Sama usporedba Bundeslige i Lige prvaka te težine osvajanja ova TV-a takmičenja je blago rečeno glupa.kraljttbvb je napisao/la: ↑18 jun 2020, 15:31Kako je samo dvolično pričati o Borusiji koja priča kako napadaju titulu u BL, a onda ispuše foru, a ne pričati o Bajernu kao vječitom favoritu za klempu, a vjecito ispadaju u polufinalu. Ista je matrica i jednima i drugima fali ta zadnja stepenica da se popenju na vrh...
Mislim da ne bi bilo loše uvesti neku nagradu "Zlatni dvogled", koja bi se dodjeljivala ekipama kojima vjecito fali malo do vrha i koje uvijek gledaju kako neko drugi diže pehar.
U BL bi tu nagradu mogli dodijeliti BVB-u, jer evo zadnjih godina stalno gledaju kako Bajern diže pehar.
U LP bi tu nagradu dobio Bajern kao vječni polufinalista. Svake godine favoriti, a pehar samo na TV-u vide.
U pojedinačnoj konkurenciji bi ga mogli dati Gvardioli, za vrijeme provedeno u Bajernu.
Mislim ima tu još kandidata, ali mi ovi sad padaju na pamet...
U knock-out fazi gdje igraš 7 utakmica sa najjačim klubovima Evrope ti želiš ovom postom svesti na nivo Bundeslige.