ok je sve to, ali da li ce Spanija zavrsiti prvenstvo prije nego bude izvlacenje za pretkola LP ? - a druga stvar je sto u slucaju da Napoli ili Lyon ipak prodju u cetvrtfinale tu je i kraj price jer final eight se nece igrati prije izvlacenja za pretkola, kako god po meni je najbitnije da Vardar ne dobije licencu da ne moramo jos razmisljati i o Napoliju, Lyonu i AtletikuHistoricar je napisao/la: ↑20 jun 2020, 19:13Ako Juventus izbaci Lyon, Barcelona izbaci Napolia, a Atletico završi u Top 4, Zvezda kreče od drugog pretkola, maloprije sam iskopao.Uglavnom, večeras od 22:00, sve oči uprte na Wanda MetropolitanoTHEC je napisao/la: ↑20 jun 2020, 18:58
poenta je da se ne zna sigurno jos uvijek hoce li Zvezda i Omonia igrati od prvog ili drugog pretkola zato nam Vardar treba da budemo potpuno sigurni da smo nosioci, naravno uz Armeniju i Albaniju, ugl negdje procitah da Vardar ima roka do 30.06. da plati cini mi se da li 1.2 ili 2 miliona eura, neki Bugarin ima zelju da ih preuzme ali sad ne moze zbog korone, kako stvari stoje blize su da nece dobiti licencu nego da hoce![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Svake sedmice, odigrat ce se dva kola u Španiji, oni su do kraja jula gotovi, a onda ce 99 %, ždrijeb za prva pretkola, biti u ponedjeljak 3. augusta, to je 15 dana, prije naše utakmice, prvog pretkola.THEC je napisao/la: ↑20 jun 2020, 19:37ok je sve to, ali da li ce Spanija zavrsiti prvenstvo prije nego bude izvlacenje za pretkola LP ? - a druga stvar je sto u slucaju da Napoli ili Lyon ipak prodju u cetvrtfinale tu je i kraj price jer final eight se nece igrati prije izvlacenja za pretkola, kako god po meni je najbitnije da Vardar ne dobije licencu da ne moramo jos razmisljati i o Napoliju, Lyonu i AtletikuHistoricar je napisao/la: ↑20 jun 2020, 19:13Ako Juventus izbaci Lyon, Barcelona izbaci Napolia, a Atletico završi u Top 4, Zvezda kreče od drugog pretkola, maloprije sam iskopao.Uglavnom, večeras od 22:00, sve oči uprte na Wanda MetropolitanoTHEC je napisao/la: ↑20 jun 2020, 18:58
poenta je da se ne zna sigurno jos uvijek hoce li Zvezda i Omonia igrati od prvog ili drugog pretkola zato nam Vardar treba da budemo potpuno sigurni da smo nosioci, naravno uz Armeniju i Albaniju, ugl negdje procitah da Vardar ima roka do 30.06. da plati cini mi se da li 1.2 ili 2 miliona eura, neki Bugarin ima zelju da ih preuzme ali sad ne moze zbog korone, kako stvari stoje blize su da nece dobiti licencu nego da hoce![]()
-
- Kontakt:
Hvala na pojasnjenju svima , a posebno @HordasOdMalena i @THEC
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ako ne bude novih prekida u Španiji je zadnje kolo 19.07.Historicar je napisao/la: ↑20 jun 2020, 19:53Svake sedmice, odigrat ce se dva kola u Španiji, oni su do kraja jula gotovi, a onda ce 99 %, ždrijeb za prva pretkola, biti u ponedjeljak 3. augusta, to je 15 dana, prije naše utakmice, prvog pretkola.THEC je napisao/la: ↑20 jun 2020, 19:37ok je sve to, ali da li ce Spanija zavrsiti prvenstvo prije nego bude izvlacenje za pretkola LP ? - a druga stvar je sto u slucaju da Napoli ili Lyon ipak prodju u cetvrtfinale tu je i kraj price jer final eight se nece igrati prije izvlacenja za pretkola, kako god po meni je najbitnije da Vardar ne dobije licencu da ne moramo jos razmisljati i o Napoliju, Lyonu i AtletikuHistoricar je napisao/la: ↑20 jun 2020, 19:13
