Ja uletih na reddit da nađem isto i ovo me dočeka

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
S obzirom da je brigadiranje počelo 5 minuta iza izlaska igre, to nema veze s pričom.
MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑21 jun 2020, 12:51damn liberali unistili jos jednu stvar, how come
Trolova na netu ce uvijek biti, ove jedinice i 10 se na kraju svakako ponistavaju, i igra ce imati neku realnu ocjenu 5-6, a ne da bude proglasena igrom desetljeca.Donnie Darko je napisao/la: ↑21 jun 2020, 14:35problem su i jedni i drugi
ne razumijem baš blaćenje i pišanje po igri koju nisi igrao
Skroz je normalno da napises da ti se ne svidja igra koju nisi igrao.I da 20k ljudi na dan izlaska daje jedinice za igru koju nisu igrali. Based.
Ocjenjuješ Igru a ne spojlere. Športski selam.Tritolone je napisao/la: ↑21 jun 2020, 14:17Pa kad su izasli spoileru za igru ima vise od mjesec dana, nista cudno da su ocjene obicnih ljudi pisane svega "5 minuta" nakon sta je igra izasla. Mislim da je puno veci problem sta su kriticari koji su placeni da igraju i recenziraju igru prisiljeni ovo proglasiti kao nekakav masterpiece samo zato da ih horda debila nebi cancelala.
Sta, ocekujes da neko kihne 60 dolara i da odigra igru kojoj je glavni aspekt prica, a prica je goli qrac sudeci po reakciji mnogih ljudi koji su je odigrali. Te jedinice su ravne 10/10 masterpiece prici, taman da se to izjednaci i nadje sredina.
Ne znam jesi igra Tlou ali igra kao igra nije nista revolucionarno, ali je zato prica kul, zbog toga je jedinica toliko cijenjena, moga bi je opisat kao i interaktivni film, zbog mase cinematica. Prica je ono sta je bitno ovdje, vrhunski gameplay,grafika, ok mehanizam je vec vidjen u proslom djelu, a pricu su unistili ako je slusat fanove. Tbh zaboli me livo jaje za igru ali ono sta mi smeta je sta se igra proglasila igrom godine, zato sta drugacije misljenje nije dopusteno, ova ocjena ce svakako porasti za koji tjedan ali ce i ocjena kriticara pasti, pa ce to imati neku tezinu.
Gle bas je cudno da postoji more trolova koji jasu na nekom valu mrznje i lupaju jedinice, dobrodosao na internet. Samo sitna je razlika izmedju obicnog debila koji lupa nisku ocjenu i onoga koji je placen da iznese svoje misljenje bez predrasuda ili straha da ce ostati bez svega.
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 17 gostiju.