Cavani i Costa su gotovi igraci, gle samo učinak coste u ovoj godini, nema ga. Ali je morata bolji od halanda, sve je to relativno. Što će ti Douglas, ozljeden je stalno, William isto gotov igrac, 33 godine ne znam koliko bi dao.Bayern111 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 21:45Sve to stoji,ali oni su uoravo izbacili liverpul,platili Felixa 100+mil,dogovorili Cavanija iz PSG, istina je da prodaju igrace ali kada zaista vise ne postoji nikakva druga opcija,a i kad prodaju ne libe se potrositi i kupiti zvijezdu.schickeria je napisao/la: ↑08 jun 2020, 17:30Kakav atletico, godinama su već ne konkurentni barci i Realu, trenutno su 6ti.Bayern111 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 12:49Cinjenica je da uprava Borusie ima zelju da uzme titulu,da budu bolji u evropi,ali za sve to nisu spremni ni na kakav veci rizk,pa tako i kod biranja trenera,ili igraca.
Meni na primjer ponasanje sancha u zadnje vrijeme djeluje kao zelja da sebi olaksa odlazak iz BVB,a njegovo ponasanje automatski obara cjenu i poziciju Watzkea u pregovorima s bilo kojim klubom.
Meni je Borusia bukvalno njemacki Atletiko Madrid,i realno trebali bi se ugledati na njih i pokusati napraviti nesto rizikovati vise,dovesti zvijezde u klub koje ce onda lakse privuci i druge zvijezde ili navesti mlade igrace da ostanu duze u klubu
Kad kazem zvijezde ne mislim na Halanda koji je dosao da bi otisao bukvalno svaka mu cast ali je tako.
Mislim na igrace id 25-28 godina koji ce dovi d apodignu nivo kvaliteta,psihicki dici igrace napraviti euforiju u i oko tima
To se moze samo dovidjenjem provjerenih i sjajnih igraca
(Isco,james,bale,ozil,rakitic,daglas costa,sto da ne boatneg,florian thauvin marsej,)to su sve igraci koji bi na par godina imali veliki uticaj na klub od igre tima marketinga atmosfere,ambicija,a svi su manje vise na izlaznim vratima svojih klubova
Zamisli samo vijest bale rakitic i james potpisali za bvb
Oa sva trojica zajedno nebi kostala 100 mil,ili ozil
Nebitno svaki covjek na svijetu bi to propratio,izgled kluba bi se promjenio,sutra bi protiv lupam Citya u LP u prvom timu imao te igrace plus reus,haland,can witsel
Hladno bi igrali s njima,kao i s bayernom
Ali takvi poslovi su rizik ali bez tog rizika si tu gdjw jesi
Mislite da nije rizik uzeti Sanea iz Citya nkon povrede za 60 mil,ili hernandeza za 80,jeste ali bas takbi stavovi i rizici orave razliku izmedju najvecih i onih manjih
Pogledajte Atletiko redovno gube igrace redovno se bore za vrh i u LP i u Spaniji,zazo sto ulazu jednako koliko i prodaju ili cak i vise
Ne boje se vise Reala i Barce
U Europi imaju finale kao i bvb, igraci im isto odlaze manje više redovito
Kada je Borusija platila kompletnog gotovg igraca,tipa morata,costa,evo caraska vratili,sve na stranu lako dodvode velike igrace i time ostaju u mislima i drugima,jer se ne boje rizika.
Felix,cavani,evo zele Jamesa iz reala,sve u svemu moj primjer Atletika je bio vise vezan za novac i trosenje,dizanje imena kluba,BVB je posljednjih godina postao tim koji prodaje,i ima abicije da ide svake godine u LP,a realno ambicije bi im trebale biti trofeji svake godine
Borusija je dovela Cana,Witsela,Branta i sva trojica su im bukvalno nosioci igre prebitni.
Sada mi revi kakav bi onda uticaj na igru,tim,ambicine izazvao transefer jednog lupam Daglas Costa,ili neka veca zvijezda Isco,James,sto da ne Wilian iz Chelsea,ili mozda golman dovedi vrhunskog golmana
I na kraju baci pochetinu 15 mil platu,dovedi mu jos par igraca,ili Alegriju i napravi taj korak napadni trofeje
Kažem, bvb super radi ali treba zadrzat kadar, za to im treba daljnji ulazak kapitala u klub, samo evonik je malo