ma ako je to litra bevande onda si ti nosorog (zaj*******a)
p.s. inače ovo mi je Despina na avataru ako niste znali
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ova pjesma mi djeluje iz nekih normalnijih vremenaAirRamiz je napisao/la: ↑19 jun 2020, 15:27Edita zasluzuje nagradu the most improved pjevacica . njen plasticar je uradio vrhunski posao jos od uklanjanja bena...gledao sam je kod AmiGa neki dan, cura zraci energijom i seksipilom...a ima i nekog talenta za muziku za razliku od mnogih kolegica. zalim sto je nisam gledao kad je gostovala u Face-u
Promjenila vjeru mamu joj...AirRamiz je napisao/la: ↑19 jun 2020, 15:27Edita zasluzuje nagradu the most improved pjevacica . njen plasticar je uradio vrhunski posao jos od uklanjanja bena...gledao sam je kod AmiGa neki dan, cura zraci energijom i seksipilom...a ima i nekog talenta za muziku za razliku od mnogih kolegica. zalim sto je nisam gledao kad je gostovala u Face-u
PovratakKralja je napisao/la: ↑19 jun 2020, 22:09Promjenila vjeru mamu joj...AirRamiz je napisao/la: ↑19 jun 2020, 15:27Edita zasluzuje nagradu the most improved pjevacica . njen plasticar je uradio vrhunski posao jos od uklanjanja bena...gledao sam je kod AmiGa neki dan, cura zraci energijom i seksipilom...a ima i nekog talenta za muziku za razliku od mnogih kolegica. zalim sto je nisam gledao kad je gostovala u Face-u
Laž ili ne, trpa se tamo s njima.bombaysaphire je napisao/la: ↑19 jun 2020, 22:44PovratakKralja je napisao/la: ↑19 jun 2020, 22:09Promjenila vjeru mamu joj...AirRamiz je napisao/la: ↑19 jun 2020, 15:27Edita zasluzuje nagradu the most improved pjevacica . njen plasticar je uradio vrhunski posao jos od uklanjanja bena...gledao sam je kod AmiGa neki dan, cura zraci energijom i seksipilom...a ima i nekog talenta za muziku za razliku od mnogih kolegica. zalim sto je nisam gledao kad je gostovala u Face-u
Laž.
Pa djevojka je rođena u Beogradu, čitav život je koliko ja znam u Beogradu, znači po nekoj logici je Srbija njena zemlja...PovratakKralja je napisao/la: ↑19 jun 2020, 22:55Laž ili ne, trpa se tamo s njima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.