Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Rami je nudjeno produzenje na zimu koje nije prihvatio. Bas kao i Kemi. Zaimu nije ni ponudjen novi ugovor nikako. Za Vecu fkt ne znam. Ovo ostalo su juniori koji nisu zadovoljili struku.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Propadanje Kjosevskog je pocelo onim incidentom u Zenici. Psihicki ga slomilo to. Poslije se samo nadovezivalo. Od optuzbi ljudi iz kluba do 3:3 u Mostaru svega je tu bilo negativnog i nemas sta dobro ocekivati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sirotinja trenutno ima idealnu situaciju da iskristališe tim za napasti plasman u Evropu 2025.
Nema para, nema igrača, nema šta nema, osim ovih 30+.
Ima nekoliko sasvim solidnih juniora i kadeta, znam, gledao ih. Ubaciti odmah, gurati, potpisati dugoročne ugovore, svakako se plate ne isplaćuju, bolje da ugovor duže traje.
U narednih 5 godina nemaju nikakvog imperativa rezultata, da se to istpiti, 7 prošlo sad pa sad...
Nema para, nema igrača, nema šta nema, osim ovih 30+.
Ima nekoliko sasvim solidnih juniora i kadeta, znam, gledao ih. Ubaciti odmah, gurati, potpisati dugoročne ugovore, svakako se plate ne isplaćuju, bolje da ugovor duže traje.
U narednih 5 godina nemaju nikakvog imperativa rezultata, da se to istpiti, 7 prošlo sad pa sad...
- svrakino1921
- Kontakt:
Zenicani
Kakvi ste ko domacini
Kakvi ste ko domacini
-
- Kontakt:
Bas se sarajevo svojski potrudilo da oteža Želji, 8 sklekova, u 2 serije, 5 pa 3
Da ima gdje ukrast stadion, pitari bi ukrali.
Hoce ukrast, slagat, glabat.
Hoce ukrast, slagat, glabat.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Za razliku od vas, nismo se naguzili onoj i ovoj vlasti da dobijemo stadion

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Beduin
- Kontakt:
Tako i treba u inat dusmanima, kad prosire ligu vi namjerno istupite i sjebite ih. Pa nek' nekog Toska ilivGoska uvode u ovu levatsku PL. ❤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Vicin sine, nama je ovo već drugi stadion. Jedan nam je otet zbog takvih, ovaj zapaljen od strane vaše braće, i sve što je na njemu, mi smo napravili.
Zato sada imamo luksuz da vas pošaljemo u pm kad pitate da igrate na njemu. 1/1.
A Slino propao ko muda kroz duge gaće.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Sine grbavicu ste ddobili od onog rezima. SDzeljeznicar ga DOBIO. Niste ga kupili a napravljen je u radnoj akciji svih gradjana sarajeva. Uzmi knjigu u ruke i ne laprdaj gluposti.
Ovaj sto sad imate obnovljen preko 50% je budzetskog novca a uz to ste i ukrali 300 000 koje ste dobili za trafo kojeg nema i juznu tribinu koje nema.
Ovaj sto sad imate obnovljen preko 50% je budzetskog novca a uz to ste i ukrali 300 000 koje ste dobili za trafo kojeg nema i juznu tribinu koje nema.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Nikog vi ne šaljete u pm, već pokušavate izmusti što više para da bi mogli dati plate i vratiti rate kredita.Plavac87 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 09:55
Vicin sine, nama je ovo već drugi stadion. Jedan nam je otet zbog takvih, ovaj zapaljen od strane vaše braće, i sve što je na njemu, mi smo napravili.
Zato sada imamo luksuz da vas pošaljemo u pm kad pitate da igrate na njemu. 1/1.
A Slino propao ko muda kroz duge gaće.

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Lažeš k'o ker.Pantelija je napisao/la: ↑18 jun 2020, 09:57Sine grbavicu ste ddobili od onog rezima. SDzeljeznicar ga DOBIO. Niste ga kupili a napravljen je u radnoj akciji svih gradjana sarajeva. Uzmi knjigu u ruke i ne laprdaj gluposti.
Neki dan bilo 100.000, danas 300.000.
Kazes Stila tuzio klub.
Lazes šupčino pitarska.
Vidim jos se kmeci, masala...Samo ne odustajte plavi...
A i ovi portali su bezobrazni, namjerno forsiraju kako jedan po jedan u Zelji odlaze a jedan po jedan u Sarajevu potpisuju nove ugovore, sve pitari na portalima u saradnji sa Vicom. Sve se urotilo protiv Zelje, sami protiv svih...
A i ovi portali su bezobrazni, namjerno forsiraju kako jedan po jedan u Zelji odlaze a jedan po jedan u Sarajevu potpisuju nove ugovore, sve pitari na portalima u saradnji sa Vicom. Sve se urotilo protiv Zelje, sami protiv svih...
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sto sisic nije ostao? Sto je otisao?Steven11 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 10:04Vidim jos se kmeci, masala...Samo ne odustajte plavi...
E jes tesko u ono doba bilo napraviti stadion, odnosno tribine. Izlije se beton samo i eto tribina. Tek 80-ih se Kosevo za Olimpijadu dotjeralo kako treba i sjeverna tribina na Grbavici izgradila po propisima. Jug i Istok izgledali ko u horor filmovima jbte. Inace su stadioni u BiH u bivsoj Jugoslaviji bili uzasnom stanju. U Titino doba se gradilo, al se nije odrzavalo. Nije se imalo love.
Zato sto nismo atletski nego fudbalski klub.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 10:04Sto sisic nije ostao? Sto je otisao?Steven11 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 10:04Vidim jos se kmeci, masala...Samo ne odustajte plavi...
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Niti smo mi invalidsko drustvo.Steven11 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 10:10Zato sto nismo atletski nego fudbalski klub.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 10:04Sto sisic nije ostao? Sto je otisao?Steven11 je napisao/la: ↑18 jun 2020, 10:04Vidim jos se kmeci, masala...Samo ne odustajte plavi...
Ja bi se sada trebao vama rugati sto ste pustili igraca koji nije zadovoljio i koji vam ne treba.
Pa stvarno nema gore bolesti od pitarluka.
Meni je najžalosnije kad u ovo doba neko stadion pravi, pa sagradi atletsku stazu, ili je ostavi ako se stadion renovira. Uzeo bi bager i srušio komplet stadion kad mi to urade. Ko oni indijanci u Nišu.
Grbavicu ako sagrade i jug i zapad biće ubjedljivo najbolji stadion u BiH. Da se ne lažemo. I ovako je (po meni) drugi, iza BP.
Grbavicu ako sagrade i jug i zapad biće ubjedljivo najbolji stadion u BiH. Da se ne lažemo. I ovako je (po meni) drugi, iza BP.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.