Ne znam za to,kako se zove grupa

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
U augustu, kad počne, ubitačni tempo utakmica, bit će, 16 mjeseci, od njegove zadnje, odigrane utakmice.Mislim, da bi trebali nekoga angažovati, na lijevom beku, šteta je tu Salčina trošiti.
Dobar je Gavra za nase prilike. Taman za lige back up varijanta. Jest krampa, al tesko cemo naci igraca da je fajter ko on, osim toga imam odlican pregled igre, zna uputiti dubinsku loptu. Neka ga jos godinu. Trebaju nam iskusniji igraci.Denchi je napisao/la: ↑18 jun 2020, 23:08Ja ba, treba pojebat sklad u klubu, taj mali nikad ne bi dosao da sjedi na klupi a uz to stranac, Nesho iskusan, visok i jeftina rezerva sa BH papirima....Historicar je napisao/la: ↑18 jun 2020, 19:24Da je nekako, dovesti ovog Ćirjaka, a riješiti se Gavrića![]()
Eto ne znam, fino nam daj da se to kako usere
Ma to bilo nazimskoj pauzi nema toga više
Gavrić je u ovakvoj konkurenciji u veznom redu trenutno naš "najlošiji igrač", al zato ima najbolju "dugu loptu", dijagonalu u ligiskoroalen je napisao/la: ↑18 jun 2020, 23:45Ako je Vinko nakon jednog treninga prekrižio neke igrače, a inzistira na Gavrićevom ostanku, što mi bezveze diskutujemo. Pustimo struci da radi svoj posao. Kao što teško možemo naći boljeg trećeg štopera od Dupovca, teško ćemo naći i veznjaka koji zna lopte a i fajter je, a da pristaje da bude klupa.
Puno toga ce nam reci i pripremne tekme..Ne odmah,jer Vinko voli kombinirati,sve dok ne nadje najbolji tim. Prve 2,3 tekme ce se kombinirati sve i svasta..To mi se svidja jer npr.radi problema na lijevom beku probao Salcina,i uspije mu..Vidjet cemo,zna Vinko sta radiHistoricar je napisao/la: ↑19 jun 2020, 00:01Kako sada stvari stoje, več se zna, osam sigurnih startera, Kovačević, Miličević, Oremuš, Sušić, Rahmanović, Tatar, Jukić i Ahmetović.Dakle, ostaje još pitanje bekova i da se riješi Šerbečićeva situacija.
To je najbolja opcija. Ne moramo besplatno dobiti,platit cemo neku svotu..Za pocetak samo kupiti ono,a sljedeci korak je srusiti ono ruglo od stadiona,i polako uz pomoc investitora,i nas navijaca graditi tribinu po tribinu.Mislim da je ovo izvodivo.Neko je napisao da ste vi s foruma vrsili pritisak na upravu 2015 i da su vam odgovorili. Pa sta mislite da im saljemo da se nesto pokrene oko stadiona,i da cemo mi navijaci pomoci. Jeste za?JavierBosnia je napisao/la: ↑19 jun 2020, 00:12Za stadion postoji opcija da se dodijeli u vlasnistvo Sarajeva, kako bi ga mi koliko toliko renovirali i doveli u red, ali da sam grad, opcina zadrzi pravo dogovora i organizovanja nekih manifestacija koje bi im donijele neku zaradu...
Pa svi su za, svima je vise dosta price oko stadiona FKSarajevaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jun 2020, 00:25To je najbolja opcija. Ne moramo besplatno dobiti,platit cemo neku svotu..Za pocetak samo kupiti ono,a sljedeci korak je srusiti ono ruglo od stadiona,i polako uz pomoc investitora,i nas navijaca graditi tribinu po tribinu.Mislim da je ovo izvodivo.Neko je napisao da ste vi s foruma vrsili pritisak na upravu 2015 i da su vam odgovorili. Pa sta mislite da im saljemo da se nesto pokrene oko stadiona,i da cemo mi navijaci pomoci. Jeste za?JavierBosnia je napisao/la: ↑19 jun 2020, 00:12Za stadion postoji opcija da se dodijeli u vlasnistvo Sarajeva, kako bi ga mi koliko toliko renovirali i doveli u red, ali da sam grad, opcina zadrzi pravo dogovora i organizovanja nekih manifestacija koje bi im donijele neku zaradu...
Ma ima od mailova vjeruj. Ako nece ker nista(sto je do sad dosta puta dokazao),fino **** ga i osamostaliti se.Ako ce se kupovati zemljiste,ja bi se prvi uvalio u kredite ogromne za klub,naravno samo ako cu(cemo) dobiti podrskuAlfredNobel je napisao/la: ↑19 jun 2020, 00:35Od mailova i piskaranja nema ništa. Zna se ko koči i ko je najveći dušman. Uprava uradila sve što su mogli, država je ta koja je jedini krivac. Jedino rješenje je da se organizuju žestoki protesti i da se da do znanja mentolu Ajnadžiću da će mu se ovo vratiti na izborima.
Međutim, kad presaberem kakva je raja i u kojem qurcu je narod, njihov mozak i mentalitet, bojim se da od toga nema ništa. Nastaviće srrati o lopovluku, kad dođu izbori daće im petobu i boli njih qara za svim mutnim radnjama i za Klubom.
Ako je istina da je Husref srao Jeleskovica (i ovaj otiso radi tog) SABRINA nije mogla tu prekratit Husrefu da prestane to radit ili cak mu dat OTKAZ, to je jos veci minus njen. JELESKOVIC JE BITNI OD HUSREFA VINKA DZAMKICA oruca ADILOVICA ZAJEDNO.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2020, 21:59@Pitar.... kako je kriva Sabrina za odlazak Jeleskovica?Niko ne moze sprijeciti da ode,jer mu je Husref srao i ovaj otisao..Dr.stvar ona uopste nema veze s dovodjenjem Sarica,i tu krivicu imaju Husref i Emir Hadzic.Vise Husref,jer se ne bi ni birao novi kondicioni da se nije budala posvadjala
I opet dolazimo do onoga sto je i Nam rekao,da ako ce se rekonstruisati ili praviti stadion,da ce to biti na zemljistu FKS,a time dolazimo do Butmira..Da li je on to rekao kao primjer,ili misli da se gradi na Butmiru u buducnksti..midzuka je napisao/la: ↑19 jun 2020, 01:04Nisam pesimista po prirodi, ali nikad me niko neće ubjediti da je Koševo isplativ projekat.
Znaci nema tog ekonomskog strucnjaka koji moze napraviti projekat da nagovori igdje ikoga da radi išta oko Koševa i na Koševu. Jedini da se pojavi budala koja će halaliti desetine miliona maraka ili neke druge valute. Za taj stadion desetine hiljada nas vežu prelijepe uspomene, ali treba pogledati istini u oči. Obnavljati i ulagati u stadion od skoro 40 milja mjesta da bi ti prosjecna posjeta bila 4 hiljade nema apsolutno nikakve logike. I nema tih navijaca koji bi mogli donacijama skupiti pare da se nešto napravi od onog stadiona.
O rušenju da ne govorim, prvo što bi nam trebalo višegodišnje privremeno rješenje da igramo dok se gradi stadion od nule, a mi ga nemamo.
Opet da naglasim, s parama se sve može. Da Koševo bude wembley 2 za godinu dana, ali nema tog investitora koji će dati tolike pare.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kupus army, skoJaa i 10 gostiju.