Kad nađeš postavi nam link.
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Ako budem sutra na netu, postavicu vam link.reds je napisao/la:Bravo !![]()
Kad nađeš postavi nam link.
E druže i meni se to pojavilo,treba i meni pomoćadnan_hzsa je napisao/la:raja ima li ko ovaj serial key sto se kuca poslije instalacije da se aktivira igrica??? hitno mi treba plsss
jarane,mora se krekovatPopović Lazar je napisao/la:MOLIM NEKOG DA MI POMOGNE,KADA INSTALIRAM IGRICU PES 2011,CRACKUJEM JE i TRAŽI MI NEKI DRUGI CODE DA BIH OTVORIO IGRICU,HITNA POMOĆ !!!
Evo i slika:
odes sad na to odredi i odaberes part2 i onda okOmerbavarac je napisao/la:Skinuo sam ovaj novi patch, ali nece da ga raspakuje. Ovo mi se pojavljuje, iako sam probao otvoriti svaki fajl, ali ne ide.
Caka je u tome sto sam skinuo samo prvi part.rob do bagro je napisao/la: Omere,
Jesil skinuo svih 5 partova ? Ako jesi ne znam sta je problem, al probaj kada pokrenes prvi part pa kad ti zatrazi drugi pritisnes "Odredi" pa nadjes 2 part i kliknes na njega i onda kliknes "Uredu" i tako sve dozadnjeg parta.
Jel mora da bude originalan PES da bi patch radio ?schweinsteiger je napisao/la:http://www.pes-patch.com/
novi patch.
ne mora biti original. jedino što je bitno, je da si instalirao pravu igru, odnosno da nisi skinuo neku ripovanu verziju igre. da je rip, možeš prepoznati po tome ako si igru ''instalirao'' tako što si je otpakovao iz .rar foldera i onda samo pokrenuo.Red or Dead je napisao/la: Jel mora da bude originalan PES da bi patch radio ?
Kod mene je piratska verzija,i prijasnje patcheve sto sam instalirao,na prethodnim serijalima nisam mogao pokrenuti igre.
Hoce li biti ista prica i sa ovim PES-om ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.