Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

AlfredNobel
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la AlfredNobel » 19 jun 2020, 02:15

delinjo je napisao/la:
19 jun 2020, 01:54
Haj sve majke mi,ali slaviti korona titulu nesto organizovano haha,prvi put sam vidio nesto takvo :D
Pametnice mala, da ste je vi uzeli, napravili bi tri puta veće slavlje jer je čekate osam godina. Tako da te priče 'kako ste vi gospoda', 'kako vi ne bi pravili nikakve proslave', 'kako bi se bunili što je došla na takav način' okačite mačku o rep. Napravili bi tri puta veći dernek, pjevali o nama, gorio bi grad. Mojne šuplje svega ti. Proslavila se kao i svaka titula, jer se odigralo 22 kola i nakon ta 22 kola se sakupilo najviše bodova, normalno je da će se slaviti jer si spremao, borio i uložio napore u tekmama u ta 22 kola.

Isto kao što bi bilo raje pitara koji bi se bunili i trunili i dan danas što se nije nastavilo prvenstvo da ste je vi na koncu osvojili.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 19 jun 2020, 02:22

AlfredNobel je napisao/la:
19 jun 2020, 02:15
delinjo je napisao/la:
Haj sve majke mi,ali slaviti korona titulu nesto organizovano haha,prvi put sam vidio nesto takvo :D
Pametnice mala, da ste je vi uzeli, napravili bi tri puta veće slavlje jer je čekate osam godina. Tako da te priče 'kako ste vi gospoda', 'kako vi ne bi pravili nikakve proslave', 'kako bi se bunili što je došla na takav način' okačite mačku o rep. Napravili bi tri puta veći dernek, pjevali o nama, gorio bi grad. Mojne šuplje svega ti. Proslavila se kao i svaka titula, jer se odigralo 22 kola i nakon ta 22 kola se sakupilo najviše bodova, normalno je da će se slaviti jer si spremao, borio i uložio napore u tekmama u ta 22 kola.

Isto kao što bi bilo raje pitara koji bi se bunili i trunili i dan danas što se nije nastavilo prvenstvo da ste je vi na koncu osvojili.
Daj mi samo jedan slucaj,da je neka ekipa to uradila,tj njihovi navijaci ,jos dzenaze neke klanjali :rol: :rol:

Dobar si momak ali ovo mi nemoj pravdati zivota ti :mrgreen:

Ne kazem izadjes sa rajom u kafanu,napijes se i ja bih tako,ali vasi htjeli Titovu okupirati :tokralju: :tokralju:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 jun 2020, 02:30

Ako Željo naredne sezone bude završio na prvom mjestu nakon 11 kola (nakon prvog kruga) tražicemo da nam se dodijeli titula :mrgreen: jer je zaboga svak sa svakim igrao.

:tralala:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 19 jun 2020, 02:31

let3 je napisao/la:
19 jun 2020, 02:30
Ako Željo naredne sezone bude završio na prvom mjestu nakon 11 kola (nakon prvog kruga) tražicemo da nam se dodijeli titula :mrgreen: jer je zaboga svak sa svakim igrao :crazy:
Ma pusti ih,proslavili su momacki :mrgreen: :urnebes:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 jun 2020, 03:07

let3 je napisao/la:
Ako Željo naredne sezone bude završio na prvom mjestu nakon 11 kola (nakon prvog kruga) tražicemo da nam se dodijeli titula :mrgreen: jer je zaboga svak sa svakim igrao.

Može naravno, onda čestitke idu. Naravno, ako se korona ponovi u tom periodu.

@delinjo
Dženaza je vaša ideja prvobitno bila, mi je ponovili. Uostalom, čista zaebancija.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Goodman
Kontakt:

Post Postao/la Goodman » 19 jun 2020, 06:07

FK Referendum 1946
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.

Fudbal
Kontakt:

Post Postao/la Fudbal » 19 jun 2020, 06:11

S obzirom na veliko interesovanje kako domaćih, tako i inostranih pravnih lica, produžava se rok za dostavljanje pisma namjere i zaključivanje sponzorskog aranžmana sa NS/FS BiH, za Premijer ligu BiH (od 01.07.2020. do 30.06.2023. godine) i muške „A“ i „U-21“ reprezentativne selekcije (od 01.01.2021. do 31.12.2023. godine).

Nadam se da ce biti vise od 1.5 miliona koliko je BHT izdvojio za trogodisnje sponzorstvo.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 19 jun 2020, 06:13

delinjo je napisao/la:
19 jun 2020, 02:22
AlfredNobel je napisao/la:
19 jun 2020, 02:15
delinjo je napisao/la:

Daj mi samo jedan slucaj,da je neka ekipa to uradila,tj njihovi navijaci ,jos dzenaze neke klanjali :rol: :rol:

Dobar si momak ali ovo mi nemoj pravdati zivota ti :mrgreen:

Ne kazem izadjes sa rajom u kafanu,napijes se i ja bih tako,ali vasi htjeli Titovu okupirati :tokralju: :tokralju:
To sa dzenazom je od vas pocelo, samo kazem...

Iskreno meni licno to je vazda izgledalo papanski

jolejolemusamusa
Kontakt:

Post Postao/la jolejolemusamusa » 19 jun 2020, 07:09

Nama navijačima Olimpika je užitak gledati kako se 2 manja sarajevska kluba satraše u raspravi zaslužena titula ili ne, to nama dovodi neopredjeljene navijače jer ljudi ne vole malograđanstvo i krkanluk :)

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 19 jun 2020, 07:38

Cujem Aziz Al Ahmi ih preuzima. :D

walterorist
Kontakt:

Post Postao/la walterorist » 19 jun 2020, 07:42

Dan 19.

