Sadiković Mirnel je bioPitaristok je napisao/la: ↑18 jun 2020, 21:47nekad davno doveli mi nekog naseg iz njemacku, los bio zauprave, kad dode cestitka iz njemacku da se plati obestecenje za treniranje, oko 150k, sta je bilo sa tim pojma nemam, zato mozda i nije najvece obestecenje koje smo ikad platili, nikako da se sjetim imena mu.
kako ide pjesma hordi, melodija uzas je nasa furka
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
bravo majstore, nisam bio siguran jel mirnelStroj1946 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 22:07Sadiković Mirnel je bioPitaristok je napisao/la: ↑18 jun 2020, 21:47nekad davno doveli mi nekog naseg iz njemacku, los bio zauprave, kad dode cestitka iz njemacku da se plati obestecenje za treniranje, oko 150k, sta je bilo sa tim pojma nemam, zato mozda i nije najvece obestecenje koje smo ikad platili, nikako da se sjetim imena mu.
- RajaBa1983
- Kontakt:
cojk sve zna

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Sadović Mirnel.U jesen 2004, u Banja Luci, navijač Borca uletio na teren i udario ga, šakom u glavu, naši se poovukli sa terena, Savez dodijelio pobjedu Borcu 3:0.Po tome mi je, najviše, ostao u sječanju.Stroj1946 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 22:07Sadiković Mirnel je bioPitaristok je napisao/la: ↑18 jun 2020, 21:47nekad davno doveli mi nekog naseg iz njemacku, los bio zauprave, kad dode cestitka iz njemacku da se plati obestecenje za treniranje, oko 150k, sta je bilo sa tim pojma nemam, zato mozda i nije najvece obestecenje koje smo ikad platili, nikako da se sjetim imena mu.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 18 jun 2020, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
Pitaristok je napisao/la: ↑18 jun 2020, 21:47nekad davno doveli mi nekog naseg iz njemacku, los bio zauprave, kad dode cestitka iz njemacku da se plati obestecenje za treniranje, oko 150k, sta je bilo sa tim pojma nemam, zato mozda i nije najvece obestecenje koje smo ikad platili, nikako da se sjetim imena mu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
hvala
Aaaaa niko nikada, neće saznat' šta se dešava. Idemoooo!!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Jel se mogu banovat likovi koji fakticki kazu da sabrina nije zasukala rukave i sazidala stadion i time nas istjerala u zenicu? Ako moze anonimno. Hvala
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Joj sto ne mogu sr.nja. Kako vam malo treba da vas covjek zapali. 

Sastav FKS protiv Celtica i moguci sastav ove godine u LP
Golman isti ostao
Bekovi bolji: Pidro i Hole>Hole i Halid
Stoperi malo slabiji Serba i Lazic>Serba i Milicevic
Zadnji vezni bolji: Mirko i TSS>Mirko i Krste
Krila bolja: Jukic i Tatar> Hebib i Milanovic
Ofanzivni vezni isti
Spic isti
Ovo je dokaz koliko Sarajevo iz godine u godinu napreduje,plus eventualni sastav ove godine bez mogucih pojacanja(Hadzic,Suljic,Duljevic,itd)
Golman isti ostao
Ofanzivni vezni isti
Spic isti
Ovo je dokaz koliko Sarajevo iz godine u godinu napreduje,plus eventualni sastav ove godine bez mogucih pojacanja(Hadzic,Suljic,Duljevic,itd)
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- feniksptica
- Kontakt:
Benkaru banovat..lozi nas ovdje dzaba. Samo mi falid a cijelu noc ostanem budan
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Samo se ne bih slozio za stopere. Lazic je kriminalan kao lijevi stoper. Kao desni je bez konkurencije i mislim da ce daleko doguratiZundo je napisao/la: ↑18 jun 2020, 22:51Sastav FKS protiv Celtica i moguci sastav ove godine u LP
Golman isti ostao
Ofanzivni vezni isti
Spic isti
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- SedrenikHz
- Kontakt:
Je li to sutra Rahman potpisuje ? 

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Ko onaj na onom viberu ahahhahaha
Kaze brat sutra u 23:00 braco sviiii sviiiiiii
Dodje sutra 23:oo kaze ipak u 00:00

Kaze brat sutra u 23:00 braco sviiii sviiiiiii
Dodje sutra 23:oo kaze ipak u 00:00

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ja ba, treba pojebat sklad u klubu, taj mali nikad ne bi dosao da sjedi na klupi a uz to stranac, Nesho iskusan, visok i jeftina rezerva sa BH papirima....Historicar je napisao/la: ↑18 jun 2020, 19:24Da je nekako, dovesti ovog Ćirjaka, a riješiti se Gavrića![]()
Eto ne znam, fino nam daj da se to kako usere
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jel ga to ne mogu prodat bez spominjanja Sarajeva, e jada od menadzera mu, nek se rokne odma....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
I da im se net iskljuciAngelDiMaria je napisao/la: ↑18 jun 2020, 22:39Jel se mogu banovat likovi koji fakticki kazu da sabrina nije zasukala rukave i sazidala stadion i time nas istjerala u zenicu? Ako moze anonimno. Hvala
-
- Kontakt:
Zar je i takvih pacijenata bilo.Prava adresa im je, opština Centar, ured gradonačelnika, tu sjedi kasapin, koji je največi krivac, što danas imamo ovu situaciju.AngelDiMaria je napisao/la: ↑18 jun 2020, 22:39Jel se mogu banovat likovi koji fakticki kazu da sabrina nije zasukala rukave i sazidala stadion i time nas istjerala u zenicu? Ako moze anonimno. Hvala
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I to što kažešAlfredNobel je napisao/la: ↑18 jun 2020, 22:03Zar stvarno za ozbiljno uzimaš postove ovog lika?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2020, 21:59@Pitar.... kako je kriva Sabrina za odlazak Jeleskovica?Niko ne moze sprijeciti da ode,jer mu je Husref srao i ovaj otisao..Dr.stvar ona uopste nema veze s dovodjenjem Sarica,i tu krivicu imaju Husref i Emir Hadzic.Vise Husref,jer se ne bi ni birao novi kondicioni da se nije budala posvadjala

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ja mislim da smo Pidru precjenili i previše očekujemo od njega.
No hard feelings.
Nemojte me napadati hahah
No hard feelings.
Nemojte me napadati hahah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.