FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Moze li meni neko pojasniti situaciju oko toga hocemol biti nosioci il nenosioci
Prije nam je odgovaralo samo da Alashkert ne bude prvak, kao ni Kukesi. Sad nam odgovara samo taj Vardar
Ako ima iko voljan da mi pojasni bujrum
Prije nam je odgovaralo samo da Alashkert ne bude prvak, kao ni Kukesi. Sad nam odgovara samo taj Vardar
Ako ima iko voljan da mi pojasni bujrum
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
@Zundo ,@Pantelija to zna najbolje objasniti...

Nemoj samo da sakama i nogama objasnjava
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- feniksptica
- Kontakt:
1:1
E sad ga **** 1:2
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
evo za one koji jos uvijek nisu sve svarili, da bismo bili sigurno nosioci potrebno je
-da u Armeniji i Albaniji zavrsi ovako, tacnije Alashkert i Kukesi ne smiju biti prvaci, svi ostali mogu i vrlo je blizu ostvarenje toga, i druga stvar Vardar ne smije dobiti licencu
-ako Vardar dobije licencu, ostaje nam nada u Sloveniji, a tu nam treba Celje kao prvak, a to ce mislim ipak biti teze ostvarivo
-zadnja opcija ako Vardar dobije licencu jeste da Spanska liga zavrsi prije augusta i Atletiko Madrid bude medju prva 4, a uz to u revansu osmine finala LP, Napoli i Lyon moraju ispasti, i ako bi se ovo nabrojano desilo onda bi Zvezda i Omonia krenuli iz drugog pretkola i onda bi nam bilo dovoljno da se samo u Armeniji i Albaniji zavrse prvenstva onako kako je receno gore
Eto, ne postoji vise nikakva kalkulacija osim ovih navedenih pa kome se ovo prati neka prati, kome ne, neka ceka dok ne bude zvanicno da li smo nosilac u prvom pretkolu ili ne

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:

- Nasi htjeli u Sloveniju , ali ih covid19 sprijecio
- Sparti sutra zadatak da se opredijli za Zinedina .
- Kovacevic 90% bivsi , poslije pretkola LP
Hajmo lajkove Pitarcine . I onda kazu @HzTesanj zlonamjeran , a lijepo citati svadje

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
E hvala, oko mojeMortemHz je napisao/la: ↑21 jun 2020, 18:17evo za one koji jos uvijek nisu sve svarili, da bismo bili sigurno nosioci potrebno je
-da u Armeniji i Albaniji zavrsi ovako, tacnije Alashkert i Kukesi ne smiju biti prvaci, svi ostali mogu i vrlo je blizu ostvarenje toga, i druga stvar Vardar ne smije dobiti licencu
-ako Vardar dobije licencu, ostaje nam nada u Sloveniji, a tu nam treba Celje kao prvak, a to ce mislim ipak biti teze ostvarivo
-zadnja opcija ako Vardar dobije licencu jeste da Spanska liga zavrsi prije augusta i Atletiko Madrid bude medju prva 4, a uz to u revansu osmine finala LP, Napoli i Lyon moraju ispasti, i ako bi se ovo nabrojano desilo onda bi Zvezda i Omonia krenuli iz drugog pretkola i onda bi nam bilo dovoljno da se samo u Armeniji i Albaniji zavrse prvenstva onako kako je receno gore
Eto, ne postoji vise nikakva kalkulacija osim ovih navedenih pa kome se ovo prati neka prati, kome ne, neka ceka dok ne bude zvanicno da li smo nosilac u prvom pretkolu ili ne![]()
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U dvije minute sa igračem manje dva gola u gostima.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- SarajevoForza
- Kontakt:
Jos samo 4 kola, a gostuju i araratu arm i shiraku. I da dobiju danas, a igraju sa zadnjim araratom opet su na -5. Treba cudo da se desi da osvoje ligu
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Znaci najbitnije je da Vardar ne dobije licencu ?MortemHz je napisao/la: ↑21 jun 2020, 18:17evo za one koji jos uvijek nisu sve svarili, da bismo bili sigurno nosioci potrebno je
Eto, ne postoji vise nikakva kalkulacija osim ovih navedenih pa kome se ovo prati neka prati, kome ne, neka ceka dok ne bude zvanicno da li smo nosilac u prvom pretkolu ili ne![]()
-
- Kontakt:
Prije tri sedmice, kad smo i zvanično postali prvaci, svi naši sportski portali, pisali su, da nam je potrebno, SAMO da Ararat-Armenia i Tirana, budu prvaci u svojim zemljama i mi smo sigurno nositelji. Sad je, odjednom neko iskopao Zvezdu i Omoniu, odnosno, da oni moraju krenuti, iz drugog pretkola.....Meni se više zgadilo, sve to pratiti.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Radi komercijalu

-
- Kontakt:
@Historicar imas lajk , kad se vrati 

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Juce je neko objasnjavao. Sad trenutno nismo nosioci al ako se desi ono sto su juce pricali da napoli i Lyon ispadnu i da Atl Madrid bude medju 4 Španiji onda smo unutra, pošto cz i omonia ce direktno u drugo kolo
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Jes jes, i ono da li ce se odvaziti na udarac, avuce serbecic loptu sa centra... Onoo koji kAlfredNobel je napisao/la: ↑21 jun 2020, 16:42@DiMaria
Nijedna floskula nije kao ona 'u ovakvoj konstalaciji snaga', koju forsira Spaho čini mi se. Kako mi padne mrak na oči kad čujem to..
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Kyle88, VolimoSarajevo i 39 gostiju.