Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Anex
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Anex » 17 jun 2020, 21:47

kerimatomic1921 je napisao/la:
17 jun 2020, 21:33
Anex je napisao/la:
17 jun 2020, 21:28
17 jun 2020, 21:24

Glupko, da bi se rijesio 5 invalida koje je neko nekada doveo i uhljebio, moras im sve isplatiti do kraja ugovora. Ne moze se vise kao prije sutnuti igrac. A ti to dobro znas nego se samo pravis malouman.
Te invalide nije niko doveo i uhljebio to su većinom vaša djeca,Rama je sa strane ali on je manijak do kosti kojeg ste dizali u nebesa i nije u redu ga tako nazivati nakon niza povreda :thumbdown:

Drsgo mi je da si se naucio normalnoj komunimaciji a ne **** majki i mrtvih kao sto si radio. :thumbup:

Ja bi dao 5 ramovica za jednog tatara. Kakav je to ofanzivac koji u 3 sezone da 4 gola. Karikiram. Ovdje ne pricam o ljubavi prema klubu, ovdje pricam o njihovom doprinosu na terenu u zadnje 3 godine. Zato nam je svima drago sto idu svi ovi koji su otisli ili ce otici ovih dana. Niti jednog nam nije zao (sto se fudbalskih kvaliteta tice). Nadam se da vam je sada jasno. Sto vi niste sacuvali Sisica? Ili sto tjerate Milanovica? Jer neko smatra da nisu dovoljno kvalitetni. Razumijes?
Star sam ja da bi učio već nekad ishitreno odreagujem na nečiji bezobrazluk a pogotovo me boli kada me neko poredi sa karadžićem i četnicima a pola mi je familije dalo život za ovu državu

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 17 jun 2020, 21:47

17 jun 2020, 21:36
Vanja8 je napisao/la:
17 jun 2020, 21:31

Glupko, da bi se rijesio 5 invalida koje je neko nekada doveo i uhljebio, moras im sve isplatiti do kraja ugovora. Ne moze se vise kao prije sutnuti igrac. A ti to dobro znas nego se samo pravis malouman.
Kerima draga, samo nas nemoj kleti ko kakva rahmetli nana...
A za tvoju informciju, možes ih staviti na transfer listu, nisam ni napisao da ih sutnete, vec da ih prodate...
Ocigledno ti Kerima nedostaje edukacije da bi mogao shvatiti razliku izmedju prodaje i tjeranja...
A druga stvar, koliko znam niko nije uhljebio Kjosevskog jer je vas junior, znaci nije doveden, kao ni Osmankovic,koji je vase dijete, ali ti i onako veze nemas ni sta je OP, a kamo li koje izasao iz njega...
Skola je cudo moja Kerima... :facepalm:

Ko ce bolan kupiti ofanzivca koji ima 3 gola u 3 sezone? Karikiram. Ili stopera koji 5 godina stasava? Ili golmana koji je bio bolji sa 18 nego sad sa 25?
Ti si budala. Pa sto bilalagic ne vodi kemu u cvajtu? Odvest ce al u kurcu.
Kemo je dobar stoper i nemoj sada iskrivljavati sliku...Svi znamo da ide zbog love jer mu niste htjeli dici platu, a i nije redovna...Pravi klub bi Vedrana odmah stavio na transfer listu poslije one flase vina...Kao da vam je Erić bolji od njega...

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 17 jun 2020, 21:51

svrakino1921 je napisao/la:
17 jun 2020, 20:55
avenija je napisao/la:
17 jun 2020, 20:49
O domaćinstvu Bosni, Sarajevu i Mladosti cu se ocitovati nakon sjednice IONSBIH u utorak.
Pa ja o tome i pisem
Nek prosire ligu
Pa nek igraju na Bilinom

Naravno ako u zdrijebu za domacina ili gosta
Budu domacini
:urnebes: :urnebes:
Kakvi ce nam biti prihodi u budzetu, koliko PDV u Zenici ce se uplatiti imas li kakvu cifru.

To samo ako nam poklone licencu, prosire ligu i vrate ukradena tri boda da startamo sa +3 i javno izvinjenje.

