Davis Cup

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Virtu4l
Kontakt:

Re: Davis Cup

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2010, 21:30

Llodra je riskantno rješenje, nikad ne znaš šta će se desiti sa njim, međutim isto tako se može opisati i Janko. Troicki je dokazao da je tremaš i da mu ne treba davati odlučujuće mečeve. Za Srbiju je najbitnije da Novak odradi svoj posao, a za ostalo ćemo vidjeti.

Nadam se dobrim mečevima i jubilarnom desetom trofeju za Francusku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 dec 2010, 21:37

Devil je napisao/la:I da ne zaboravim,jos jednom pozdravim svu familiju organizatorima(zna se ko je to),koji su uspeli da upropaste citavu atmosferu.
Citam danas u novinama kako su zadovolji sto su u rekordnom vremenu prodali 10000 karata :lol: ,kako je atmosfera kao na basketu kada igra Partizan... :lol: :lol: :oops: :oops:
Pa da nije smesno bilo bi zalosno.

da ja još jednom pozdravim tebe i šta očekuješ za sutra
ja navijam za Francuze ,zato oni ovako dobro i igraju ,kad bi prešo za Srbiju oni bi pobijedili ,ali neću
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 04 dec 2010, 21:41

legenda reala je napisao/la:Ti očekuješ da Monfils sutra riješi ,ovaj duel
koje je bolje riješenej za Francuze ,ako kojim slučajem Đoković dobije u odlučujučem meču protiv Tipsarevića ,Simon ili Llodra ,prodiskutujte malo
Mozda se desi najezda vanzemaljaca, koji ce ubiti Monfilsovog bliznjeg, pa ce ovaj to saznati u toku meca, psihicki pasti i predati ga Dokovicu, a mozda se desi i neko drugo cudo pa Gael izgubi mec...
Eh, onda ce u odlucujucem mecu 100 % igrati Tipsarevic, a za Francuze, ja bih stavio Llordu, covjek dominira, ima snage drama, cini mi se da se umorio manje od onog komentatora na RTRS, koji je stalno zalio na umor u prenosu..
Tesko da bi mu Tipsarevic uzeo servis, a isti bi dobio Simona (ima servis ko baba).. No posto ce Monfils dobiti Dokovica, onda ce vjerovatno igrati 4. igrac Srbije, protiv Benetaua ili ne znam ko je 4. igrac Francuske...
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

tipster
Kontakt:

Post Postao/la tipster » 05 dec 2010, 09:33

Nole mora i može dobiti Monfilsa , a onda spektakl , ako neko misli da će Tipsa igrat manje od 5 setova svoj odlučujući meč , dobro se vara :)

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 05 dec 2010, 11:48

Citizen-X je napisao/la:Nemam pojma koji ti klinac hoces da obrazlozis - znamo da je BH tenis u qrcu kao i sve ostalo i to si ti kao nama trebao da prosvijetlis.

Nisam ljubomoran za tvoju informaciju - uspjesi u sportu su cijenjeni kod svakog normalnog covjeka.
Ali folklor tih sportskih uspjeha se veze za fasisticka ispoljavanja kompleksa neke pripadnosti nekom plemenu i toru.
E to mi smeta ako nisi znao.
Sreca pa jos uvijek navijam za sport a ne ko je iz kojeg plemena i pyzde materine.
A mozda bi imali i reprezentativce u Bobu da nisu bob stazu hajvani sa sajkacama pretvorili u sito artiljerijom.
Fasizam? To je iznimno teska kvalifikacija. Nigdje ne ugledah neku fasisticku izjavu. Da je doslo do toga, sigurno bi moderatori reagovali. Ako ti navijacka prepucavanja smatras fasizmom, onda ti mogu reci da IZRABLJUJES pojam koji se treba PRIPISIVATI zlocincima i zagovaracima zlocina. Ja ne ugledah da je neko promovis'o fasisticku IDEOLOGIJU, zagovar'o i podrzav'o zlocine. Drugi put razmisli kada budes lijepo etikete, nije korektno...

Srbija je propustila veliku priliku. Desilo se upravo ono na sto sam ukazivao. Pritisak je sput'o srpski dubl, propustili su veliku prednost. To je taj balkanski kompleks manje vrijednosti... Nece Djokovicu biti lako protiv Monfilsa. Na njemu je sada veliki, ogroman pritisak. Monfils to voli, on najbolje igra pod pritiskom, kada je tenzija na vrhuncu. Ipak, Djokovic je veliki favorit, iako ne bih stavio pare na njega :mrgreen: . Ako dodje do odlucujuceg meca, opet je Simon (ne vjerujem da ce Lodra dobiti priliku) favorit. Vjerujem da ce Srbija Simonu suprostaviti Tipsarevica. Izgleda da su obojica u losoj formi, tako da moze biti jako neizvjesno. Ipak, Simon je bolji igrac, pritisak je na Tipsarevicu, tako da prednost opet dajem Francuzima. 60 - 40 za Francusku.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 05 dec 2010, 12:15

Slažem se sa svime u prethodnom postu, s tim da bih dao prednost Simonu 52:48.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 dec 2010, 12:28

Nole ima 5-0 protiv Gaela, sve su to bili tijesni mečevi, ali na kraju je psihička stabilnost Đokovića presudila. Drugi meč će igrati čokeri, igrači koji lako pucaju, posebno se to odnosi na Troickog ili Tipsarevića, meč karijere (dosadašnje) i Francuzi to mogu iskoristiti...
Voli te tvoje Sarajevo.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 05 dec 2010, 13:57

Djokovic nije najbrzi a ni najsznazniji igrac,nije ni najbolji server ali ima nesto neopisivo sto ga je dovelo do zvjezdanih trenutaka...LOL kakav komentatro na RTRS...uvijek mi pokvare gust gledanja...

