FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma ne zbog Napolija i njihove kvalitete, već radi Barce i njihove strašne nekvalitete. Odron teški, koji se više ni gledati ne može. Ni najmanje me ne bi iznenadilo da Napoli prođe, jedina nada je Messi.Denchi je napisao/la: ↑20 jun 2020, 22:44I meni je ovaj Napoli lud, mogli bi spanskog Borca fiknut samo tako....AlfredNobel je napisao/la: ↑20 jun 2020, 22:19Nije nerealno da Napoli izbaci Barcu, a isto tako Lyon Juvea. To pogotovo važi za ove prve, jer me ne bi iznenadilo da ih Napoli ubije nogama.
Ptice znaju kad će biti žrijeb, odužiće se to sve jako dugo. Još ako se negdje situacija pogorša, havarija će biti.
A Lyon i Juve vec je teze prognozirat, ako se onaj napne da uzme nesto a mogo bi sta je suza u finalu kupa prolio...
Ma izvucemo neke ribare s malte, pokvarice im se brod i nece ni doc....i glat prolaz![]()
Isto tako i Juve može ispasti. Loši, nikakvi, pate se, dok Lyon može iznenaditi. Mislim da će Juve proći, čisto jer su žabari, ali nije nerealno ni da ispadnu. Naravno, ovo govorim bez dodavanja 'korona efekta', boga pitaj u kakvom su stanju svi ti igrači.
@bordobijeli
Nisam to znao.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Daj FACE-u da prenosi Evropu, evo Marjana nazad

Nemoj njega, ako Boga znas. Marjan i Baho su dva najveca idiota koji su dotakli mikrofon. Ne zanima nas odakle je Tatarova svekrva, a vala i ni ono "samo igrajte srcem, bit ce sve u redu, sad sam se cuo sa delegatom"...
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Marjan je za Bahu Nebojša Višković. Većeg ublehaša od Bahe nisam vidio ili je lik jednostavno postao senilan. Onaj nivo debilizma i grešaka u životu nisam čuo. Vrhunac je kad je umjesto 'Coutinho' rekao 'Juninho'. Automatski ugasio TV, zafrljacio daljinski i otišao vani.
Ove naše analfabete i hajvane tipa Šuko, Kristić, Spaho, Džanković, ne bih ni komentarisao. Svaka tekma deset standardnih floskula, uz nepoznavanje fudbala i igrača, pa tako miješaju Salčina i Miličevića.

-
- Kontakt:
Baho je dotakao dno, a može se reci, završio karijeru komentatora, nakon onog rukometnog baraža, BiH - Švicarska, u januaru 2018, kada je bila ona frka, sa onim igračem sa klupe.Kaže, "Delegat Slovenac, je moj dobar prijatelj, mi smo u baražu, nikakvih problema nece biti".Par dana kasnije, EHF nas šutnula iz baraža, kao zadnje klošare.AlfredNobel je napisao/la: ↑20 jun 2020, 23:34Marjan je za Bahu Nebojša Višković. Većeg ublehaša od Bahe nisam vidio ili je lik jednostavno postao senilan. Onaj nivo debilizma i grešaka u životu nisam čuo. Vrhunac je kad je umjesto 'Coutinho' rekao 'Juninho'. Automatski ugasio TV, zafrljacio daljinski i otišao vani.
Ove naše analfabete i hajvane tipa Šuko, Kristić, Spaho, Džanković, ne bih ni komentarisao. Svaka tekma deset standardnih floskula, uz nepoznavanje fudbala i igrača, pa tako miješaju Salčina i Miličevića.![]()
Ma nema u Bosni komentatora kako treba. Tačno s užitkom gledam tekme na Sportklubu, Eurosportu i Areni. Kad mi se gleda tekma LP koju inače prenosi naša TV kuća, radije se patim sa ruskim streamovima. Barem mi je zanimljivo kad neko pogodi stativu a komentator kaže "štanga".

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nema vise dovodzenja indijanci
Interesuje me sta su sljedeci koraci za akademiju?
Zasad ima 3 terena ne? Izgradili su teren za mali fudbal? Apartmani za igrace van sarajeva? Planira li se 4ti teren za akademce...obzirom da je to skroz na butmiru koliko djeci iz grada treba da stignu na trening...
Zasad ima 3 terena ne? Izgradili su teren za mali fudbal? Apartmani za igrace van sarajeva? Planira li se 4ti teren za akademce...obzirom da je to skroz na butmiru koliko djeci iz grada treba da stignu na trening...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Znam da je u planu izgradnja apartmana i da tu igraci budu..Sto se tice 4 terena u to nisam siguran,ali bit ce uskoro ulozeno novca u akademiju i sigurno da cemo tada znati da li ce se praviti jos terenagruezi je napisao/la: ↑21 jun 2020, 00:33Interesuje me sta su sljedeci koraci za akademiju?
Oni tereni na Butmiru su top,bio sam tamo nedavno,i fakat je teren ko tepih
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Samo **** sa tepiha na BH oraniceGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jun 2020, 00:39Znam da je u planu izgradnja apartmana i da tu igraci budu..Sto se tice 4 terena u to nisam siguran,ali bit ce uskoro ulozeno novca u akademiju i sigurno da cemo tada znati da li ce se praviti jos terenagruezi je napisao/la: ↑21 jun 2020, 00:33Interesuje me sta su sljedeci koraci za akademiju?
Oni tereni na Butmiru su top,bio sam tamo nedavno,i fakat je teren ko tepih
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma ne možeš da vjeruješ šta lik lupa, svega mi ja bi njega na neko psihjatrijsko vještaćenje odveo, jer me ne bi čudilo da ima kakvih poteškoća. Onaj nivo blamiranja je fenomen, ja bi se radije povukao nego onoliko brukao.Historicar je napisao/la: ↑20 jun 2020, 23:47Baho je dotakao dno, a može se reci, završio karijeru komentatora, nakon onog rukometnog baraža, BiH - Švicarska, u januaru 2018, kada je bila ona frka, sa onim igračem sa klupe.Kaže, "Delegat Slovenac, je moj dobar prijatelj, mi smo u baražu, nikakvih problema nece biti".Par dana kasnije, EHF nas šutnula iz baraža, kao zadnje klošare.AlfredNobel je napisao/la: ↑20 jun 2020, 23:34Marjan je za Bahu Nebojša Višković. Većeg ublehaša od Bahe nisam vidio ili je lik jednostavno postao senilan. Onaj nivo debilizma i grešaka u životu nisam čuo. Vrhunac je kad je umjesto 'Coutinho' rekao 'Juninho'. Automatski ugasio TV, zafrljacio daljinski i otišao vani.
Ove naše analfabete i hajvane tipa Šuko, Kristić, Spaho, Džanković, ne bih ni komentarisao. Svaka tekma deset standardnih floskula, uz nepoznavanje fudbala i igrača, pa tako miješaju Salčina i Miličevića.![]()
Ima tu još more i more nebuloza, samo se ne mogu sjetiti.
Što kaže škoro, nemamo mi jednog jedinog normalnog, elokventnog i stručnog komentatora. Kad čujem onog Viškovića na SK-u, pa platio bih da mi dođe i pred spavanje priča.

Kod nas ove sirovine s BHT-a, ne znaju pravilo ofsajda, a kamoli šta više.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hvala Maki, vrati se jos jaci... Mnogi te gotive a i ja sam jedan od njih.
Nemoj mi marjana da dahce u maksimalno pokacan mikrofon. Ehvoga, phhhhrilika. Oh, uh.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Evander, NeSamSafetee, Proximic, TefalTava i 43 gosta.