Glupa priča. Pa i u augustu će isto biti, ako ne i gore... A igrat ce se, u svijjetu se igra, ne vidim što i mi ne bi...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Opljačkali državu, ugasili sport i jedva cuko Dodikov dočekao jednog zaraženog da opravda.
25 godina nas takvi uništavaju na istoj matrici.
25 godina nas takvi uništavaju na istoj matrici.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ma normalno tebra , mnogima ce biti drago sto imaju koronu, pogotovo kad ne budu imali igraca da nastupe i registruje se 3-0 za drugi tim, to ce biti tako lijepo i spektakularan sport na zelenom stolukillafrommanilla je napisao/la: ↑18 jun 2020, 11:44U Brightonu i dalje ima pozitivnih igraca a PL pocela, O'Neil trener Stoke Citya pozitivan, nikakav razlog da se odgadja opet liga. Samo opusteno

Usput mi imamo 40 igraca pa cemo rotirati svako kolo
Drugi nek zagrle koronu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pise da je neki koji je dosao iz Srbije. Njemu brz oporavak, a cim nije niko primjetio bez testa neki simptom znaci da je blaze to hvala Bogu.
A inace mora se biti spremno na ovo posebno jer ni igraci se ne cuvaju toliko tj. hodaju ili su hodali tokom ovog odmora po drugim drzavama, a ovdje isto idu gdje ide puno ljudi. Neminovnost je da bude neki slucaj i u ligi kad stanje nije ni blizu da se sanira da to bude 1-2 dnevno.
A inace mora se biti spremno na ovo posebno jer ni igraci se ne cuvaju toliko tj. hodaju ili su hodali tokom ovog odmora po drugim drzavama, a ovdje isto idu gdje ide puno ljudi. Neminovnost je da bude neki slucaj i u ligi kad stanje nije ni blizu da se sanira da to bude 1-2 dnevno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Eto nama prijateljske tekme s našim rivalima iz Hercegovine pod upitnikom. Ko da gledam sad će i ovo odgoditi !
Edit vidim da je postavljen link
Ne vidim realno kako se može nastaviti fudbal u ovoj državi u narednih pola godine pogotovu ako će se držati aršini iz maja mjeseca.
Al sve je jovo očekivano, ne može s rećida nije.
Edit vidim da je postavljen link
Ne vidim realno kako se može nastaviti fudbal u ovoj državi u narednih pola godine pogotovu ako će se držati aršini iz maja mjeseca.
Al sve je jovo očekivano, ne može s rećida nije.
Zadnja izmjena: ExBlueone, dana/u 18 jun 2020, 11:57, ukupno mijenjano 1 put.
A fakat kako su se usutili ovi sportski portali i ne samo oni vec istraživacko novinarstvo generalno...
Ni jedan portal ne poteže pitanje nedostatka Trafoa na stadionu "Senad Misimovic-Pizuan"...
Ni jedan portal ne poteže odgovornost u ovoj malverzaciji novca poreskih obveznika Opstine N.Sarajevo i njenog nacelnika...
16.08.2019g, je bio datum kada je ova Opstina prebacila 100 000 KM na racun želje , da bi se kupila ova aparatura kako bi grijaci ugradjeni ispod zelenog travnjaka bili u funkciji...
Da li ovaj stadion ispunjava uslove za Cat 3, kada je jedan od cinilaca za ovu kategoriju upravo funkcionalnost zagrijavanja trave...
Pola godine smo ovdje slusali kako je to kupljeno i da je sve do Elektrodistribucije...
Ok, onda neka novinari ispitaju zasto ED ne postavlja famozni Trafo...
Ako nije kupljena , dajte da vidimo sta je parama koje su mogle biti uložene za penzionere, šehidske porodice, djecu bez roditelja...
Jok, niko ne pise o tome, a vec je velika sumnja da je možda i sam Nacelnik ovu lovu s nekim stavio u džep...
Cim postoji sumnja, onda bi i organi reda trebali da provjere kuda to ide novac poreskih obveznika...
Ni jedan portal ne poteže pitanje nedostatka Trafoa na stadionu "Senad Misimovic-Pizuan"...
Ni jedan portal ne poteže odgovornost u ovoj malverzaciji novca poreskih obveznika Opstine N.Sarajevo i njenog nacelnika...