Djokovic 6-2 prvi set...zasad po planu...

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 05 dec 2010, 14:18

Monfils je zreo za laganih 3-0. Samo prebacuje, radi ono sto ne smije i jedino ga Nole i servis mogu vratiti u mec.

Sta li radi Forget, mogao bi mu reci da malo vise napada. 8-) Ako vako nastavi nema skoro pa nikakve sanse, a Nole ne igra nista specijalno.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 dec 2010, 15:01

Ako je vjerovati medijima pet mec igraju Llodra-Troicki, sada ne znam ko je ovdje u predsnoti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 dec 2010, 15:27

Djoka izmaltretirao Monfilsa lagano 3:0.Svaka cast Djoka. 8-)
Mislim da ipak igraju Tipsa-Simon jer su otisli na zagrevanje. :?
Sada peti mec.

BOZE POMOZI!!! :!:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 05 dec 2010, 15:33

EdinTM87 je napisao/la: Jao, sto ovo volim, haman svi na ovoj temi (osim Virtuala koji se nije izjasnio) misle da ce Dokovic dobit Monfilsa, eto ja mislim da 100% Monfils dobija, al samo realno govorim, da kojim slucajem izgubi, Tipsarevic ce ogulit Simona... Jedva cekam sutra da likujem zbog pobjede Monfilsa :D
Likuj dečko. :lol: 8-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 05 dec 2010, 15:40

Willy je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la: Jao, sto ovo volim, haman svi na ovoj temi (osim Virtuala koji se nije izjasnio) misle da ce Dokovic dobit Monfilsa, eto ja mislim da 100% Monfils dobija, al samo realno govorim, da kojim slucajem izgubi, Tipsarevic ce ogulit Simona... Jedva cekam sutra da likujem zbog pobjede Monfilsa :D
Likuj dečko. :lol: 8-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: Moro sam ja protiv svih :D Monfils izgledo retardirano :roll:

Sad Simon - Tipsarevic ne znam kome da dam prednost, steta sto nije Llordu stavio :roll:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 05 dec 2010, 15:44

tipsarevic ako bude igrao kao protim mofisa, srbija nema nikakve sanse, ja bi ga pobjedio koji nikad nisam uzeo reket u ruku :) ( salim se igro sam jednom sam sa sobom od zid zgrade udaro lopticu )
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 dec 2010, 15:50

Ak budu igrali Tipsarevic Simon mislim da Srbija uzma
nema potpisa

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 dec 2010, 15:51

EdinTM87 je napisao/la:Jao, sto ovo volim, haman svi na ovoj temi (osim Virtuala koji se nije izjasnio) misle da ce Dokovic dobit Monfilsa, eto ja mislim da 100% Monfils dobija, al samo realno govorim, da kojim slucajem izgubi, Tipsarevic ce ogulit Simona... Jedva cekam sutra da likujem zbog pobjede Monfilsa :D
Davno sam se ja izjasnio da će Nole dobiti oba meča.
Voli te tvoje Sarajevo.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 05 dec 2010, 15:52

Llodra - Troicki 8-)

Uff bit ce gemova, Allez Llodra!
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 dec 2010, 15:53

Ipak Llodra-Vik,bice svega ovde mozda i u 5 setova. :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 05 dec 2010, 15:53

Teodosic Milos je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Djokovic nije najbrzi a ni najsznazniji igrac,nije ni najbolji server ali ima nesto neopisivo sto ga je dovelo do zvjezdanih trenutaka...LOL kakav komentatro na RTRS...uvijek mi pokvare gust gledanja...

Djokovic 6-2 prvi set...zasad po planu...
Ima srce, to je ono što nemaju Roger i Murray.Nole raznio Monfilsa.Sada Tipsa koji igra po principu toplo-hladno.Daj Bože da i ovo predjemo i da osvojimo,mada sam ja i sa finalom prezadovoljan!
Po čemu si ti zaključio da Roger i Murray nemaju srce? Ako iko pokazuje ljubav i emocije prema tenisu to je Federer, i Nadal naravno.. Svi igrači unutar top500 imaju itekako veliko srce, ili bolje rečeno ljubav prema igri..
Btw. puno sreće Srbiji u odlučujućem meču :!:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 05 dec 2010, 15:54

Teodosic Milos je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:tipsarevic ako bude igrao kao protim mofisa, srbija nema nikakve sanse, ja bi ga pobjedio koji nikad nisam uzeo reket u ruku :) ( salim se igro sam jednom sam sa sobom od zid zgrade udaro lopticu )
aj sad reci da nisi glup
Zasto vrijedas majmune ?

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.