Sve ostalo nema dobrodošlice.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 jun 2020, 21:52

Osmankovic nije los po mom misljenju, ali za nesto izvan ove lige jeste los. Licno meni je bolji Jovanovic kao igrac od njega. I kad bi morao da biram sad izabrao bi Jovanovica prije Osmankovica bez obzira na razliku u godinama. On je kontao da ce ga povuci Sipovic u Katar, ali klinac za sada.
Ako Osmankovic ode u Velez ko sto se pise mislim da ce to biti dobro za njega kao igraca.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 jun 2020, 21:53

Strumfovima ne valja niti jedan igrac, koji nece da produzi ugovor.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 jun 2020, 21:56

Vanja8 je napisao/la:

A za tvoju informciju, možes ih staviti na transfer listu, nisam ni napisao da ih sutnete, vec da ih prodate...
Ocigledno ti Kerima nedostaje edukacije da bi mogao shvatiti razliku izmedju prodaje i tjeranja...
A druga stvar, koliko znam niko nije uhljebio Kjosevskog jer je vas junior, znaci nije doveden, kao ni Osmankovic,koji je vase dijete, ali ti i onako veze nemas ni sta je OP, a kamo li koje izasao iz njega...

Ko ce bolan kupiti ofanzivca koji ima 3 gola u 3 sezone? Karikiram. Ili stopera koji 5 godina stasava? Ili golmana koji je bio bolji sa 18 nego sad sa 25?
Ne mora niko ba, do 23.g vas sljeduje naknada ako ste(a cini mi se da jeste sarnuli profi ugovore sa juniorima) znaci mogli ste ih mjenjati unutar lige, pa cak i nekoliko za jednog...svi oni bi radije igrali nego sjedili....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 17 jun 2020, 21:58

Vanja8 je napisao/la:
17 jun 2020, 21:47
Vanja8 je napisao/la:

Kemo je dobar stoper i nemoj sada iskrivljavati sliku...Svi znamo da ide zbog love jer mu niste htjeli dici platu, a i nije redovna...Pravi klub bi Vedrana odmah stavio na transfer listu poslije one flase vina...Kao da vam je Erić bolji od njega...

Ovo je sada prica gdje se mozemo sloziti ali i ne. Nisam kompetentan u tolikoj mjeri da mogu donositi sud o tome. Ali ono sto mogu recu da je kemo bio predmet ismijavanja dok nije dosao Amar, i poslije jedne dobre polusezone je podivljao nahuskan od strane menadjera.
Gnusna je laz da je Vedran kupovao vino i cigare, to je bila patka. S druge strane, Veca je psihicki izgorio zbog pljuvanja tako da je ispalo da je bolji golman bio sa 18 nego sada.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 jun 2020, 21:58

fks74 je napisao/la:
17 jun 2020, 21:53
Strumfovima ne valja niti jedan igrac, koji nece da produzi ugovor.
Nije bas tacno, ali sad kad pogledas ovaj spisak jedino bih zalio za Jovanovicem i Ramovicem. Neki ne gotive Ramovica i jos prije isteka ugovor, ali meni je solidan. Ovo ostalo Kjosevski, Zajmovic, Osmankovic nista toliko za zaljenje i da kazes da se ne mogu nadoknaditi lahko.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 17 jun 2020, 22:37

isto se to i nama desavalo ali jbg, vedran prije 2 godine trebo napunit kasu, neki su čak maštali o 4,5 miliona ali jbg ode dzaba. niko ne garantuje da ce i vladan otici za cifru, pun k je bilo slucajeva gdje smo se razočarali

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 17 jun 2020, 22:45

Anex je napisao/la:
17 jun 2020, 20:01
Bio na utakmici uživo pa ti vjerovao ili ne
Ništa jara, naredni put ponesi diktafon pa nam makar dostavi audio snimak da prepoznamo te tvoje likove na lošem glasu.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 jun 2020, 22:46

Pitaristok je napisao/la:
17 jun 2020, 22:37
isto se to i nama desavalo ali jbg, vedran prije 2 godine trebo napunit kasu, neki su čak maštali o 4,5 miliona ali jbg ode dzaba. niko ne garantuje da ce i vladan otici za cifru, pun k je bilo slucajeva gdje smo se razočarali
Samo ne treba dugo da ostaju ovdje. Kjosevski je bio dobar golman i mogao se otici vani da je na vrijeme se to uradilo. Ovako ostao dugo pa onda se svasta izdesavalo i sad imas to sto imas od njega kao golmana. Greska je mladjeg igraca duze drzati u ovoj ligi.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 17 jun 2020, 22:50

