FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta je ovo..di su pojacanja
Uprava napolje
Uprava napolje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne mogu da vjerujem kakvu je korjenitu promjenu ova uprava doživjela Namovim dolaskom. Svaka čast!
Nemojte na GIS-a, ima on info, jedino sto nekad požuri da ih objavi, a neke stvari i ako se dogovore znaju se promijeniti...Menadžeri su tu jako nestabilni i nastoje i ucjenjivati...
Ima GIS dobre info...
Samo vi mene niste slusali, ja vama kažem nisam ja nikakav insajder,a @Pantelija vlada , covjek iz sjene i zna sve...
Ima GIS dobre info...
Samo vi mene niste slusali, ja vama kažem nisam ja nikakav insajder,a @Pantelija vlada , covjek iz sjene i zna sve...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Što je Hadžija ofalio tokom korone, zaboravio dovoditi, produživati mogu i ja..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- AngelDiMaria
- Kontakt:
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Zavadi pa vladaj.Vanja8 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 19:27Nemojte na GIS-a, ima on info, jedino sto nekad požuri da ih objavi, a neke stvari i ako se dogovore znaju se promijeniti...Menadžeri su tu jako nestabilni i nastoje i ucjenjivati...
Ima GIS dobre info...
Zip je napisao/la: ↑18 jun 2020, 19:28Zavadi pa vladaj.Vanja8 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 19:27Nemojte na GIS-a, ima on info, jedino sto nekad požuri da ih objavi, a neke stvari i ako se dogovore znaju se promijeniti...Menadžeri su tu jako nestabilni i nastoje i ucjenjivati...
Ima GIS dobre info...

Grijesis brat moj, ja sam samo realan...

Bas me zanima hoce Ahmetovic i Kovacevic potpisati nove ugovore . za ove igrace koje ostaju rekao sam ima mjesec dana. 

Ne znam, nema onog bezobrazluka. Jbga ja naviko na Rahmanovica, lik se sobom posvadja na terenu

Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 18 jun 2020, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
- RajaBa1983
- Kontakt:
cuj ovog propolog insajderaVanja8 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 19:27Nemojte na GIS-a, ima on info, jedino sto nekad požuri da ih objavi, a neke stvari i ako se dogovore znaju se promijeniti...Menadžeri su tu jako nestabilni i nastoje i ucjenjivati...
Ima GIS dobre info...

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Mozda Vanjine informacije nisu vezane za igrača, možda smo pronašli sredstvo za spajanje betona na Koševu 

Po meni Frane Cirjak dobar igrač ne bi bilo loše da dodje posto je napustio Zrinjski
12. igrač kluba iz Titove 38b
@Pantelija siva eminencija forumaVanja8 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 19:27Nemojte na GIS-a, ima on info, jedino sto nekad požuri da ih objavi, a neke stvari i ako se dogovore znaju se promijeniti...Menadžeri su tu jako nestabilni i nastoje i ucjenjivati...
Ima GIS dobre info...

Joj Vanje sto supljira

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
+1 godina.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Maribor je izjednačio.
Nikad jača uprava,sta je ovo jbt.
Ja ne pamtim da je ikad i jedan sportski kolektiv u BIH mogao zadržati, i produžiti ugovore svim svojim najboljim igračima u klubu.
Ja ne pamtim da je ikad i jedan sportski kolektiv u BIH mogao zadržati, i produžiti ugovore svim svojim najboljim igračima u klubu.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 18 jun 2020, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Jel se ikad desilo od kad pratiti FKS da se ovoliko ugovora produzili bitnim igracima iz prvih 11?
Davno smo mi ovde pisali, a mozda se neki i sjete, da kada pocnemo produzavati ugovore bitnim igracima iz prvih 11, da cemo postati klub koji je jako stabilan i na pravom putu.
Poceli smo, hvala dragom Allahu. Samo da sve nastavi rasti i da sve bude najbolje moguce. Amin
Davno smo mi ovde pisali, a mozda se neki i sjete, da kada pocnemo produzavati ugovore bitnim igracima iz prvih 11, da cemo postati klub koji je jako stabilan i na pravom putu.
Poceli smo, hvala dragom Allahu. Samo da sve nastavi rasti i da sve bude najbolje moguce. Amin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A u 3 minute 2 gola dali ali i jesu najkvalitetniji u Sloveniji mada generalno nisu kao prije 6-7 godina