FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 19 jun 2020, 01:07

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
19 jun 2020, 00:54
AlfredNobel je napisao/la:
19 jun 2020, 00:35
Od mailova i piskaranja nema ništa. Zna se ko koči i ko je najveći dušman. Uprava uradila sve što su mogli, država je ta koja je jedini krivac. Jedino rješenje je da se organizuju žestoki protesti i da se da do znanja mentolu Ajnadžiću da će mu se ovo vratiti na izborima.

Međutim, kad presaberem kakva je raja i u kojem qurcu je narod, njihov mozak i mentalitet, bojim se da od toga nema ništa. Nastaviće srrati o lopovluku, kad dođu izbori daće im petobu i boli njih qara za svim mutnim radnjama i za Klubom.
Ma ima od mailova vjeruj. Ako nece ker nista(sto je do sad dosta puta dokazao),fino **** ga i osamostaliti se.Ako ce se kupovati zemljiste,ja bi se prvi uvalio u kredite ogromne za klub,naravno samo ako cu(cemo) dobiti podrsku
Treba sastaviti mail,**** treba probati nemamo sta izgubiti
Ma pokušajte, ali to je samo gubljenje vremena i energije. Boli Ajnadžića i ostale lijevo mudo za to, što i razumijem, ne ispunjava ništa, a opet pobjeđuje i prima masne pare, na čemu im svima skidam kapu.

Narod kad shvati da ima moć, da je mnogobrojniji od svih njih, da ima sve u svojim rukama da promijeni na bolje, sebi, svojoj djeci, vidjećeš onda prosperiteta. Ova situacija s stadionom da se dešava izvan Balkana, u normalnim sistemima i zemljama gdje vlada zdrav razum i mentalitet, u roku od dva dana bi planuli protesti i trajali bi sve dok se ne dođe do cilja. Kakvi mi, obični internet šupljaci, koji nemaju muda da izađu i bore se za sebe, već svi očekuju da će to neko za njih uraditi. Opet ponavljam, najdebilniji narod živi na Balkanu, afrička plemena su naš egal.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 19 jun 2020, 01:09

19 jun 2020, 01:07
19 jun 2020, 00:54
19 jun 2020, 00:35
Od mailova i piskaranja nema ništa. Zna se ko koči i ko je najveći dušman. Uprava uradila sve što su mogli, država je ta koja je jedini krivac. Jedino rješenje je da se organizuju žestoki protesti i da se da do znanja mentolu Ajnadžiću da će mu se ovo vratiti na izborima.

Međutim, kad presaberem kakva je raja i u kojem qurcu je narod, njihov mozak i mentalitet, bojim se da od toga nema ništa. Nastaviće srrati o lopovluku, kad dođu izbori daće im petobu i boli njih qara za svim mutnim radnjama i za Klubom.
Ma ima od mailova vjeruj. Ako nece ker nista(sto je do sad dosta puta dokazao),fino **** ga i osamostaliti se.Ako ce se kupovati zemljiste,ja bi se prvi uvalio u kredite ogromne za klub,naravno samo ako cu(cemo) dobiti podrsku
Treba sastaviti mail,**** treba probati nemamo sta izgubiti
Ma pokušajte, ali to je samo gubljenje vremena i energije. Boli Ajnadžića i ostale lijevo mudo za to, što i razumijem, ne ispunjava ništa, a opet pobjeđuje i prima masne pare, na čemu im svima skidam kapu.

Narod kad shvati da ima moć, da je mnogobrojniji od svih njih, da ima sve u svojim rukama da promijeni na bolje, sebi, svojoj djeci, vidjećeš onda prosperiteta. Ova situacija s stadionom da se dešava izvan Balkana, u normalnim sistemima i zemljama gdje vlada zdrav razum i mentalitet, u roku od dva dana bi planuli protesti i trajali bi sve dok se ne dođe do cilja. Kakvi mi, obični internet šupljaci, koji nemaju muda da izađu i bore se za sebe, već svi očekuju da će to neko za njih uraditi. Opet ponavljam, najdebilniji narod živi na Balkanu, afrička plemena su naš egal.
**** mu mater,zalagat cu se da gradimo na Butmiru,boli me cuna sto je to Ilidza i sto ti nije centar grada ovo ono,ionako nas nema preko 5k na tekmi u prosjeku..Ko dolazi na tekme iz ljubavi,ici ce i da je na mjesecu,a vjerujem da je lakse do Ilidze nego do Zenice,ili se varam?
To za Kosevo nam cudo treba,da izadjemo svi na proteste sve dok mi ne vidimo ocima kako prave stadion ili nesto rade majku im yebem lopovsku
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 jun 2020, 01:12

