FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 18 jun 2020, 23:26

Pantelija je napisao/la:
18 jun 2020, 23:05
Ko onaj na onom viberu ahahhahaha
Kaze brat sutra u 23:00 braco sviiii sviiiiiii

Dodje sutra 23:oo kaze ipak u 00:00
:rol:
Ne znam za to,kako se zove grupa :mrgreen: ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 18 jun 2020, 23:29

Haver ! je napisao/la:
18 jun 2020, 23:23
Ja mislim da smo Pidru precjenili i previše očekujemo od njega.

No hard feelings.
Nemojte me napadati hahah
U augustu, kad počne, ubitačni tempo utakmica, bit će, 16 mjeseci, od njegove zadnje, odigrane utakmice.Mislim, da bi trebali nekoga angažovati, na lijevom beku, šteta je tu Salčina trošiti.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 18 jun 2020, 23:35

Denchi je napisao/la:
18 jun 2020, 23:08
Historicar je napisao/la:
18 jun 2020, 19:24
Da je nekako, dovesti ovog Ćirjaka, a riješiti se Gavrića :)
Ja ba, treba pojebat sklad u klubu, taj mali nikad ne bi dosao da sjedi na klupi a uz to stranac, Nesho iskusan, visok i jeftina rezerva sa BH papirima....

Eto ne znam, fino nam daj da se to kako usere
Dobar je Gavra za nase prilike. Taman za lige back up varijanta. Jest krampa, al tesko cemo naci igraca da je fajter ko on, osim toga imam odlican pregled igre, zna uputiti dubinsku loptu. Neka ga jos godinu. Trebaju nam iskusniji igraci.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 jun 2020, 23:45

Ako je Vinko nakon jednog treninga prekrižio neke igrače, a inzistira na Gavrićevom ostanku, što mi bezveze diskutujemo. Pustimo struci da radi svoj posao. Kao što teško možemo naći boljeg trećeg štopera od Dupovca, teško ćemo naći i veznjaka koji zna lopte a i fajter je, a da pristaje da bude klupa.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 jun 2020, 23:49

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
18 jun 2020, 23:26
Pantelija je napisao/la:
18 jun 2020, 23:05
Ko onaj na onom viberu ahahhahaha
Kaze brat sutra u 23:00 braco sviiii sviiiiiii

Dodje sutra 23:oo kaze ipak u 00:00
:rol:
Ne znam za to,kako se zove grupa :mrgreen: ?
Ma to bilo nazimskoj pauzi nema toga više
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 18 jun 2020, 23:55

skoroalen je napisao/la:
18 jun 2020, 23:45
Ako je Vinko nakon jednog treninga prekrižio neke igrače, a inzistira na Gavrićevom ostanku, što mi bezveze diskutujemo. Pustimo struci da radi svoj posao. Kao što teško možemo naći boljeg trećeg štopera od Dupovca, teško ćemo naći i veznjaka koji zna lopte a i fajter je, a da pristaje da bude klupa.
Gavrić je u ovakvoj konkurenciji u veznom redu trenutno naš "najlošiji igrač", al zato ima najbolju "dugu loptu", dijagonalu u ligi

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 19 jun 2020, 00:01

Kako sada stvari stoje, več se zna, osam sigurnih startera, Kovačević, Miličević, Oremuš, Sušić, Rahmanović, Tatar, Jukić i Ahmetović.Dakle, ostaje još pitanje bekova i da se riješi Šerbečićeva situacija.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 jun 2020, 00:06

Sutra jedan sigurno parafira, možda još jedan, čekam da mi jave. Eto da znate..

Nemojte od Gavrića praviti levata. Momak je sasvim solidan igrač, s odličnim dijagonalama i šutom. Najveća mana koju sam primjetio kod njega za godinu dana je da je veoma trom igrač i to ga najviše koči. Dobar igrač za klupe i kao back up u ovako strašno veznom redu. Protiv Batea je bio odličan. Veliki fajter, a i dobar momak. Isto vrijedi i za Dupovca, boljeg nećeš naći, više je pokazao od Lazića. Džafić također.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 19 jun 2020, 00:11

Historicar je napisao/la:
19 jun 2020, 00:01
Kako sada stvari stoje, več se zna, osam sigurnih startera, Kovačević, Miličević, Oremuš, Sušić, Rahmanović, Tatar, Jukić i Ahmetović.Dakle, ostaje još pitanje bekova i da se riješi Šerbečićeva situacija.
Puno toga ce nam reci i pripremne tekme..Ne odmah,jer Vinko voli kombinirati,sve dok ne nadje najbolji tim. Prve 2,3 tekme ce se kombinirati sve i svasta..To mi se svidja jer npr.radi problema na lijevom beku probao Salcina,i uspije mu..Vidjet cemo,zna Vinko sta radi

