Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Manji 1988
-
- Kontakt:
Zivjela radnicka klasa iz Kuvajta 

HordasOdMalena je napisao/la: ↑18 jun 2020, 19:31Iz priloženog se vidi ko je igrao najbolji fudbal.![]()
![]()

Koliko je Sarajevo zaslužilo titulu vidi se iz priloženog.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ovim konama je ispržen mozak, žalosti
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Naucio sam citati prije prvog osnovne. Klasteru.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Saurman je napisao/la: ↑18 jun 2020, 22:51HordasOdMalena je napisao/la: ↑18 jun 2020, 19:31Iz priloženog se vidi ko je igrao najbolji fudbal.![]()
![]()
Koliko je Sarajevo zaslužilo titulu vidi se iz priloženog.![]()

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Zar zeljescar nije klub navijaca. A sada Amaw hoce da ih proda, bez njihovog odobrenja. 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Klasični praznoglavi košpicar.Saurman je napisao/la: ↑18 jun 2020, 22:51HordasOdMalena je napisao/la: ↑18 jun 2020, 19:31Iz priloženog se vidi ko je igrao najbolji fudbal.![]()
![]()
Za par godina ce te pricati djeci kako je FK Sarajevo izreziralo tamo neku koronu, kako bi vama oteli titulu. I tu vas stigli i prestigli sa titulama... Mitomani
Zna se koje u Evropi dobio korona titule a znamo i za jedan klub koji je čak i slavio takvu titulu.Ovo mnogo govori o njemu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Odlukom NS/FS BiH: Juniori Željezničara prvaci Omladinske Premijer lige
I onda trener tih istih juniora u maniru gospodina, kako to inace i dolikuje ovim sa Grbavice za razliku od papanskih komsija sa Koseva koji takve dodijeljene titule vec 2 put proslavljaju kao da su ih na terenu uzeli, izjavi da juniori Zelje nisu osvojili titulu nego da im je ista dodijeljena odlukom saveza.... priznaju titulu (sto je i logicno jer su bili prvi) ali da nije isto osvojiti ovako titulu i posteno na terenu... e to je ta razlika izmedju Zelje i Sarajeva.... gospoda vs. papani....
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kako nas nije stid..Saurman je napisao/la: ↑18 jun 2020, 22:51HordasOdMalena je napisao/la: ↑18 jun 2020, 19:31Iz priloženog se vidi ko je igrao najbolji fudbal.![]()
![]()

A vidi bezobrazne Olimpije, navodno ih savez gura.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Ma sta kazes? Hoce li Željkan istupiti iz lige ili bojkotovatii Europu? Pa da vidimo do kraja taj ponos i inat radnicke klase, a ne ovako samo suplje u koje vise i sami ne vjerujete. E vidis u tome je razlika izmedju gospode i papana. Gospodin nadje rjesenje za situaciju u kojoj se nalazi, a papak kmeci i svi su mu drugi krivi, samo on nije.Kompromis je napisao/la: ↑19 jun 2020, 00:11I onda trener tih istih juniora u maniru gospodina, kako to inace i dolikuje ovim sa Grbavice za razliku od papanskih komsija sa Koseva koji takve dodijeljene titule vec 2 put proslavljaju kao da su ih na terenu uzeli, izjavi da juniori Zelje nisu osvojili titulu nego da im je ista dodijeljena odlukom saveza.... priznaju titulu (sto je i logicno jer su bili prvi) ali da nije isto osvojiti ovako titulu i posteno na terenu... e to je ta razlika izmedju Zelje i Sarajeva.... gospoda vs. papani....
Mrske vam titule, pa trazite onu iz 46'. "Gospoda" ne bi oni, to njima ne treba hahahaha
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sjećaš li se crvenog kartona Semira Pezera na Grbavici i penala dosuđenog nad Kajkutom u Bijeljini? Sve ti ebem, ja bi se postidio komentarisati.Plavac87 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 19:13"Boje se za našu egzistenciju".
Isto ovo se pisalo pred početak prošle sezone, u bobu. Nema para, prodaju prostore, zadužuju se, ekipa qarina, da Bog da evropu.
Na kraju igrali najbolji fudbal, najposjećenija ekipa lige, najgledanija, najatraktivnija. Pitarima se po žvaljama popišali dva puta, pukli po pola, otjerali trenera, navijali protiv zgrade sa ugašenim svjetlima a na utakmicama skandirali uprava napolje.
Samo pustom srećom u četiri utakmice 80 šuteva, pa smo gubili bodove i nismo bili prvi.
Pored toga, pandemija i udružene piqke, pitari, Vico i Zrinjski, sa kriminalnim i korumpiranim savezom, nelegalno prekidaju ligu i dijeli plijen svojim štićenicima.
I sada na titulu za koju su negatoru genocida dali sve na tacni i lizali muda, dođu sa nekakvim pričama koje su pokupili od onih smradova koje bi Begić i Đemiđić rado vratili u Želju a Amara otjerali.
Ista smrdljiva pitarska priča.
Vicini dječaci.
Svi drugi krivi, kao i za licencu i za derbi zvani 'Amerdan' kad su kontali da ćemo ih pustiti jer eto komšije su, pa Lendra i Zebinjo napustiše Koševo u suzama.
Najbolji fudbal igrali ali u qurcu. To najposjećeniji igra neku ulogu u pohodu na trofej? Ovo 'najatraktivnija' ne bih ni komentarisao, ekipa koju izvlači Štilić i koja se opet nastavila mučiti s manjim ekipama. Popišali, svaka čast, i šta na kraju? Opet nema titule i za 20 godina će se ljudi sjećati titule, neće se sigurno sjećati Štilićevog kola iz slobodnjaka. To za Musemića stoji, sve je to bilo, i kotarismo ga se na vrijeme. Zato je sad sve med i mlijeko.
Naravno, uvijek je ta sreća kriva ebemu. Vas nikako neće, vjerovatno karma vraća svoje iz prethodnih sezona, šta li..
Picko ohrndala, vi bi rukama i nogicama kopali da se prekine lige, da ste bili prvi. Kmečali, lobirali, kopali, ma sve radili da se završi. Koliko znam, FKS je obavilo testiranja i sve bilo spremno za nastavak, bili za nastavak. Jeste li odradili testove, tj. jeste li imali za iste? Niste naravno, a usput ste i trenirali, što je kažnjivo, kao što je kažnjen austrijski LASK oduzimanjem bodova. Ne glumite neke moralne gromade, dobro ste poznati da ste daleko od toga. Plakati je najlakše, ali dobro razumijem, dug je post 13 bajrama.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Haj sve majke mi,ali slaviti korona titulu nesto organizovano haha,prvi put sam vidio nesto takvo 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Aj da iz nekih razloga osporavaju titulu navijaci ostalih klubova, pa da razumujem. Ali osporavaju je oni koji su prije samo par mjeseci zelili da im se dodijeli titula iz 1946. za neki turnir koji su igrali, najavljivali i proteste pred savezom radi toga

Pa gdje tu obraz?

Pa gdje tu obraz?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.