Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Begicu Dzemidzicu Pilavu Begagicu Sarajcicu smradovi bošnjački.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Tesko sta moze osim sto ih nema par sedmica ili duze(dybala) pa onda moraju vratiti fizicku spremu(mjesec bar) pa igracku formu, a sto sve zajedno povecava i rizik od ozljede takvom organizmu i muskulaturi...killafrommanilla je napisao/la: ↑18 jun 2020, 12:04
40 igraca, sidje Dinamo nisam te prepoznao
Bice slucajeva, to je skroz normalno jer korona nije prestala. Kako objasnjavas da se PL igra a par klubova ima zarazene igrace? Profesionalnim sportistima tesko da moze ista ova bolest, tako da se samo treba pridrzavat uputa i gotovo.
Ja sam se pozelio fudbala kralju, ti ako nisi, mojne ni pratit i gotovo, imas jala buba senida, to je tvoj fah. Ovdje samo idiot moze vidjeti opravdanje za prekid.
Nista strasno

Kazem bit ce to krasno za ekipe sa malim timovima, dakle siromasnije ekipe....jer evo zamislimo da je velez sutra trebao igrati i onda "Šoše potvrdio slučaj korona virusa, četiri fudbalera u izolaciji" dakle 4 igraca ne mogu igrati...pa sad ako je vise ide popularni automatski rezultat od 3-0 i vidjet ce bas ono puno toga cega si pozelio

Slobodno izbroj igrace pod ugovorom u Sarajevu, mi smo spremni....
Ostali zovite savez
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trebalo se igrat HAHAHAHA
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Francuska, Belgija, Holandija, Škotska, Makedonija, se slažu s Šeranićem. Šta ćemo s tim.

Spominješ Srbiju, a kod njih nastavak, da bi se došlo do našeg trenutnog stanja, odnosno da su svi međusobno igrali po 2 puta.
Čudo nisi izvukao primjer Bjelorusije, gdje se fudbal nikako nije prekidao, pa da napišeš kako je i kod nas moglo tako.
Kako ide ona tvoja, yebat ćemo majku svima, pogotovo Vijetnamcima.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Covjek se zarazio u Srbiji kad je otisao kuci ili na odmor nakon zavrsene sezone. Nije se ovdje zarazio.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Znaci, Velez bi recimo ta dva kola nadoknadio kada, u oktobru?jolejolemusamusa je napisao/la: ↑18 jun 2020, 12:08Evo ja cu ti odgovorit pošto vi pitari o fudbalu blage nemate niti isti pratite, slavite neke titule kojih se normalan navijač stidi, ekipa iz Bjelorusije otisla u karanten 14 dana i nadoknadili 2 kola, bas komplikovanoveteran 1987 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 12:06Znaci, da sada sezona traje, desi se ovakav slucaj, sta bi bilo, de to mi pojasni, taj dio me zanima.
"JOŠ OD 1926"
-
- Kontakt:
Dan 18.
Sarajevo šampion !!!
Sarajevo šampion !!!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Pa kakve to veze ima, ako bude jos jedan od ove 4 pozitivan, racunaj jos najmanje 4 u izolaciji. Neko je pozelio bodova za zelenim stolom, a nije jos ni testove kupio.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ma vi ste davnih dana prevazišli i lige petice a kamo li nas ovdje . . .Denchi je napisao/la: ↑18 jun 2020, 12:14Tesko sta moze osim sto ih nema par sedmica ili duze(dybala) pa onda moraju vratiti fizicku spremu(mjesec bar) pa igracku formu, a sto sve zajedno povecava i rizik od ozljede takvom organizmu i muskulaturi...killafrommanilla je napisao/la: ↑18 jun 2020, 12:04
40 igraca, sidje Dinamo nisam te prepoznao
Bice slucajeva, to je skroz normalno jer korona nije prestala. Kako objasnjavas da se PL igra a par klubova ima zarazene igrace? Profesionalnim sportistima tesko da moze ista ova bolest, tako da se samo treba pridrzavat uputa i gotovo.
Ja sam se pozelio fudbala kralju, ti ako nisi, mojne ni pratit i gotovo, imas jala buba senida, to je tvoj fah. Ovdje samo idiot moze vidjeti opravdanje za prekid.
Nista strasno
Kazem bit ce to krasno za ekipe sa malim timovima, dakle siromasnije ekipe....jer evo zamislimo da je velez sutra trebao igrati i onda "Šoše potvrdio slučaj korona virusa, četiri fudbalera u izolaciji" dakle 4 igraca ne mogu igrati...pa sad ako je vise ide popularni automatski rezultat od 3-0 i vidjet ce bas ono puno toga cega si pozelio![]()
Slobodno izbroj igrace pod ugovorom u Sarajevu, mi smo spremni....
Ostali zovite savez
Treba što prije nova sezona krenuti, novu titulu da uzmemo jer konkurencija nam je tanka. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kako misliš dan 18. ??
Valjda dan 395.
Kako smo 18.maja 2019 osvojili titulu, nismo se pomakli do dan danas

- UstanikSBII
- Kontakt:
Pod hitno otkazati sva natjecanja do 1.1.2021. !!!! Korona je ušla u Velež a već od ranije pitari su ušli u Vicin
ovo izmiče kontroli gasi sve!