SARAJEVO ŠAMPION

Ma slavili smo i slaviti cemo opet, a vi se samo koprcajte

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 19 jun 2020, 08:11

Delinjo je napisao/la:
Eki prvi put vidio nesto takvo :) pa da, svake druge godine se prekine liga zbog corone, al prvi put da je neko slavio....

Mislio sam da ce kmecanje strumpfova otici na visi nivo ali ono ode u kontru.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 jun 2020, 08:26

Kompromis je napisao/la:
19 jun 2020, 00:11
Zukanovic je napisao/la:
18 jun 2020, 23:52
Odlukom NS/FS BiH: Juniori Željezničara prvaci Omladinske Premijer lige
I onda trener tih istih juniora u maniru gospodina, kako to inace i dolikuje ovim sa Grbavice za razliku od papanskih komsija sa Koseva koji takve dodijeljene titule vec 2 put proslavljaju kao da su ih na terenu uzeli, izjavi da juniori Zelje nisu osvojili titulu nego da im je ista dodijeljena odlukom saveza.... priznaju titulu (sto je i logicno jer su bili prvi) ali da nije isto osvojiti ovako titulu i posteno na terenu... e to je ta razlika izmedju Zelje i Sarajeva.... gospoda vs. papani....
Kolko su kola odigrali ti juniori?

I to je razlika? :D

Dodatno je Sarajevo sve svoje tekme dobilo na terenu, ne kao Zeljo za zelenim stolom...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Herpes
Kontakt:

Post Postao/la Herpes » 19 jun 2020, 08:41

I dalje plač, nikako da 42 bude veće od 45

Cuj nismo mi isti a 30 godina nas isti jebu a mi sutimo.

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 19 jun 2020, 08:43

@Kompromis Nemoj mi Boga ti o papanluka, da izvines, rahmet mu dusi, Dzilda vam je u cipelicama na tekme iso
Sarajvo je postalo grad papaka, mrzim kad se moji ili vasi dice nekom gradjanstvu, a na obije tribine pojedini se zarumene od alergije na grad

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 19 jun 2020, 08:44

Radnički klub!

Herero
Kontakt:

Post Postao/la Herero » 19 jun 2020, 08:48

Uskoro se navršava 28 godina od obnove rada Hrvatskog športskog kluba Zrinjski Mostar.
Hvala svima što su proteklih godina utkali svoje ime,trud, rad, znanja i postignuća voljenog nam kluba.
Jedna slika s obnoviteljske večere davne 1992. godine.

slika

Gospodin Vahid Halihodžić popularni Vaha, pravi mostarac igro u veležu, a obnovio rad HŠK Zrinjskog!
HŠKZ

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 19 jun 2020, 08:58

walterorist je napisao/la:
19 jun 2020, 00:54
Kompromis je napisao/la:
19 jun 2020, 00:11
Zukanovic je napisao/la:
18 jun 2020, 23:52
Odlukom NS/FS BiH: Juniori Željezničara prvaci Omladinske Premijer lige
I onda trener tih istih juniora u maniru gospodina, kako to inace i dolikuje ovim sa Grbavice za razliku od papanskih komsija sa Koseva koji takve dodijeljene titule vec 2 put proslavljaju kao da su ih na terenu uzeli, izjavi da juniori Zelje nisu osvojili titulu nego da im je ista dodijeljena odlukom saveza.... priznaju titulu (sto je i logicno jer su bili prvi) ali da nije isto osvojiti ovako titulu i posteno na terenu... e to je ta razlika izmedju Zelje i Sarajeva.... gospoda vs. papani....
Ma sta kazes? Hoce li Željkan istupiti iz lige ili bojkotovatii Europu? Pa da vidimo do kraja taj ponos i inat radnicke klase, a ne ovako samo suplje u koje vise i sami ne vjerujete. E vidis u tome je razlika izmedju gospode i papana. Gospodin nadje rjesenje za situaciju u kojoj se nalazi, a papak kmeci i svi su mu drugi krivi, samo on nije.

Mrske vam titule, pa trazite onu iz 46'. "Gospoda" ne bi oni, to njima ne treba hahahaha
Pa Zeljo je osvojio tu titulu na terenu 46'... nije mu sa neba pala (odigrana cjelokupna liga na nivou BiH, a druga je stvar što je FK Sarajevo tada bilo u spermatozoidima i nije moglo ucestvovati te sezone)... nije mu je korona ili SDA-HDZ koalicija dodijelila kao onomad 1998 a da se nije zavrsila sezona (bez play offa bez icega).... dakle 76 miliona puta casnija titula nego ova sadasnja Sarajeva.... jer Zeljo samo zna za titule na zelenom terenu, a kako vidimo papani i lopovi znaju i za 2 za zelenim stolom.... hajd sto znaju za te titule nego sto ih kosevska malogradjanstina proslavlja kao da su sve na terenu razbili, dominantno bjezali 15 bodova i sl...

Kao sto rekoh, joldic gospodin prihvata ovu titulu (kao i sto sarajevo prihvata i treba prihvatiti jer su bili 1.) ali ne slavi nesto sto nije u potpunosti osvojeno na zelenom terenu... a razlika sto bi englezi rekli obvious..... jer neki prave slavlja, teferice, cevljanovice dovode u sarajevo i sl....

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 19 jun 2020, 09:01

Zivo me interesuje kome ce dati TV prava. Ova inostrana pravna lica su pretpostavljam SK i AS :mrgreen:

Goodman
Kontakt:

Post Postao/la Goodman » 19 jun 2020, 09:21

let3 je napisao/la:

Plan je da se Borac izgura na prvo mjesto, pa onda prekid zbog novog vala virusa.
Braća dogovorila.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.