Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Goodman
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Goodman » 17 jun 2020, 21:13

Maloumnost je kod pitara prvi preduslov.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 17 jun 2020, 21:17

kerimatomic1921 je napisao/la:
17 jun 2020, 21:08
Vanja8 je napisao/la:
17 jun 2020, 21:04
Zip je napisao/la:
17 jun 2020, 20:50

:kafa:

slikaupload pic for url
Ostaje, junior Adilovic... :kafa:
Meni je ovo apsolutno smijesno cime se vas 2 debila pokusavate nasladjivati. Znaci odlaze igraci koji jos od prije godinu dana nisu bili pozeljni u ekipi, i vi ove odlaske poredite sa vasim produzenjem ugovora. Fkt ne kontam, jesi li ti malouman???
Pa sto ih ne prodaste prije godinu dana...Cuj igraci im nepoželjni, a igraju...I jos primaju platu... :urnebes: :urnebes:
Dobro platu nisu dobijali, ali eto mogli ste namaknuti koju marku od prodaje... :rol: :rol:

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 17 jun 2020, 21:19

Uuuuuuu što titule bole a ne boli ih što im na prednjoj strani dresa piše hotel Garden,neda više ni Badžak pare guzovače

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 jun 2020, 21:21

Anex je napisao/la:
17 jun 2020, 21:19
Uuuuuuu što titule bole a ne boli ih što im na prednjoj strani dresa piše hotel Garden,neda više ni Badžak pare guzovače
A sto bi nas to boljelo?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 17 jun 2020, 21:21

17 jun 2020, 21:07
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
17 jun 2020, 20:56
17 jun 2020, 20:11

Onako na prvu, garantovati 10 miliona uloga na 100 godina i nije neka racunica za opstinu. Ali nije to bitno. Ja sam veliki zagovornik infrastrukture u BiH, a narocito terena. Sramno je da je savez u zadnjih 6 godina ucestvovao u izgradnji samo jednog terena, to je veliki poraz. A novaca u uefi za te stvari ima na pretek. Znas i sam muljazu oko onih 15 terencica za razne opstine, 2 su uradili a sve na cekanju.

Svi smo svjedoci zadnje 3 sezone sta znaci dobar teren. Pogledas 1921tv izvjestaj sa derbija i sve ti bude jasno. Drugi fudbal se gleda na pravom terenu, i cak i nase ekipe imaju sta da ponude i pokazu. Ovaj saziv je najveci grobar bh fudbala.

I ovdje direktno odgovaram i ovom @Haver. Ivica je uradio to sto je uradio zarad dobrobiti bh fudbala. Ja mislim da ga i sada glava zaboli kada vidi za koga je obraz svoj poturio i kome je bh fudbal ostavio u amanet.
Onako,cijenu sam bubnuo,ali izracunaj koliko bi trebalo para za cat 4
Znam za terene,fuj..Moras biti toliko **** od covjeka da bez imalo srama ukrades milione..Tugo..Vas teren je fenomenalan,ono je za pozeljeti.Ja iskreno jedva cekam derbi na Grbavici,jer Vinko preferira tika taka,a i Amar.Pa zamisli tog spektakla,ali **** to ti je pored Bilinog polja jedini dobar teren..Ti dodjes kod Zvijezde 09 taktika ti je napucaj od odbrane odmah napadacu.
Svaki derbi od ugradnje nove trave na Grbavici je bio fenomenalan. Ne zna se koji je bio bolji sto se tice kvaliteta utakmice i predstave igraca.

Ja razumijem da je u ovoj drzavi tesko, da se nema para, stvarno je meni sve to jasno. Medjutim, ja ne mogu da svarim da su lobirali kod uefe da im iz fonda za infrastrukturu daju pare da bi kupili **** zgradu. Bog zna koliko je miliona tu oprano. I to onda sve vuce jedno za drugim - veca zgrada veci troskovi, veci broj uposlenih. Gledajuci sami objekat, pomislio bi covjek da se radi o mega mocnom savezu neke velike evropske drzave. Ne moze me niko ubijediti da nisu mogli namaci jos 3,4 miliona km da urade 4 terena sirom drzave. Uradis kosevo da ti evo sad, 2 premierligasa igraju na top terenu. Uradis tusanj gdje isto 2 premierligasa igraju. I uradi lupam bijeljinu koja je kriticna ili recimo nagradi ljude iz veleza koji grade stadion - pocastis ljude jer vidis da se bore svim silama. To je onda ukupno 6 vrhundskih terena gdje igra 8 premierligasa. Pa beton bi utakmice bile, i zivotom garantujem da bi se kvalitet istih podigao za 30%.
Gdje ce bosnjo dobit pare a da ih ne opere..Ko sto kazes,onakva zgrada rekao bi covjek savez medju boljima u hebenom fudbalu,a ono kockaste glave koje su se ukenjale Vice..To za terene isto se slazem,pa znam licno igrace koje sam pitao sto ne bi dosli u nasu ligu,gdje su oni kao glavni razlog izdvojili losu infrastrukuru.A i pored toga,puno su ti manje sanse da ti se igrac povrijedi,ako je teren kvalitetan
Ma vjerovatno nista od Koseva ukoliko ne izvrsimo svi zajedno veliki pritisak,da urade teren i ta sranja.U suprotnom bit ce nesto,ne bi o tome jos jer necu da se zalijecem..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 17 jun 2020, 21:24

