To ti je sva problematika tog problema.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Žalosno je što smo sami sebi najveći neprijatelji i sto nan je turska svetinja.Sviuodbranu je napisao/la: ↑20 jun 2020, 21:24Ne realno je to.
Ali BiH bez separatista cjelovita, sa pridodatim Sandzakom (u cjelini)itekako je moguce.
Nazalost Bosnjaci su dopustili da ih podjele na milion stranaka, na bezbroj kantona, pa Bosnjaci dva grada udaljena 50 kilometara ne mogu se ocima gledatDrugi neprijatelji nam i ne trebaju.
Tuzno je stanje u kojem se Bosnjaci nalaze, i nazalost izlaz se ne nazire u dogledno vrijeme. A sve to dusmani koriste, svaki milimetar.
Najodgovornija je SDA, (sto ne amnestira sve ostale jer su ucinili malo ili nista)i njeno vodstvo koje u vecini, treba suditi za izdaju i javno objesiti kod vjecne vatre, Bakira prvog, bez sudjenja.
Dobar je Tvrtko, ali nije loš niti Hasan-paša Predojević (od Barča u Mađarskoj do Dimitrovice na Kosovu):

Ma mjesto gdje ja zivim nema veze sa Čovićem a i sa BiH politikom

Ovdje se živi i uživa kako Plenković odluči,Sanader,Kosor itd.Kad je Sdp u Hr na vlasti onda drži gaće.Skinu narodu penziju,ne šalju knjige i ne možemo se jeftino liječiti tamo

Cekaj malo, to znaci da smo zapravo mi tvorci cuvene linije Karlovac-Virovitica-Karlobag.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
"Hoće da kažu i hoće i nas da ubjede da to nije Bosna. Da smo mi govorili gluposti, da mi nismo znali šta je naše, a mi ni tada ni danas nismo htjeli i nećemo ništa što je tuđe, hoćemo samo ono što je naše, a to jesu i taj Karlobag i Ogulin i Karlovac i Virovitica i sve te bosanske zemlje i to moraju da znaju.
I neka se oni stide, neka se ti Srbi stide, rođenjem Srbi samo stide, koji sa podsmijehom govore o tim srpskim mjestima, o tim srpskim teritorijama..."
Znao je govoriti, što jest, jest:

- PovratakKralja
- Kontakt:
Ovo mi baš nenormalno izgleda, možda je imao problem sa kočnicama..?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zaspao 100%, cak i da ti odu kocnice ides rucnom. Imaju li kamioni rucne?? B sam kategorija nisam nikad u kamion sjeo hehehe.
Neko na yt komentarisao 7 povrijeđenih i dvojica poginulih, prva 2 auta sigurno fatalno završili.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
ma zaspao ovaj sigurno
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Mozda mu je pozlilo, nije bio pri sebi? Ne mora znaciti da je neka pijancuga za volanom
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Naravno da ne mora,nego znas kako ljudi vole prvo osuditi.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
@duljevino Moze mu biti ručna lijevo kod žmigavca ili na desnu stranu maltene kao mjenjač auta samo malo višlje
A ovaj da je počeo kočit 50 metara ranije dabogda opet da ne bi bilo slično , ako je natovaren ne vidim na snimku ima sigurno preko 40 tona tereta ukupno , nije mi fizika jaca strana al drzim da je gadno , neka ima ukupno 40t (mada i to dabogda sve je u pretovaru ) , sa tom masom na 60 km/h zaustavni put

A ovaj da je počeo kočit 50 metara ranije dabogda opet da ne bi bilo slično , ako je natovaren ne vidim na snimku ima sigurno preko 40 tona tereta ukupno , nije mi fizika jaca strana al drzim da je gadno , neka ima ukupno 40t (mada i to dabogda sve je u pretovaru ) , sa tom masom na 60 km/h zaustavni put
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.