16.08.2019g, je bio datum kada je ova Opstina prebacila 100 000 KM na racun želje , da bi se kupila ova aparatura kako bi grijaci ugradjeni ispod zelenog travnjaka bili u funkciji...
Da li ovaj stadion ispunjava uslove za Cat 3, kada je jedan od cinilaca za ovu kategoriju upravo funkcionalnost zagrijavanja trave...
Pola godine smo ovdje slusali kako je to kupljeno i da je sve do Elektrodistribucije...
Ako nije kupljena , dajte da vidimo sta je parama koje su mogle biti uložene za penzionere, šehidske porodice, djecu bez roditelja...
Jok, niko ne pise o tome, a vec je velika sumnja da je možda i sam Nacelnik ovu lovu s nekim stavio u džep...
Cim postoji sumnja, onda bi i organi reda trebali da provjere kuda to ide novac poreskih obveznika...
Najgori je balija pokvareni ( pitar ). To je smeće, nema ga svijetu, majku bi prodao rođenu.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Da se igralo **** bi se zarazio. Bio bi u karantinu vjecito i ne bi imao gdje hodati. Jos prica se da je dosao iz Srbije. Ovo sad, u glavama maloumnika, dolazi kao opravdanje za prekid sezone, sto je smijesno.
Zemlje koje je korona pregazila nogama upravo zavrsavaju svoja prvenstva. Bez ikakvih problema.
@vanja kujice,
Grijaci rade i bez trafoa samo je njihovo koristenje puno puno skuplje nego kada imas trafo. Ne znam sto se ti sikiras za nas, bolje bi ti bilo da spremas trans hz nemila i da kupis acc tag uredjaj od autocesta
Zemlje koje je korona pregazila nogama upravo zavrsavaju svoja prvenstva. Bez ikakvih problema.
@vanja kujice,
Grijaci rade i bez trafoa samo je njihovo koristenje puno puno skuplje nego kada imas trafo. Ne znam sto se ti sikiras za nas, bolje bi ti bilo da spremas trans hz nemila i da kupis acc tag uredjaj od autocesta
Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 18 jun 2020, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ne može fudbal al more Đokovićev turnament!
Aj, vegani!
Aj, vegani!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ipak, nakon urađenih testova jedan od njih je pozitivan na koronavirus, te je odmah tokom treninga izolovan od ekipe zajedno s četvoricom saigrača koji su bili u kontaktu s njim.
Iz Veleža nam nisu željeli potvrditi identitet nogometaša.
"Obaviješteni smo da je kod igrača Veleža laboratorijski potvrđen koronavirus. Nogometašu koji je došao iz Srbije je preporučena mjera samoizolacije, te neke druge specifične mjere nisu bile potrebne. Ovim putem želim pohvaliti rukovodstvo Veleža koje je odmah nakon saznanja testa kontaktirala Zavod za javno zdravstvo HNK i stavila sve svoje resurse na raspolaganje. Također želim napomenuti da se radi o asimptomatskom slučaju. Zavod kao ustanova u daljem periodu će pratiti zdravstveno stanje igrača i o svemu pravovremeno obavještatavti javnost", rekao je epidemilog Erdin Alajbegović.
Iz Veleža nam nisu željeli potvrditi identitet nogometaša.
"Obaviješteni smo da je kod igrača Veleža laboratorijski potvrđen koronavirus. Nogometašu koji je došao iz Srbije je preporučena mjera samoizolacije, te neke druge specifične mjere nisu bile potrebne. Ovim putem želim pohvaliti rukovodstvo Veleža koje je odmah nakon saznanja testa kontaktirala Zavod za javno zdravstvo HNK i stavila sve svoje resurse na raspolaganje. Također želim napomenuti da se radi o asimptomatskom slučaju. Zavod kao ustanova u daljem periodu će pratiti zdravstveno stanje igrača i o svemu pravovremeno obavještatavti javnost", rekao je epidemilog Erdin Alajbegović.
Saveze stidi se sluga si politike !!!!
Rade moja Kerimice, samo sto se prikljiuce direktno na banderu ...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 11:59Da se igralo **** bi se zarazio. Bio bi u karantinu vjecito i ne bi imao gdje hodati. Jos prica se da je dosao iz Srbije. Ovo sad, u glavama maloumnika, dolazi kao opravdanje za prekid sezone, sto je smijesno.
