GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2020, 20:15Svi govorimo jos 6 mjeseci posudba ovo ono,kad ono bomba platili im otkup![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2020, 20:15Svi govorimo jos 6 mjeseci posudba ovo ono,kad ono bomba platili im otkup![]()
Otkud pare jbt, pričalo se o velikoj cifri za naše prilike nestvarne.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2020, 20:15Svi govorimo jos 6 mjeseci posudba ovo ono,kad ono bomba platili im otkup![]()
Nije to toliko koliko mislis.Na ljeto kad sam bio kod jarana,gledali tekmu Bate-Sarajevo ja ga pitao koliki je otkup,kaze 300 hiljada. Pokazao mi covjek dokument i sve,e sad jel ta cifra sad veca za otkup,ne bi znaoamypitar je napisao/la: ↑18 jun 2020, 20:19Otkud pare jbt, pričalo se o velikoj cifri za naše prilike nestvarne.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2020, 20:15Svi govorimo jos 6 mjeseci posudba ovo ono,kad ono bomba platili im otkup![]()
To je najveće obestecenje koje je jedan sportski kolektiv platio ikad.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2020, 20:23Nije to toliko koliko mislis.Na ljeto kad sam bio kod jarana,gledali tekmu Bate-Sarajevo ja ga pitao koliki je otkup,kaze 300 hiljada. Pokazao mi covjek dokument i sve,e sad jel ta cifra sad veca za otkup,ne bi znaoamypitar je napisao/la: ↑18 jun 2020, 20:19Otkud pare jbt, pričalo se o velikoj cifri za naše prilike nestvarne.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2020, 20:15Svi govorimo jos 6 mjeseci posudba ovo ono,kad ono bomba platili im otkup![]()
Vjeruj mi,imamo para za otkupa. E sad u sta ce uloziti te pare nemam pojmaamypitar je napisao/la: ↑18 jun 2020, 20:26To je najveće obestecenje koje je jedan sportski kolektiv platio ikad.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2020, 20:23Nije to toliko koliko mislis.Na ljeto kad sam bio kod jarana,gledali tekmu Bate-Sarajevo ja ga pitao koliki je otkup,kaze 300 hiljada. Pokazao mi covjek dokument i sve,e sad jel ta cifra sad veca za otkup,ne bi znao
Mojne Gavrica majke ti
Može i jeftinija varijanta ,čuj Mahir platu tražio.
On bi da nekad nešto pojede, da plati račune i da igra. Bože sačuvaj budale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.