I opet ga Spaho ja mislim zamijeni za Hodžića u prvom kolu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I jest za Rudara, bolje rečeno rudara.AngelDiMaria je napisao/la: ↑19 jun 2020, 14:24Cuo sam tako da ce kurdic tom logikom se preselit negdje na relaciji vares - brezajurisicduska je napisao/la: ↑19 jun 2020, 14:16Treba mu živi u Sarajevu, nek je i nas jednom treba pogurala u namjeri da neko ostane. Papuča si besime i to japanka al nek si![]()
skoroalen je napisao/la: ↑19 jun 2020, 15:08Njegov privatni ukras nisu storyji na instagramu "Ne volim te Alija zato što si balija, nosila ti Drina sto mudžahedina", na šta mu je Anel Hadžić, takođe preko instagrama, odgovarao sa pjesmom "Da te nije Alija". Zanimljivo bi ih bilo uparit u svlačionici, imaš bombu u nikad boljoj atmosferi. Četnika ne bih volio vidjet ni blizu Bosni i Hercegovini, a kamoli FKS.
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jun 2020, 13:26Bjezi u kurax,hebali bi upravi sve po spisku.
Ja bi ga licno doveo,jer me boli khurac sta on misli o Bosni,ali **** svako svoje misljenje ima..
Eto taj Njegoš je ko bolji neštoVenamaHrabrih je napisao/la: ↑19 jun 2020, 14:54Bravo za Besima!
Bravo za Upravu!
Bravo za FK Sarajevo!
Što se tiče Vranješa, neobično je, u najmanju ruku, licemjerno, spočitavati mu tetovaže ratnog zločinca, ma koliko one odvratne bile, ipak su njegov privatni "ukras", a s druge strane, zatvarati oči i/ili praviti se blesav što u Sarajevu javno egzistiraju nazivi Huseina ef. Džoze, Alije Nametka, biskupa Štadlera itd. koji su, svi redom bili apologeti zločinačkog režima i čija imena "krase" ulice, škole, trgove... Ja suštinsku razliku između njih i tetoviranog zločinca, ne nalazim.
Kako smo poletni vidjeti trunku u tuđem oku, a ne vidjeti balvan u svom.
Što bi reka' Njegoš: Junaštvo je braniti sebe od drugih, a čojstvo druge od sebe.
A šta neko misli o Bosni, puca mi qratz. Mišljenje je ko i goozica - svak ga ima.
Dobro je emire
Volimo Sarajevo više od života !
VenamaHrabrih je napisao/la: ↑19 jun 2020, 14:54Bravo za Besima!
Bravo za Upravu!
Bravo za FK Sarajevo!
Što se tiče Vranješa, neobično je, u najmanju ruku, licemjerno, spočitavati mu tetovaže ratnog zločinca, ma koliko one odvratne bile, ipak su njegov privatni "ukras", a s druge strane, zatvarati oči i/ili praviti se blesav što u Sarajevu javno egzistiraju nazivi Huseina ef. Džoze, Alije Nametka, biskupa Štadlera itd. koji su, svi redom bili apologeti zločinačkog režima i čija imena "krase" ulice, škole, trgove... Ja suštinsku razliku između njih i tetoviranog zločinca, ne nalazim.
Kako smo poletni vidjeti trunku u tuđem oku, a ne vidjeti balvan u svom.
Što bi reka' Njegoš: Junaštvo je braniti sebe od drugih, a čojstvo druge od sebe.
A šta neko misli o Bosni, puca mi qratz. Mišljenje je ko i goozica - svak ga ima.
[/quote
Porediti nesto iz vremena fasizma od prije 80 godina i fatati se za 100 Huseina , Nametaka i nesto sto se desavalo na pragu 21 vijeka u "demokratskoj" Evropi .Prijedor , Foca , Mostar , Sarajevo , o genocidu necu . Kome bolan prodajes pricu . Yebo jedan klub , ma koliko ga gotivio .
Ako Bosanac nema cojstvo , nema ga dunjaluk .Meni ta prica ne prolazi, a u vrijeme Huseina i Nametaka Drina krvava bila . No Paseran .
Trenutno korisnika/ca: boki86, bordobijeli, budzak, Lecler, Varijantas8 i 30 gostiju.