FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vijest koju sam svaki dan zelio cuti, Besimovo produzenje posudbe. Ovo nam je trebalo.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Moj ahbabu, nemeres sa ovim katilom na kraj...Samozdravlje je napisao/la: ↑19 jun 2020, 16:07RajaBa1983 je napisao/la: ↑19 jun 2020, 16:00Kako ovo svako glasao za vanju![]()
a on imao najmanje glasova![]()
Trazimo pojedinacno izjasnjavanje . Glasao za @Vanju8![]()
Jesi vidio kako me posla na zacelje...

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑19 jun 2020, 16:37Moj ahbabu, nemeres sa ovim katilom na kraj...Samozdravlje je napisao/la: ↑19 jun 2020, 16:07RajaBa1983 je napisao/la: ↑19 jun 2020, 16:00Kako ovo svako glasao za vanju![]()
a on imao najmanje glasova![]()
Trazimo pojedinacno izjasnjavanje . Glasao za @Vanju8![]()
Jesi vidio kako me posla na zacelje...![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sve dok je pojedinima korektno da osoba sa slike ima ulicu u Sarajevu, nema pravo zaliti se da je neko drugi fasista i slicno. Tek kad pometes svoj prag, mozes komentarisati neciji drugi.zagorski je napisao/la: ↑19 jun 2020, 15:12@venamahrabrih,
Ajd ne valjaj gluposti i ne pricaj o necemu sto ne znas. I ne mozes izjednacavati nekoga ko je bio "apologeta" zlocinackog rezima (iako je i ta kvalifikacija netacna i upitna) i nekoga ko je bio licni izvrsilac i naredbodavac zlocina, jos i presuden kao takav. Mani se tog klasicnog podmetanja i stilu Riste Djoge.
I pogotovo mani se pokretanja takvih tema na ovom forumu.

Da je kakav iskorak u Europi napravit vise. **** te sad smo u boljom situaciji nego kad smo protiv Cluja npr. igrali, kad se sjetim stative one mrtve. Al ocigledno da Savez nit iko razmislja da BH klub igra grupne faze, ne znam jel ijedan stadion ima uslove za to. Al kad se sjetim kolko smo blizu bili, u zadnje vrijeme zdrijeb nas zeza, valjda ce nas ove godine Bog pogledat, dogurat do Play Offa pa sta bude
Zašto ne bi prijavili za Evropu da igramo na stadionu Dynamo Dresdena ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Vidis fakat, to bi bilo vrh, dosli bi sigurno i Drezdenovaca da gleda Europu i podrze Sarajvo, ako ikad izborimo grupnu, iako se cini malo suludo za stadion, mnogo je bolje nego igrat npr na Maksimiru, Marakani i slicno
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako bi usli u grupnu fazu,UEFA bi vjerovatno popustila i dopustila nam da igramo na Bilinom Polju
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lijepo zvuči ali ne ide to baš tako.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Kad smo vec ko Drezdena trebali bi nekad u buducnosti isplanirati tekmu na Kosevu sa njima. Kad bude kakva proslava i slicno, bilo bi fino druzenje
Kako Partizan igra grpnu fazu na svom stadionu, sta to ima JNA da nema Koševo i jeli to tolka prepreka da se ne mogu te neke stvari uradit i na Koševu. Ako ništa eto Bilino polje zar i ono nije u rangu sa JNA?
Bilino je kategorija 3, a treba kategorija 4. Kada gledas ne vidi se razlika izmedju JNA i Bilinog, al vjerovatno su neke sitnice, al skupe sitnice. Kako god citam da se moze igrati grupna na stadionu kategorije 3 ako ih "izmoljakas". UEFA ti do dopusti jednom, drugi put nam ne bi dali da igramo i morali bi izvan zemlje ukoliko ne bi niko imo kategoriju 4
Ima sredjen teren, novinarske prostorije, svlacioonice, vip loze....
Naoko, slican stadion Kosevu, ali puno uredjeniji.
Maksimir je najblizo da izgubi licencu za igranje. Nakon potresa u Zagrebu, ne znam koliko je u opste siguran.
Naoko, slican stadion Kosevu, ali puno uredjeniji.
Maksimir je najblizo da izgubi licencu za igranje. Nakon potresa u Zagrebu, ne znam koliko je u opste siguran.
Vala ono i jeste groblje od stadiona...Da se naježis od neke neugodnosti ...

Tirana 2 0 samara, sutra Kukesi aBd da kiksa, makar nerijeseno da pobjegnu ovi osam bodova
-
- Kontakt:
Evander je napisao/la: ↑19 jun 2020, 16:53Sve dok je pojedinima korektno da osoba sa slike ima ulicu u Sarajevu, nema pravo zaliti se da je neko drugi fasista i slicno. Tek kad pometes svoj prag, mozes komentarisati neciji drugi.zagorski je napisao/la: ↑19 jun 2020, 15:12@venamahrabrih,
Ajd ne valjaj gluposti i ne pricaj o necemu sto ne znas. I ne mozes izjednacavati nekoga ko je bio "apologeta" zlocinackog rezima (iako je i ta kvalifikacija netacna i upitna) i nekoga ko je bio licni izvrsilac i naredbodavac zlocina, jos i presuden kao takav. Mani se tog klasicnog podmetanja i stilu Riste Djoge.
I pogotovo mani se pokretanja takvih tema na ovom forumu.
O cemu ti:
-Nije trebalo dati ime ulici , nije se trebalo traziti da Djed Mraz nije i nas , nije trebalo braniti prodaju svinjetine , nije trebalo pasti na prvokaciju svata .
Sve je to mizerno u odnosu na :
- Zivu lomacu u Visegradu
- Bijele trake u Prijedoru
- Srusene vjerske objekte po cijeloj Bosni - koliko ih je sruseno u Sarajevu
- 1100 ubijene djece Sarajeva
- SREBRENICA _ GENOCID
- davanje imena fakultetu na Palama
Sve se desavalo na pragu ili u 21 vijeku.
Danas:
U Foči odali počast silovanim ženama, dočekali ih murali ratnog zločinca Draže Mihailovića.
"Juce ":
U kantonu Sarajevo implementirana odluka evropskog suda o ostalima .
Sta bolan ne bio, mi trebamo mesti. Ja ne mogu otsutiti na te usporedbe .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Brazzzoo123, johntravolta123, Kaunas, Kyle88, Lavcina, maho_sa, MaroonWhite1946, Oerde, r3m1, SamoDaKazeem, Serha, USB, Venom, Vrhbosnian i 166 gostiju.