Ako Juventus izbaci Lyon, Barcelona izbaci Napolia, a Atletico završi u Top 4, Zvezda kreče od drugog pretkola, maloprije sam iskopao.Uglavnom, večeras od 22:00, sve oči uprte na Wanda Metropolitano![]()
-
- Kontakt:
Yebite me ako ja ista razumijem oko ovih kvalifikacija, pretkola, kalkulacija... Jedan dan navijamo za n'akav Ararat, drugi dan da Vardar ne dobije licencu, treci dan prizeljkujemo TNS, a cetvrti nam brat hladno uleti sa Atletikom, Lionom, Juventusom... Jos nas zanima nak'o Celje i Mura
Za koga da navijam jbt 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
belosevic28 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 20:17Yebite me ako ja ista razumijem oko ovih kvalifikacija, pretkola, kalkulacija... Jedan dan navijamo za n'akav Ararat, drugi dan da Vardar ne dobije licencu, treci dan prizeljkujemo TNS, a cetvrti nam brat hladno uleti sa Atletikom, Lionom, Juventusom... Jos nas zanima nak'o Celje i MuraZa koga da navijam jbt
![]()

Brat moj...

- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako vam se da sve to pratiti, računati i prekontavati nikako mi ne ide u glavu.. Ne možete znati na čemu smo, dok se stvari ne zahuktaju i dok tačno ne budu žrijebovi i zaebancije. Može nas sreća poslužiti, može da nas syebava kao i dosad, niko to ne može znati. Ovako pratite nekakve Ararate i ostale amatere, kao da ćemo u grupnu ako oni osvoje/ne osvoje šta li..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
dokle su ovi nasi sa onim prijedlozima, kad nam je prelazni sada???
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 20 jun 2020, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Nisu oni suljo i mujo. Oni su Fataextazy je napisao/la: ↑20 jun 2020, 14:03
![]()
Idalje kontaju da su velikan, kakva je to masovna deluzija. Ne kontaju da je klub iz Z. Mostara zamjenio odavno njihovo mjesto za utrku sampiona. Godinama se prate njihove novosti, zbog memova i zaje.ba.ncije, a oni kazu "prate velikana", a zapravo su "Mujo i Suljo" BiH nogometa
-
- Kontakt:
Mustafić asistent za Slovan 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakvi prijedlozi, one promjene što su išle u savez kao npr. 5 stranaca umjesto 4?
Prijelazni rok? On traje do 02.10 po prijedlogu ali to još savez nije usvojio, počelo bi početkom augusta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kad to ide na usvajanje, sta cekaju, da abecedno ligu zavrsimo prije nego i pocne 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To generalna skupština odlučuje, ne znam kad će to. Znam da je žrijebanje parova za ligu 1. jula u 12h pa kontam nekad poslije toga. Neće valjda posljednji dan odlučivati.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A od prijelaznog roka ti mi nikad i nismo imali neke koristi, totalno nebitno za nas jer ne kupujemo igrače.
Vrlo bitno jer do sada smo bili uskraceni za igrace koji dobiju slobodne papire kasnije.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Bas ce sad biti bitan, ako ga jel usvoje kako su skontali
Šuti, sve je dobro dok ne ubace Bocu Juniors i Al-Ahly.belosevic28 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 20:17Yebite me ako ja ista razumijem oko ovih kvalifikacija, pretkola, kalkulacija... Jedan dan navijamo za n'akav Ararat, drugi dan da Vardar ne dobije licencu, treci dan prizeljkujemo TNS, a cetvrti nam brat hladno uleti sa Atletikom, Lionom, Juventusom... Jos nas zanima nak'o Celje i MuraZa koga da navijam jbt
![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.