dscile je napisao/la: ↑21 jun 2020, 21:57Vucic kakav god da je ovi iz opozcije se nemaju sta zaliti, jer su bukvalno beskorisni cirkuzanti.
Ovdje su pare sigurne , par poslovnih prostora i procenat od ovoga i onoga ma ljepota

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Pogledajte im samo nazive stranaka, pa ovo gore od nadrealista

- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako nema veze? Pozitivni rezultati u Srbiji i u BiH na izborima mogu da pokrenu neke stvari, dok je Vucic on ce da glumi prijatelja, a radi na razdoru relacija u pozadini.slusalica je napisao/la: ↑21 jun 2020, 22:16nevjerovatno je koliko vremena prosjecni Bosnjak utrosi na razmisljanje i pracenje srbijanske politicke scene...![]()
Ulazak Srbije u EU vuce i BiH u istu, samo jedna od stvari. Ali bitnije promjena klime je ono sto treba regiji, a to se nece desiti.
Trenutno korisnika/ca: RobertHrkac555 i 10 gostiju.