Zar nisi svrsio i umocio u solju juce kad je Chelsea kiksao..sikirica je napisao/la:S'a mai raja?Jeste li sta umocili zadnjih dana?
Ja jos nisam jbg.![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zar nisi svrsio i umocio u solju juce kad je Chelsea kiksao..sikirica je napisao/la:S'a mai raja?Jeste li sta umocili zadnjih dana?
Ja jos nisam jbg.![]()
Koji si ti spamer,za 2 dana si nabio više od 100 postovailidžanski dijamant je napisao/la:meni su vala oba losa, narandza rules. sad pojeftinili na 75 kfsvaki dan 5 litara popijem
Ja opsovo Sarajevo (grad) častio pitare pridjevima raznim i pa´ne 7-dnevni odmor u BanovicimaSamo F.K.S !! je napisao/la:Bosco i ja sam 2 puta :S jednom kad sam rekao ust*** dobio ban 1 dan i kad sam psovao nedavno 7 danaglupo mi je sto ne uvedu temu gdje ce se pisati ko je banovan i zasto i da daju upozorenja clanovima
Ne bi bio @Wolverine da ne piše puno postova. Jednostavno je u sve moguće uključen.Popović Lazar je napisao/la:Koji si ti spamer,za 2 dana si nabio više od 100 postovailidžanski dijamant je napisao/la:meni su vala oba losa, narandza rules. sad pojeftinili na 75 kfsvaki dan 5 litara popijem
sta je muskarac bez brkova ?! Samo jos reci da se brijes ispod pazuhaLBJ MVP je napisao/la:Mojne dirat wolwija![]()
Evo obrijo sam brčiće više nisam mali Šojić
Ja ni ne znam zašto sam banovan prvi put, a drugi put banovan zbog otvaranja teme.Frutek je napisao/la:Ja opsovo Sarajevo (grad) častio pitare pridjevima raznim i pa´ne 7-dnevni odmor u BanovicimaSamo F.K.S !! je napisao/la:Bosco i ja sam 2 puta :S jednom kad sam rekao ust*** dobio ban 1 dan i kad sam psovao nedavno 7 danaglupo mi je sto ne uvedu temu gdje ce se pisati ko je banovan i zasto i da daju upozorenja clanovima
![]()
![]()
de prvo vidi kakvi su to postovi, i nabroj mi koji su od njih tacno bili spamerski, trolovski ili sta ja znam. 90% tih postova je otislo na nba jer sam se juce cijeli dan raspravljo tamo.Popović Lazar je napisao/la:Koji si ti spamer,za 2 dana si nabio više od 100 postovailidžanski dijamant je napisao/la:meni su vala oba losa, narandza rules. sad pojeftinili na 75 kfsvaki dan 5 litara popijem
Ima jedna osoba je mrtva, evo vise o tomeBosco je napisao/la:Ja ni ne znam zašto sam banovan prvi put, a drugi put banovan zbog otvaranja teme.Frutek je napisao/la:Ja opsovo Sarajevo (grad) častio pitare pridjevima raznim i pa´ne 7-dnevni odmor u BanovicimaSamo F.K.S !! je napisao/la:Bosco i ja sam 2 puta :S jednom kad sam rekao ust*** dobio ban 1 dan i kad sam psovao nedavno 7 danaglupo mi je sto ne uvedu temu gdje ce se pisati ko je banovan i zasto i da daju upozorenja clanovima
![]()
![]()
![]()
Inače Frutek kakvo je ono sranje s klizištem u Tuzli, ima i poginulih.
To ne radim mada bi trebao,ali ima vremenaSamo F.K.S !! je napisao/la:sta je muskarac bez brkova ?! Samo jos reci da se brijes ispod pazuhaLBJ MVP je napisao/la:Mojne dirat wolwija![]()
Evo obrijo sam brčiće više nisam mali Šojić
uzmes ronilacko odjeloUnica_Liverpool_ je napisao/la:de nek mi neko kaže kako da dugo ronim pod vodom
Kad se pocnes gusit to je samo privikavanje na vodu, izdrzi 7-8 minuta i mocices koliko hocesUnica_Liverpool_ je napisao/la:de nek mi neko kaže kako da dugo ronim pod vodom
vjeruj mi moces koliko hoces pod uslovom da te sahrane u bosni il miljackojUnica_Liverpool_ je napisao/la:ma ja valja toliko izdržat nisam ni ja izet
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 58 gostiju.