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 19 jun 2020, 00:12

Za stadion postoji opcija da se dodijeli u vlasnistvo Sarajeva, kako bi ga mi koliko toliko renovirali i doveli u red, ali da sam grad, opcina zadrzi pravo dogovora i organizovanja nekih manifestacija koje bi im donijele neku zaradu...
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 19 jun 2020, 00:25

JavierBosnia je napisao/la:
19 jun 2020, 00:12
Za stadion postoji opcija da se dodijeli u vlasnistvo Sarajeva, kako bi ga mi koliko toliko renovirali i doveli u red, ali da sam grad, opcina zadrzi pravo dogovora i organizovanja nekih manifestacija koje bi im donijele neku zaradu...
To je najbolja opcija. Ne moramo besplatno dobiti,platit cemo neku svotu..Za pocetak samo kupiti ono,a sljedeci korak je srusiti ono ruglo od stadiona,i polako uz pomoc investitora,i nas navijaca graditi tribinu po tribinu.Mislim da je ovo izvodivo.Neko je napisao da ste vi s foruma vrsili pritisak na upravu 2015 i da su vam odgovorili. Pa sta mislite da im saljemo da se nesto pokrene oko stadiona,i da cemo mi navijaci pomoci. Jeste za?

TarpiTarpi
Kontakt:

Post Postao/la TarpiTarpi » 19 jun 2020, 00:26

Kovu prodati, Šerbečića otkupiti, Dizda prvi golman.

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 19 jun 2020, 00:30

19 jun 2020, 00:25
JavierBosnia je napisao/la:
19 jun 2020, 00:12
To je najbolja opcija. Ne moramo besplatno dobiti,platit cemo neku svotu..Za pocetak samo kupiti ono,a sljedeci korak je srusiti ono ruglo od stadiona,i polako uz pomoc investitora,i nas navijaca graditi tribinu po tribinu.Mislim da je ovo izvodivo.Neko je napisao da ste vi s foruma vrsili pritisak na upravu 2015 i da su vam odgovorili. Pa sta mislite da im saljemo da se nesto pokrene oko stadiona,i da cemo mi navijaci pomoci. Jeste za?
Pa svi su za, svima je vise dosta price oko stadiona FKSarajeva
12. igrač kluba iz Titove 38b

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 jun 2020, 00:35

Od mailova i piskaranja nema ništa. Zna se ko koči i ko je najveći dušman. Uprava uradila sve što su mogli, država je ta koja je jedini krivac. Jedino rješenje je da se organizuju žestoki protesti i da se da do znanja mentolu Ajnadžiću da će mu se ovo vratiti na izborima.

Međutim, kad presaberem kakva je raja i u kojem qurcu je narod, njihov mozak i mentalitet, bojim se da od toga nema ništa. Nastaviće srrati o lopovluku, kad dođu izbori daće im petobu i boli njih qara za svim mutnim radnjama i za Klubom.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 19 jun 2020, 00:50

U stranci je stvar jasna, Kosevo sluzi kao predizborni projekat i skupljaju se poeni. Moguce da ce ovo biti zadnji izbori gdje ce nesto kao uraditi, pa skupiti koji poen kod raje ali i oni dizu ruke od ovog vise jer im donosi vise stete nego koristi
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 19 jun 2020, 00:54

AlfredNobel je napisao/la:
19 jun 2020, 00:35
Od mailova i piskaranja nema ništa. Zna se ko koči i ko je najveći dušman. Uprava uradila sve što su mogli, država je ta koja je jedini krivac. Jedino rješenje je da se organizuju žestoki protesti i da se da do znanja mentolu Ajnadžiću da će mu se ovo vratiti na izborima.

Međutim, kad presaberem kakva je raja i u kojem qurcu je narod, njihov mozak i mentalitet, bojim se da od toga nema ništa. Nastaviće srrati o lopovluku, kad dođu izbori daće im petobu i boli njih qara za svim mutnim radnjama i za Klubom.
Ma ima od mailova vjeruj. Ako nece ker nista(sto je do sad dosta puta dokazao),fino **** ga i osamostaliti se.Ako ce se kupovati zemljiste,ja bi se prvi uvalio u kredite ogromne za klub,naravno samo ako cu(cemo) dobiti podrsku
Treba sastaviti mail,**** treba probati nemamo sta izgubiti

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 19 jun 2020, 00:55

18 jun 2020, 21:59
@Pitar.... kako je kriva Sabrina za odlazak Jeleskovica?Niko ne moze sprijeciti da ode,jer mu je Husref srao i ovaj otisao..Dr.stvar ona uopste nema veze s dovodjenjem Sarica,i tu krivicu imaju Husref i Emir Hadzic.Vise Husref,jer se ne bi ni birao novi kondicioni da se nije budala posvadjala
Ako je istina da je Husref srao Jeleskovica (i ovaj otiso radi tog) SABRINA nije mogla tu prekratit Husrefu da prestane to radit ili cak mu dat OTKAZ, to je jos veci minus njen. JELESKOVIC JE BITNI OD HUSREFA VINKA DZAMKICA oruca ADILOVICA ZAJEDNO.