Kjosevski, Zajmovic, Osmankovic krampe mrtve. Ja ne znam kako su uopste ovako dugo izdrzali u zelji.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 17 jun 2020, 22:52

Kjosevski ne moze toliko los biti. ipak dobio poziv za baraz. :kafa:

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 17 jun 2020, 22:53

Stroj1946 je napisao/la:
17 jun 2020, 22:50
Kjosevski, Zajmovic, Osmankovic krampe mrtve. Ja ne znam kako su uopste ovako dugo izdrzali u zelji.
To je to, iz tog razloga mi nije zao sto idu. Nazalost, to su nasa djeca i ja im nikada nisam psovao.
Mozda bi ramovic i dalje mogao pomoci mada mi je i njegove kurcobolje i neefikasnosti na vrh glave.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 jun 2020, 22:58

Kjosevski treba u Celik da ode, ako ovi ostanu u ligi a i ako ne ostanu :kafa:

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 17 jun 2020, 23:03

LjoZee je napisao/la:
Anex je napisao/la:
Pa ja sam i rekao da je to čovjek zaslužio i dugo godina daje a ne uzima za razliku od mnogih nehljebovića i lopova koji se dižu u nebesa
Ali si rekao kao da nas treba boljeti jer ce (ako bude) stajalo ime njegovog hotela naprijed.
Da hoce biti on predsjednik naseg kluba volio bih nego ista, a ne da me nesto “boli” sto ima veze sa njim. Zasluzio je covjek da samo njegova firma i hotel se vrte 90 minuta na onim LED reklama i sve zivo. :D

Uhljebio je neko Zajmovica yebo ga onaj koga ga ikad dovede i dade mu ugovor na 3 godine.
Očito se nismo razumjeli,treba svakoga da boli ko nije u stanju naci GS,a Badzaka poznajem lično i znam koliko je davao za klub bez obzira ko je bio na čelu istog,svi su uzimali pare,kamate,status u društvu i sl.a nisu davali ništa za razliku od njega koji je samo davao i pomagao na razne načine,za Amara je Jasko institucija a vi mislite kako hocete

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 jun 2020, 23:04

Do onog dana kad je fasovo 3 komada u 3 minute bio je solidan....nikad vise nije bio isti...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 17 jun 2020, 23:09

17 jun 2020, 22:53
Stroj1946 je napisao/la:
17 jun 2020, 22:50
To je to, iz tog razloga mi nije zao sto idu. Nazalost, to su nasa djeca i ja im nikada nisam psovao.
Mozda bi ramovic i dalje mogao pomoci mada mi je i njegove kurcobolje i neefikasnosti na vrh glave.
Zajmovic inekako. Moglo se nesto uraditi od njega, na vakat. Samo je lik fudbalski neintelegentan i to je to. Kjosevski je totalna fula od golmana. Jednostavno lik nema nikakvih predispozicija za ozbiljnog golmana. Ramovic je seoski igrac, njemu je nasa liga vrhunac. Vjerujem da je bilo boljih juniora koji su mogli igrati umjesto njega. Nego jok, daj gotove igrace. Brate, nece nijedan od ova nasa dva kluba uspjeti, sve dok dovodimo neskolovane igrace iz manjih sredina. Rijetkost da se pogodi neki. A to je vec za dublje analize i struke, koje nama nedostaje.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 17 jun 2020, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 jun 2020, 23:10

Ovi igraci koji odlaze iz Zeljeznicara, nisu kljucni i nisu nenadoknadivi.
E sad, za navijace Zeljeznicara je bitno slijedece.
Da li odlaze zato sto im klub ne zeli ponuditi nove ugovore, jer planiraju dovesti bolje igrace, ili odlaze jer dizu sidro sa broda koji tone?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 17 jun 2020, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 jun 2020, 23:10

Denchi je napisao/la:
17 jun 2020, 23:04
Do onog dana kad je fasovo 3 komada u 3 minute bio je solidan....nikad vise nije bio isti...
Trauma

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.