@vanja kujice,
Ili ste to na akumulatore od FAP-a prikacili...
Znaci da Opstina dala lovu za nesto sto ne treba da se kupi ...
Pa dobro gdje je onda lova...?
-
- Kontakt:
Znate šta će biti najbolje od svega, što će nova sezona početi. a uslovi će biti gori nego u trenutku prekida.
Koji li će onda izgovor smisliti vicini dečki !?
Koji li će onda izgovor smisliti vicini dečki !?
-
- Kontakt:
40 igraca, sidje Dinamo nisam te prepoznaoDenchi je napisao/la: ↑18 jun 2020, 11:54Ma normalno tebra , mnogima ce biti drago sto imaju koronu, pogotovo kad ne budu imali igraca da nastupe i registruje se 3-0 za drugi tim, to ce biti tako lijepo i spektakularan sport na zelenom stolukillafrommanilla je napisao/la: ↑18 jun 2020, 11:44U Brightonu i dalje ima pozitivnih igraca a PL pocela, O'Neil trener Stoke Citya pozitivan, nikakav razlog da se odgadja opet liga. Samo opusteno
Usput mi imamo 40 igraca pa cemo rotirati svako kolo
Drugi nek zagrle koronu

Bice slucajeva, to je skroz normalno jer korona nije prestala. Kako objasnjavas da se PL igra a par klubova ima zarazene igrace? Profesionalnim sportistima tesko da moze ista ova bolest, tako da se samo treba pridrzavat uputa i gotovo.
Ja sam se pozelio fudbala kralju, ti ako nisi, mojne ni pratit i gotovo, imas jala buba senida, to je tvoj fah. Ovdje samo idiot moze vidjeti opravdanje za prekid.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
"Istraživačko novinarstvo" u BiH je ugašeno sa zataškavanjem afere Punac i od tada vegetira. . .Vanja8 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 11:56A fakat kako su se usutili ovi sportski portali i ne samo oni vec istraživacko novinarstvo generalno...
-
- Kontakt:
Znaci, da sada sezona traje, desi se ovakav slucaj, sta bi bilo, de to mi pojasni, taj dio me zanima.
"JOŠ OD 1926"
Trebamo ga svi "probuditi" na aferi Trafo...ExBlueone je napisao/la: ↑18 jun 2020, 12:04"Istraživačko novinarstvo" u BiH je ugašeno sa zataškavanjem afere Punac i od tada vegetira. . .Vanja8 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 11:56A fakat kako su se usutili ovi sportski portali i ne samo oni vec istraživacko novinarstvo generalno...

veteran 1987 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 12:06Znaci, da sada sezona traje, desi se ovakav slucaj, sta bi bilo, de to mi pojasni, taj dio me zanima.
Zatvotirimo se svi u kuće, Vico i Šeranić kupe još pelena, respiratora, testova i operu na Borcu par miliona.
Yebem im djecu! I svojim balijama isto, da se ne osjetiš ugroženim!
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
-
- Kontakt:
Evo ja cu ti odgovorit pošto vi pitari o fudbalu blage nemate niti isti pratite, slavite neke titule kojih se normalan navijač stidi, ekipa iz Bjelorusije otisla u karanten 14 dana i nadoknadili 2 kola, bas komplikovanoveteran 1987 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 12:06Znaci, da sada sezona traje, desi se ovakav slucaj, sta bi bilo, de to mi pojasni, taj dio me zanima.
- RajaBa1983
- Kontakt:
ovaj momak jošVanja8 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 12:03Rade moja Kerimice, samo sto se prikljiuce direktno na banderu ...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 11:59Da se igralo **** bi se zarazio. Bio bi u karantinu vjecito i ne bi imao gdje hodati. Jos prica se da je dosao iz Srbije. Ovo sad, u glavama maloumnika, dolazi kao opravdanje za prekid sezone, sto je smijesno.
@vanja kujice,
Ili ste to na akumulatore od FAP-a prikacili...
Znaci da Opstina dala lovu za nesto sto ne treba da se kupi ...
Pa dobro gdje je onda lova...?

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.