Ma i ja kažem ahbabu ovom @Panteliji , daj ne unosi pometnju kod ljudi...Samozdravlje je napisao/la: ↑20 jun 2020, 18:37
Insajderu No.1. , nesto Ti šatro ne ide . Prevedi , speluj![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma i ja kažem ahbabu ovom @Panteliji , daj ne unosi pometnju kod ljudi...Samozdravlje je napisao/la: ↑20 jun 2020, 18:37
Insajderu No.1. , nesto Ti šatro ne ide . Prevedi , speluj![]()
Ma trenutno smo definitivno prvi ispod crte, ako ostane ovakvo stanje. Zvezda i Omonia počinju od prvog pretkola, jer zavise od osvajača Lige prvaka, a to se neće znati prije izvlačenja. Prvi put da je tako, pa je sada malo zbunjujuće. Dakle, prema trenutnom nam definitivno treba još da Vardar ne dobije licencu, osim ako još ne promijene nešto, ali ne bi trebali.Samozdravlje je napisao/la: ↑20 jun 2020, 18:51
Stvarno se neko zeza ovdje . Jedan dan treba samo rezultat iz Armenije , drugi dan i Albanije i evo sad i Vardar .
Dogovorite se . Koliko je nosioca i koji su sigurni ?
poenta je da se ne zna sigurno jos uvijek hoce li Zvezda i Omonia igrati od prvog ili drugog pretkola zato nam Vardar treba da budemo potpuno sigurni da smo nosioci, naravno uz Armeniju i Albaniju, ugl negdje procitah da Vardar ima roka do 30.06. da plati cini mi se da li 1.2 ili 2 miliona eura, neki Bugarin ima zelju da ih preuzme ali sad ne moze zbog korone, kako stvari stoje blize su da nece dobiti licencu nego da hoceSamozdravlje je napisao/la: ↑20 jun 2020, 18:51
Stvarno se neko zeza ovdje . Jedan dan treba samo rezultat iz Armenije , drugi dan i Albanije i evo sad i Vardar .
Šta je sa Slovenijom, nama odgovara da Celje osvoji?THEC je napisao/la: ↑20 jun 2020, 18:58poenta je da se ne zna sigurno jos uvijek hoce li Zvezda i Omonia igrati od prvog ili drugog pretkola zato nam Vardar treba da budemo potpuno sigurni da smo nosioci, naravno uz Armeniju i Albaniju, ugl negdje procitah da Vardar ima roka do 30.06. da plati cini mi se da li 1.2 ili 2 miliona eura, neki Bugarin ima zelju da ih preuzme ali sad ne moze zbog korone, kako stvari stoje blize su da nece dobiti licencu nego da hoceSamozdravlje je napisao/la: ↑20 jun 2020, 18:51
Pa to uvijek tako bude osim na derbiju.
Jedino Mura, trenutno igra 0-0, ako do kraja pobjedi ide na -1 Celju
Ja, ali Lyon nas tu zayebava. Oni nisu među prve četiri, a i dalje su u LP. A igraju sa Barcom tek nakon izvlačenja koliko vidim. Tako da ta opcija vjerovatno otpada.FoSte95 je napisao/la: ↑20 jun 2020, 19:07Zipa Atletiko je trenutno u top4 u Spaniji a tu ce vjv i ostati. U LŠ tesko da je za ocekivati da ce je Napoli ili Lyon proći Barsu tj. Juventusa. Ostatak meceva osmine finala igra se osmog avgusta znaci prije zriebanja prvog kola, a do tada ce sve nacionalne loge zavrsiti.
Btw treba također Boga moliti na Atalanta ostane u top4 u italiji hahah
Ako Juventus izbaci Lyon, Barcelona izbaci Napolia, a Atletico završi u Top 4, Zvezda kreče od drugog pretkola, maloprije sam iskopao.Uglavnom, večeras od 22:00, sve oči uprte na Wanda MetropolitanoTHEC je napisao/la: ↑20 jun 2020, 18:58poenta je da se ne zna sigurno jos uvijek hoce li Zvezda i Omonia igrati od prvog ili drugog pretkola zato nam Vardar treba da budemo potpuno sigurni da smo nosioci, naravno uz Armeniju i Albaniju, ugl negdje procitah da Vardar ima roka do 30.06. da plati cini mi se da li 1.2 ili 2 miliona eura, neki Bugarin ima zelju da ih preuzme ali sad ne moze zbog korone, kako stvari stoje blize su da nece dobiti licencu nego da hoceSamozdravlje je napisao/la: ↑20 jun 2020, 18:51
Kec ko kućaHistoricar je napisao/la: ↑20 jun 2020, 19:13Ako Juventus izbaci Lyon, Barcelona izbaci Napolia, a Atletico završi u Top 4, Zvezda kreče od drugog pretkola, maloprije sam iskopao.Uglavnom, večeras od 22:00, sve oči uprte na Wanda MetropolitanoTHEC je napisao/la: ↑20 jun 2020, 18:58poenta je da se ne zna sigurno jos uvijek hoce li Zvezda i Omonia igrati od prvog ili drugog pretkola zato nam Vardar treba da budemo potpuno sigurni da smo nosioci, naravno uz Armeniju i Albaniju, ugl negdje procitah da Vardar ima roka do 30.06. da plati cini mi se da li 1.2 ili 2 miliona eura, neki Bugarin ima zelju da ih preuzme ali sad ne moze zbog korone, kako stvari stoje blize su da nece dobiti licencu nego da hoceSamozdravlje je napisao/la: ↑20 jun 2020, 18:51
Dogovorite se . Koliko je nosioca i koji su sigurni ?![]()