Za Sarica sam napisao da je kriva jer je on prije dolaska bio u nasoj akademi i mogla je vidjet da je on truba.

Sto se koseva tice sad je uzela plakat, a godinu dana nije 1.5 put spomenula kosevo. Ako nista nije mogla mogla im je **** mater preko novina, njen poso je upravo to nije njeno da trazi igrace, vec da Hadzicu kaze toliko i toliko se moze trosit i ovaj kad krene trosit da ona kaze nato moze nato nemoze i kad se potrosi da kaze to je to potrosenoje. A njenoje da vodi racuna gdje se trenira igra i da obezbjedi sponzore dresove i da kosevo ima 3 zvjezdicu i dovoljno broj policije i da su racuni kazne placeni..

Meni opste njen poso nije tezak, posebno u ovakom blagoslovu kad se ima para dovoljno.

Reko sam i prije i sada dok titule dolaze neka je nebitno ako bude imala kakvi vamo mana jer te mane su manje bitne,al da ih treba iznosit treba jer greske se trebaju ispravljat.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 19 jun 2020, 01:02

Kako bi bilo dobro da i ove godine budemo onaj par koji ce biti slobodan u drugom pretkolu. Samo da to ove godine bude drugo pretkolo lige prvaka.

Pogleda nas sreca da budemo nosioci, i onda da budemo slobodni 2 pretkolo, zatim turistički odemo u trece pretkolo pa sta bude i u najgorem slucaju smo nosioci play offa LE. Treba to vidjet sa savezom da nam sredi.

Loja nas je ovo ekipa uzgurala sa liste nosilaca?
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 19 jun 2020, 01:04

Nisam pesimista po prirodi, ali nikad me niko neće ubjediti da je Koševo isplativ projekat.

Znaci nema tog ekonomskog strucnjaka koji moze napraviti projekat da nagovori igdje ikoga da radi išta oko Koševa i na Koševu. Jedini da se pojavi budala koja će halaliti desetine miliona maraka ili neke druge valute. Za taj stadion desetine hiljada nas vežu prelijepe uspomene, ali treba pogledati istini u oči. Obnavljati i ulagati u stadion od skoro 40 milja mjesta da bi ti prosjecna posjeta bila 4 hiljade nema apsolutno nikakve logike. I nema tih navijaca koji bi mogli donacijama skupiti pare da se nešto napravi od onog stadiona.

O rušenju da ne govorim, prvo što bi nam trebalo višegodišnje privremeno rješenje da igramo dok se gradi stadion od nule, a mi ga nemamo.

Opet da naglasim, s parama se sve može. Da Koševo bude wembley 2 za godinu dana, ali nema tog investitora koji će dati tolike pare.
JURIŠ

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 19 jun 2020, 01:07

midzuka je napisao/la:
19 jun 2020, 01:04
Nisam pesimista po prirodi, ali nikad me niko neće ubjediti da je Koševo isplativ projekat.

Znaci nema tog ekonomskog strucnjaka koji moze napraviti projekat da nagovori igdje ikoga da radi išta oko Koševa i na Koševu. Jedini da se pojavi budala koja će halaliti desetine miliona maraka ili neke druge valute. Za taj stadion desetine hiljada nas vežu prelijepe uspomene, ali treba pogledati istini u oči. Obnavljati i ulagati u stadion od skoro 40 milja mjesta da bi ti prosjecna posjeta bila 4 hiljade nema apsolutno nikakve logike. I nema tih navijaca koji bi mogli donacijama skupiti pare da se nešto napravi od onog stadiona.

O rušenju da ne govorim, prvo što bi nam trebalo višegodišnje privremeno rješenje da igramo dok se gradi stadion od nule, a mi ga nemamo.

Opet da naglasim, s parama se sve može. Da Koševo bude wembley 2 za godinu dana, ali nema tog investitora koji će dati tolike pare.
I opet dolazimo do onoga sto je i Nam rekao,da ako ce se rekonstruisati ili praviti stadion,da ce to biti na zemljistu FKS,a time dolazimo do Butmira..Da li je on to rekao kao primjer,ili misli da se gradi na Butmiru u buducnksti..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kupus army, skoJaa i 10 gostiju.