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Pomisao na mogućnost da komšija uzme titulu na 100 godina plavog kluba! Bwwwww, bwwww! Moglo bi godišnjih biti uskoro kako se situacija razvija.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- kerimatomic1921
- Kontakt:
**** majku bijednika, uhvatili se ovog slucaja.
Mi smo bili zatvorena zemlja, virus je jenjavao u ks i hercegovini, covjek se nikada ne bi zarazio da nije isao u srbiju.
Mi smo bili zatvorena zemlja, virus je jenjavao u ks i hercegovini, covjek se nikada ne bi zarazio da nije isao u srbiju.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
U ovoj situaciji ima jer da je nastavljeno ne bi isao taj covjek kuci u Srbiju gdje se i zarazio. Zato i kazem jer se ovaj slucaj uzima kao “jesam vam rekao”.AngelDiMaria je napisao/la: ↑18 jun 2020, 12:27Pa kakve to veze ima, ako bude jos jedan od ove 4 pozitivan, racunaj jos najmanje 4 u izolaciji. Neko je pozelio bodova za zelenim stolom, a nije jos ni testove kupio.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ne treba se sad hvatat ovog slučaja kao dokaz za bilo šta. Ne znamo gdje bi bio i šta bi radio da se nastavila liga. Pustite se šuplje i situacija "šta bi bilo, kad bi bilo". Treba se držati onog što znamo, a to je da je FK Sarajevo opet šampion, a naš željkan opet qrac šampion po navici. I nema naznaka da će se šta tu mijenjati... 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Prica vam je otisla u pravcu SBB-KBB, a realno je da igrac zarazen i da su cetvorica u karantinu, da sezona traje, moze li se reci da bi Velez ispastao, igraci koji su u karantinu ne treniraju sa ekipom, utice li to na formu igraca pojedinacno i tima u konacnici.
Momku brz opodavak i samo podsjetnik koliko ce nova sezona biti komplikovana za igranje.
Momku brz opodavak i samo podsjetnik koliko ce nova sezona biti komplikovana za igranje.
"JOŠ OD 1926"
Ljudi čitate li vi ikakve medije, pratite li vijesti, iko išta?
Mi smo od ove sedmice prešli na švedski model, dakle to su zvaničnici rekli, ukidaju se karanteni, izolacije restriktivne mjere i ostalo, granice su širom otvorene.
Odnosno ide se istvoremeno na održavanje masovnih manifestacija, nastavak rada škola, vrtića, bogomolje su ponovo pune, kafići i tržni centri, sportska takmičenja pred publikom i što je najvažnije izbori ne bi trebali biti odgođeni.
Dakle, nebitan je više broj oboljelih na dnevnoj osnovi kao i ostale nebitne informacije. Jačaj imunitet krda ( kod nas puta 3 ) i opleti
Ojhaa
Ne budimo pič.ke.
Napunimo naše stadione!
Mi smo od ove sedmice prešli na švedski model, dakle to su zvaničnici rekli, ukidaju se karanteni, izolacije restriktivne mjere i ostalo, granice su širom otvorene.
Odnosno ide se istvoremeno na održavanje masovnih manifestacija, nastavak rada škola, vrtića, bogomolje su ponovo pune, kafići i tržni centri, sportska takmičenja pred publikom i što je najvažnije izbori ne bi trebali biti odgođeni.
Dakle, nebitan je više broj oboljelih na dnevnoj osnovi kao i ostale nebitne informacije. Jačaj imunitet krda ( kod nas puta 3 ) i opleti
Ojhaa
Ne budimo pič.ke.
Napunimo naše stadione!
Da li je moguće da bude u 2021. godini ova situacija?
Zvanična fb stranica FKS: Čestitamo našem gradskom rivalu 100. godišnjicu kluba!
Zvanična FKž: Čestitamo našem gradskom rivalu na odbrani titule prvaka!
To bi npr. bio pravi komšijski odnos, sa uvažavanjem i poštovanjem kakvog više nema.
Zvanična fb stranica FKS: Čestitamo našem gradskom rivalu 100. godišnjicu kluba!
Zvanična FKž: Čestitamo našem gradskom rivalu na odbrani titule prvaka!
To bi npr. bio pravi komšijski odnos, sa uvažavanjem i poštovanjem kakvog više nema.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.