To naravno, tu si upravu i tu nema rasprave. Svi ti čaršijaneri što su protiv Butmira i ostalih lokacija, čisto eto jer nosa nisu pomakli dalje od Marijin Dvora i što im je argument da je tu baza FKS i sve najljepše uspomene ja nikad neću skontati. Da je završiti to u Butmiru, pa imati svoj stadion, pa ko hoće bujrum, ko neće ne mora.

Ovo što reče momak iznad je upravu, Koševo je neisplativo, a svi ti neki planovi oko bacanja masne love su bajka.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 19 jun 2020, 01:14

I da ne bude da samo serem o Koševu.
Moje mišljenje je da se napravi idejni projekat a prije toga nadje zemljište i pri tome obave razgovori sa gradskim i općinskim vlastima gdje bi nam dali neko zemljište po normalnoj cijeni.
I kad bi imali projekat za neki fin stadion do 10 ili 15 hiljada mjesta + prateći objekti, vjerujem da bi se tu uključili i Tan i Nam i svi strani i domaći zaljubljenici u Sarajevo.

Jednostavno Svijet ne funkcioniše na ljubav i emociju. I niko zdravorazuman neće uložiti milione u stadion koji će opet donositi više dugova nego zarade. Neće sigurno niko ulagati u Koševo radi dvije evropske tekme godišnje i koncerta Dine Merlina jednom u 5 godina. I opet ponavljam da i na šta lici doticni stadion trebaju se jako ozbiljni novci uložiti.
JURIŠ

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 19 jun 2020, 01:21

ShofaII je napisao/la:
19 jun 2020, 01:02
Kako bi bilo dobro da i ove godine budemo onaj par koji ce biti slobodan u drugom pretkolu. Samo da to ove godine bude drugo pretkolo lige prvaka.

Pogleda nas sreca da budemo nosioci, i onda da budemo slobodni 2 pretkolo, zatim turistički odemo u trece pretkolo pa sta bude i u najgorem slucaju smo nosioci play offa LE. Treba to vidjet sa savezom da nam sredi.

Loja nas je ovo ekipa uzgurala sa liste nosilaca?
Mislim da je to preskakanje pretkola samo za jedan tim koji ispadne iz prvog kruga, jer da smo prošli kojim slučajem Celtic, igrali bismo to drugo pretkolo protiv Nomme Kaljua.

I dodali su na onu listu sada Zvezdu, jer se ne zna hoće li osvajač Lige prvaka obezbjediti to mjesto kroz ligu. Zbog njih smo sada prvi ispod crte. Da bi Zvezda počela od drugog pretkola, potrebno je da Atletico Madrid bude među prve četiri ekipe u Španiji (trenutno su četvrti), da Juventus izbaci Lyona i Barcelona Napoli. I Leipzig da bude u TOP 4, imaju četiri boda više od petog, dva kola prije kraja. Onda smo definitivno nosioci, a ako se to ne ostvari, čekamo da Vardar ne dobije licencu ili Celje bude prvak Slovenije.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 19 jun 2020, 01:45

midzuka je napisao/la:
19 jun 2020, 01:14
I da ne bude da samo serem o Koševu.
Moje mišljenje je da se napravi idejni projekat a prije toga nadje zemljište i pri tome obave razgovori sa gradskim i općinskim vlastima gdje bi nam dali neko zemljište po normalnoj cijeni.
I kad bi imali projekat za neki fin stadion do 10 ili 15 hiljada mjesta + prateći objekti, vjerujem da bi se tu uključili i Tan i Nam i svi strani i domaći zaljubljenici u Sarajevo.

Jednostavno Svijet ne funkcioniše na ljubav i emociju. I niko zdravorazuman neće uložiti milione u stadion koji će opet donositi više dugova nego zarade. Neće sigurno niko ulagati u Koševo radi dvije evropske tekme godišnje i koncerta Dine Merlina jednom u 5 godina. I opet ponavljam da i na šta lici doticni stadion trebaju se jako ozbiljni novci uložiti.
ne manje od 15 , ne vise od 20...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 jun 2020, 01:46

FoSte95 je napisao/la:
18 jun 2020, 12:20
slika
Evoo paraaa na ovo racunajte 800.000€ za titulu
Znaci ako bi se igrao PO za LE:
800.000€ (titula)
260.000€ (učešće u CL)
280.000€ (prvo pretkolo CL)
380.000€ (drugo pretkolo CL)
Evropa Liga
240.000€ (prvo pretkolo EL)
260.000€ (drugo pretkolo EL)
280.000€ (trece pretkolo EL)
+ 300.000€ (play-off EL)
= 2.300.000€ ili ti 4.600.000 KM
Cao zdravo :mrgreen: :kafa:

Mozda je neko komentarisao prije mog posta, ovako kako cu ja , pa kasnim sa mojim misljenjem .Uporediti cu sa tenisom . Na nekom Challenger tour-u igra damir i nagrade :
1. kolo 400 $
2. kolo 750 $
QF (3 kolo ) 1200 $
Damir ispao u QF i ide u Beograd :rol: sa 1200 $ , a ne sa 400+750+1200 = 2350 $ Sta hocu reci :
1. Sarajevo odigra 1.prt.LP i 2. pretkolo EL dobija : 260(valjda fix?) + 280(1.pr.LP)+260(2.pr.EL) - to je min 800 keura , a ako bi igrali PO i ispali :
2. PO EL , 260 + 380 + 300 = 940 keura , a ne 260(fix)+280(1.pr.LP) +380(2.pr.LP)+280 (3 pr.EL)+ 300 (PO) = 1500 keura
3. Ako bi igrali PO poslije ispadanja u 1.pr. LP onda bi bilo 260(fix)+280(1.pr.LP)+ 300 (PO EL)= 840 keura . Volio bih da nisam u pravu .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 jun 2020, 02:00

THEC je napisao/la:
18 jun 2020, 12:49

Fulio si malo, tih 800k € mi sad imamo racunajuci to ucesce,prvo pretkolo LP i 2.pretkolo EL, to je minimum koji cemo sigurno ostvariti, a ako dodjemo do play offa EL onda cemo sveukupno dobiti 1.5 miliona €

Ne vjerujem da si u pravu . Po meni plasman u PO EL je 940 keura (ako prodjemo 1.pr.LP ) ili 840 keura(ako prodjemo 3prEL, a ispadnemo u 1.pr.LP)
Minimum zarade bi bio 800keura ,ako je tacno ovo 260(fix)+280(1pr.LP)+260(2.pr.EL)= 800 keura

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 jun 2020, 02:05

TarpiTarpi je napisao/la:
19 jun 2020, 00:26
Kovu prodati, Šerbečića otkupiti, Dizda prvi golman.
Po mom misljenju prerano bi bilo prodati Kovacevica sada. Neka ga jos bar 6 mjeseci.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 jun 2020, 02:38

18 jun 2020, 17:48
Iskren da budem,Vanja ima pre **** info,samo nece da pise javno..@Vanja8 ono sto si mi u pp pisao,fakat tacno,ja pitao covjek mi potvrdio :D

Svi Vi kupite info. preko @Vanje8 :kafa:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 jun 2020, 03:07

Haver ! je napisao/la:
18 jun 2020, 23:23
Ja mislim da smo Pidru precjenili i previše očekujemo od njega.

No hard feelings.
Nemojte me napadati hahah
:nene: :nene: :nene: :nene: :nene: :nene: :nene: :pinokio:

stb
Kontakt:

Post Postao/la stb » 19 jun 2020, 03:09

Samozdravlje je napisao/la:
19 jun 2020, 01:46
Mozda je neko komentarisao prije mog posta, ovako kako cu ja , pa kasnim sa mojim misljenjem .Uporediti cu sa tenisom . Na nekom Challenger tour-u igra damir i nagrade :
1. kolo 400 $
2. kolo 750 $
QF (3 kolo ) 1200 $
Damir ispao u QF i ide u Beograd :rol: sa 1200 $ , a ne sa 400+750+1200 = 2350 $ Sta hocu reci :
1. Sarajevo odigra 1.prt.LP i 2. pretkolo EL dobija : 260(valjda fix?) + 280(1.pr.LP)+260(2.pr.EL) - to je min 800 keura , a ako bi igrali PO i ispali :
2. PO EL , 260 + 380 + 300 = 940 keura , a ne 260(fix)+280(1.pr.LP) +380(2.pr.LP)+280 (3 pr.EL)+ 300 (PO) = 1500 keura
3. Ako bi igrali PO poslije ispadanja u 1.pr. LP onda bi bilo 260(fix)+280(1.pr.LP)+ 300 (PO EL)= 840 keura . Volio bih da nisam u pravu .
Ne znam za te nagrade al' cisto da damiru sta opsujem, damire jjebem ti tetku u slezenu strumfovsku
7 1 2 1 0

