Samo prvo kolo da dobijemo nesto za laganiji prolaz a onda dalje sto kazes odgovara nam ova situacija na jednu utakmicu.ElCartel11 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 12:45Ovo sto se igra 1x utakmica je prilika za nas. Barem ja tako vidim![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Evo u velezu 4 zarazena. Sta sad pametnjakivici iz SS.ba misle ?? Oprali s objavama kako se mora nastaviti prvenstvo
ISTINA ZA VEDRANA!
- feniksptica
- Kontakt:
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
I kakve su šanse da dođe, imal šta konkretno?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2020, 12:53Evo malo info,pregovaralo se sa Duljevićem sinoć..Ne znam koji je ono portal rekao da će se sa njim pregovarati,ali bili su upravu
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ko Bake i Čovke, dogovoreno je da će biti nastavljeno sa pregovorima i dogovorima u narednom periodu, gdje bi se trebalo dogovoriti nešto više..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pozadina još ljepša.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- feniksptica
- Kontakt:
Danas opet u 15 30 momci ispostovat ko moze Ararata.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije to danas
- AngelDiMaria
- Kontakt:
treba uzet kapica na posudbu
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- feniksptica
- Kontakt:
Hvala

Imam i neke sa derbija na krmetnjaku iz tog perioda...razlika u dizajnu nebo i zemlja.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- AngelDiMaria
- Kontakt:
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Mene armenci ne brinu. Brinu me albanci, nesto se ovaj Kukesi zaletio, mada ne vjerujem da mogu ista.
Kakva je situacija sa Slovenijom, sta ako Celje bude prvak ? Jucer 0 5 Olimpija se obruka.
Posto nisam nista piso godinu, da nesto napisem za COVID-19. Nije mi jasno kako se neki mogu zalit, a nisu ni igrace testirali. Komsije su najgore, samo dva tima su testirali igrace, medju ta dva, mi, da su u citavoj ligi testirali igrace mozda bi se i nastavila. Gledam u Italiji na stadionu ljudi udju prije tekme ko da u Fukushimu ulaze, sve dezinfikuju, kod nas bi kakva focanka sa krpom mahnula i zdravo. Nismo mi imali izgleda da nastavimo ligu, prvo neozbiljnost svih klubova u ligi osima dva normalna, drugo sto bi se moralo testirati mjesecno vjerovatno, a vecina nema tih para, ko drzava nismo mogli organizovati ligu.
Pricaju vidi Englezi nastavili, Spanci nastavili, jest al ljudi testiraju, ciste, brinu, a komsije se bune a za jedan pishivi test nisu imali, naravno da ce se okoncati. Nije ni meni nesto ova titula posebna, mogli smo je uzeti na terenu lagano, al ove sad sezone ocekujem jos jedan trofej, da zvanicno budemo najtrofejniji klub u BH.
Kakva je situacija sa Slovenijom, sta ako Celje bude prvak ? Jucer 0 5 Olimpija se obruka.
Posto nisam nista piso godinu, da nesto napisem za COVID-19. Nije mi jasno kako se neki mogu zalit, a nisu ni igrace testirali. Komsije su najgore, samo dva tima su testirali igrace, medju ta dva, mi, da su u citavoj ligi testirali igrace mozda bi se i nastavila. Gledam u Italiji na stadionu ljudi udju prije tekme ko da u Fukushimu ulaze, sve dezinfikuju, kod nas bi kakva focanka sa krpom mahnula i zdravo. Nismo mi imali izgleda da nastavimo ligu, prvo neozbiljnost svih klubova u ligi osima dva normalna, drugo sto bi se moralo testirati mjesecno vjerovatno, a vecina nema tih para, ko drzava nismo mogli organizovati ligu.
Pricaju vidi Englezi nastavili, Spanci nastavili, jest al ljudi testiraju, ciste, brinu, a komsije se bune a za jedan pishivi test nisu imali, naravno da ce se okoncati. Nije ni meni nesto ova titula posebna, mogli smo je uzeti na terenu lagano, al ove sad sezone ocekujem jos jedan trofej, da zvanicno budemo najtrofejniji klub u BH.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo da te ispravim, pet klubova je testiralo svoje igrače. Nije previše bitno ali eto da znaš.extazy je napisao/la: ↑18 jun 2020, 14:36Mene armenci ne brinu. Brinu me albanci, nesto se ovaj Kukesi zaletio, mada ne vjerujem da mogu ista.
Mislim da Duljevica jedino na posudbu neku mozemo dovesti ne vidim drugi način(mada i to teško) i sam kaze da ce radije ostati u Francuskoj i sjediti za ovu platu koju ima a ovdje se moze vratiti kad god bude htio a i navodno mu je Ramadani obećao Bundesligu, mada ja licno ne vidim gdje bi on to mogao igrati al hajde eto vidjet cemo, iskreno ne vjerujem da ce se vratiti
Pyro is not a crime !
Slobodan igrac, nema on ponuda kumeTHEC je napisao/la: ↑18 jun 2020, 14:39Mislim da Duljevica jedino na posudbu neku mozemo dovesti ne vidim drugi način(mada i to teško) i sam kaze da ce radije ostati u Francuskoj i sjediti za ovu platu koju ima a ovdje se moze vratiti kad god bude htio a i navodno mu je Ramadani obećao Bundesligu, mada ja licno ne vidim gdje bi on to mogao igrati al hajde eto vidjet cemo, iskreno ne vjerujem da ce se vratiti
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače