Live - sljedeći golovi
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
cestitam brate !! pocasti raju90minut je napisao/la: ↑12 jun 2020, 02:15Sve je pocelo od Vojvodine na 50 uplate poslije toga Rapid sljedeci go oko 75 pa Branšvajg 2 gola u prvom poluvremenu Salzburg 2 isto.
Iskocko sam bio nakon toga 300..
Pogodio maloprije Hajduka i Sevilju na 150 uplate evo zaspacu s 650.
A sekunda mi falila da Goricu uplatim na drugih 150, al' muda mala.
Doduše nije 6 glava vec nekih 400 za sat, al' dobro.![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Znam bolan to ,nego 6 glava za sat ,pa kontam da nje odmah stavio 3 stoje pa duplao

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Mene sinoć obori gg Zaprešić.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]

Ma ovo su najbolji tiketi

Sta se danas Igra?
- akisarajevo92
- Kontakt:
da li ste ikad uhvatili kladionicu "na spavanju" kod lajva, ono gledas utakmicu na tv-u a ne blokiraju par na vrijeme kad se nesto desi (karton, korner, gol, itd.)
Don't believe the hype.
Jedne godine smo svi uhvatili prijateljski meč Milana sa nekim svicarcima..napravili permutaciju fvota..na MIlana stavili 7.00. WWinakisarajevo92 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 13:29da li ste ikad uhvatili kladionicu "na spavanju" kod lajva, ono gledas utakmicu na tv-u a ne blokiraju par na vrijeme kad se nesto desi (karton, korner, gol, itd.)
Jednom sam uspio uhvatiti na bet365, spanska La liga..Računali kvote kao da je 3minuta do kraja..a biti se igralo jos 13+sudijska nadokanada. Posto imaju odlicnu Cash out opciju..naravno odmah se poukao novac i isplatio. Mada mislim da oni svoje greske ne naplaćuju retroaktivno kao tipa 1XBet, WWin itd sto mi se dešavalo.
Kod Premiera svaki put je bilo obaranje na kvotu 1.
Vjerujem da je sada mogućnost tih situacija 1:1000000 ne ispltati se gubiti vrijeme da se to uhvati.
Dok je Monako bio u drugoj ligi, gledao na strimu kako zabijaju gol a na wwinu nisu registrovali. Uplatio sljedeći gol 1 i kroz 2-3 minute tek su upisali taj gol.akisarajevo92 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 13:29da li ste ikad uhvatili kladionicu "na spavanju" kod lajva, ono gledas utakmicu na tv-u a ne blokiraju par na vrijeme kad se nesto desi (karton, korner, gol, itd.)
Do 2018 ili 2017 nisam siguran tacno kad se moglo tako uhvatiti bukvalno sam milijardu puta uhvatio sljedeci gol kad krenu u kontru sa svoje polovine terena korner i slicno..akisarajevo92 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 13:29da li ste ikad uhvatili kladionicu "na spavanju" kod lajva, ono gledas utakmicu na tv-u a ne blokiraju par na vrijeme kad se nesto desi (karton, korner, gol, itd.)
Zadnjih godinu, dvije 20, 25 sekundi sigurno znas da se nista nece desiti prije je ta brojka bila nekih 10 sekundi u vrh glave.
-
- Kontakt:
Nedavno je na bet365 neka djeca mlate fife, i ima live stream, reko da vidim kakva je ova nova mogucnost kladjenja, hladno na streamu pada gol, kvote miruju, reko pogresna tekma. Pada drugi gol, opet isto, nakon 2 minute reakcija, uhvatim jos na 2 gola neku sicu. Bila je i na wwinu tekma AHL prije par godina, igrala u 9 a pisalo u 11, uzela se fina lova, sutra dan isti par, San antonio sa nekim, ista stvar, kvota 1 ( ulozi su bili mnogo veci )
A jednom su mi na wwinu pogrešno priznali live utakmicu i isplatili. Jasmina Tinjic, tenis, izgubila je a meni su priznali kao da je pobijedila.
Prebacio sve pare na drugi račun kasnije tu utakmicu poništili a račun ostao u minusu
Prebacio sve pare na drugi račun kasnije tu utakmicu poništili a račun ostao u minusu

Pozdrav svima. upoznao sam jednog ciku kome mozemo zaviditi. Pokazao mi cak i screen kao dokaz, ali cime mu se divim je njegova diziplina.
covjek je 13 puta ZA REDOM uduplao
To je istao kao da ti neko kaze, ima vanzemaljaca. Ono nemoze da vjerujes i kad ti pokaze balance na Bet 365 oci da ti ispadnu
covjek je 13 puta ZA REDOM uduplao

To je istao kao da ti neko kaze, ima vanzemaljaca. Ono nemoze da vjerujes i kad ti pokaze balance na Bet 365 oci da ti ispadnu
-
- Kontakt:
Ibro jos nije čuo za fotošop
:D::D
I da, ne čudi što su nastavili lige, koja tv prava, trebaju klade pare obrnut. Pogledajte zadnje utkamice Lajpciga, Frankfurta, ma ustvari sviju osim Bayerna

I da, ne čudi što su nastavili lige, koja tv prava, trebaju klade pare obrnut. Pogledajte zadnje utkamice Lajpciga, Frankfurta, ma ustvari sviju osim Bayerna
A isuse Bože, ja odigrao Olimpiju 1. Sve drugo je istorija. Izvjesni Bravo ih satr'o.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
-
- Kontakt:
Zveda ili Partizan zadnje kolo bacaju prelaz milion posto
Kad opet kreće engleska 2 i 3 liga izpočetka?
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Hvala druže
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.