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 19 jun 2020, 03:10

Ma ima nas pitara sigurno koji bi se okupili protiv onog pakaša Ajnadzića, al to treba neko pokreniti, ma došlo bi glat 5 milja, da vidi g.ovno da ne moze kako hoce da se zayebava sa FKS
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 19 jun 2020, 07:14

Ma ajnadzic je bivsi aBd od novembra. Nema on sanse u centru opet da pobijedi posebno jer ce SDP I NS izaci sa jednim kandidatom.

A covjek koji se spominje kao kandidat je pitarčina mrtva tako da aBd i Ajnadzicevo je odsviralo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jun 2020, 07:19

revolt je napisao/la:
19 jun 2020, 07:14
Ma ajnadzic je bivsi aBd od novembra. Nema on sanse u centru opet da pobijedi posebno jer ce SDP I NS izaci sa jednim kandidatom.

A covjek koji se spominje kao kandidat je pitarčina mrtva tako da aBd i Ajnadzicevo je odsviralo.
A Srđana će podržati NiP, NBL i Platforma najvjerovatnije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 jun 2020, 08:04

Politika je ****. Puno ljepše kad o fudbalu pišete

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 19 jun 2020, 08:06

Todoroviću je evo propala posudba u Kielu, Salzburg sigurno ne računa na njeg nego će ga poslat na posudbu. Nama bi odgovarao na toj bočnoj poziciji samo smo tu brojčano popunjeni. Hebib, Hodžić, Šabanović. Prva dva su došli kao krila kod nas a teško je zamislit da se gore bore za poziciju na krilu, osim možda Hebibovića.
Koliko bi podigao kvalitet toliko bi pokvario hemiju u svlačionici. Vrijedi li tog rizika ?

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 19 jun 2020, 08:07

Bas, ovdje ko razmislja o politici taj zavrsi na Crnom il u Jagomiru. Pogledaju jedan dnevnik, oduzmu sebi godinu zivota, neki osjede za pola sata Federalne

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 19 jun 2020, 08:26

Ne mozes nikako, ali nikako reci da je posao direktora, lahak posao. Cuj imas para u izobilju i ti sad uzivas lahko ti sve. Ima i microsoft pare pa opet direktor se odra od posla. Taj seljacki jugoslavenski mentalitet ce nama biti kocnica za sve. ispade onaj lik u fanshopu ima vecu odgovornost od sabrine...

Da se vrnem na kosevo, sta ti ga ima iko spominjat od uprave. ukucaj na klixu na pretrazi stadion kosevo, i vidi samo koliko se vec mjeseci i godina razvlace tenderi pripreme investitori itd, samo ne bi li nam na kraju dosao i reko evo halalolsun 5 miliona samo da mi ne placamo zenicu opet, ( a btw nudio je dio da isfinansira, info iz pve ruke)
doci ce ti za mjeseci reci eto ljudi korona je za sve kriva razumite, evo vidite legli brojaci treba i klub sad da pomogne.

Onaj ko voli sarajevo vise od zivota, treba da kaze stop izvlacenju para iz kluba, da se ne veze za kosevo jer kosevo pored svih uspomena, nije vece od kluba, bilo i ostace jos dugo ruglo grada koje nema funkcionalnu kanalizacijsku mrezu. mozes sklepati evo za ovu godinu, za dvije godine ces imat jos rigoroznije zahtjeve uefe, a nisi vlasnik, sto ti u prevodu znaci budi dobar s upravom a to znaci "e sefe imam ja rodjaka sin mu dobro igra lopte de ga u akademiju".

**** tu pricu, hajmo dje bilo samo ne treba se lizat s vlastima, taman da je tri put pitar zajebace te kad dodje na vlast
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 jun 2020, 08:49

Jel ovo opet s infa ih prcaju za seika. :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.