LjoZee je napisao/la:
17 jun 2020, 21:21
Anex je napisao/la:
17 jun 2020, 21:19
A sto bi nas to boljelo?
Zato što plačete godinu da vam neko bude generalni sponzor i neće niko to bi trebalo da boli,pa da se malo odužite Badžaku(koji je to itekako zaslužio)dali ste mu da ime njegovog hotela stoji na upražnjenom mjestu GS

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 17 jun 2020, 21:24

Vanja8 je napisao/la:
17 jun 2020, 21:17
Vanja8 je napisao/la:
17 jun 2020, 21:04

Ostaje, junior Adilovic... :kafa:
Meni je ovo apsolutno smijesno cime se vas 2 debila pokusavate nasladjivati. Znaci odlaze igraci koji jos od prije godinu dana nisu bili pozeljni u ekipi, i vi ove odlaske poredite sa vasim produzenjem ugovora. Fkt ne kontam, jesi li ti malouman???
Pa sto ih ne prodaste prije godinu dana...Cuj igraci im nepoželjni, a igraju...I jos primaju platu... :urnebes: :urnebes:
Dobro platu nisu dobijali, ali eto mogli ste namaknuti koju marku od prodaje... :rol: :rol:
Glupko, da bi se rijesio 5 invalida koje je neko nekada doveo i uhljebio, moras im sve isplatiti do kraja ugovora. Ne moze se vise kao prije sutnuti igrac. A ti to dobro znas nego se samo pravis malouman.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 jun 2020, 21:28

Anex je napisao/la:
17 jun 2020, 21:24
Zato što plačete godinu da vam neko bude generalni sponzor i neće niko to bi trebalo da boli,pa da se malo odužite Badžaku(koji je to itekako zaslužio)dali ste mu da ime njegovog hotela stoji na upražnjenom mjestu GS
Ali opet ne stoji dzaba odnosno onako. Covjek je prevelike pare ulozio i mimo para drugih stvari i prije nego sto je usao uopste u klub, a sad kada je tu. Znaci i ako bude stajalo tu nece stajati, a da neko nesto nije dao za to. “Boljelo” bi da stoji, a preko stele bez icega ulozenog. Ovako pogotovo sto je vezano za Badzaka i nesto njegovo moze biti samo pozitivno. Da mi imamo u Bosni ljudi u svim nivoima kao sto je Badzak stanje u drzavi bi bilo sigurno bolje.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 17 jun 2020, 21:28

Vanja8 je napisao/la:

Glupko, da bi se rijesio 5 invalida koje je neko nekada doveo i uhljebio, moras im sve isplatiti do kraja ugovora. Ne moze se vise kao prije sutnuti igrac. A ti to dobro znas nego se samo pravis malouman.
Te invalide nije niko doveo i uhljebio to su većinom vaša djeca,Rama je sa strane ali on je manijak do kosti kojeg ste dizali u nebesa i nije u redu ga tako nazivati nakon niza povreda :thumbdown:

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 17 jun 2020, 21:29

17 jun 2020, 20:56

Onako,cijenu sam bubnuo,ali izracunaj koliko bi trebalo para za cat 4
Znam za terene,fuj..Moras biti toliko **** od covjeka da bez imalo srama ukrades milione..Tugo..Vas teren je fenomenalan,ono je za pozeljeti.Ja iskreno jedva cekam derbi na Grbavici,jer Vinko preferira tika taka,a i Amar.Pa zamisli tog spektakla,ali **** to ti je pored Bilinog polja jedini dobar teren..Ti dodjes kod Zvijezde 09 taktika ti je napucaj od odbrane odmah napadacu.
Svaki derbi od ugradnje nove trave na Grbavici je bio fenomenalan. Ne zna se koji je bio bolji sto se tice kvaliteta utakmice i predstave igraca.

Ja razumijem da je u ovoj drzavi tesko, da se nema para, stvarno je meni sve to jasno. Medjutim, ja ne mogu da svarim da su lobirali kod uefe da im iz fonda za infrastrukturu daju pare da bi kupili **** zgradu. Bog zna koliko je miliona tu oprano. I to onda sve vuce jedno za drugim - veca zgrada veci troskovi, veci broj uposlenih. Gledajuci sami objekat, pomislio bi covjek da se radi o mega mocnom savezu neke velike evropske drzave. Ne moze me niko ubijediti da nisu mogli namaci jos 3,4 miliona km da urade 4 terena sirom drzave. Uradis kosevo da ti evo sad, 2 premierligasa igraju na top terenu. Uradis tusanj gdje isto 2 premierligasa igraju. I uradi lupam bijeljinu koja je kriticna ili recimo nagradi ljude iz veleza koji grade stadion - pocastis ljude jer vidis da se bore svim silama. To je onda ukupno 6 vrhundskih terena gdje igra 8 premierligasa. Pa beton bi utakmice bile, i zivotom garantujem da bi se kvalitet istih podigao za 30%.
Gdje ce bosnjo dobit pare a da ih ne opere..Ko sto kazes,onakva zgrada rekao bi covjek savez medju boljima u hebenom fudbalu,a ono kockaste glave koje su se ukenjale Vice..To za terene isto se slazem,pa znam licno igrace koje sam pitao sto ne bi dosli u nasu ligu,gdje su oni kao glavni razlog izdvojili losu infrastrukuru.A i pored toga,puno su ti manje sanse da ti se igrac povrijedi,ako je teren kvalitetan
Ma vjerovatno nista od Koseva ukoliko ne izvrsimo svi zajedno veliki pritisak,da urade teren i ta sranja.U suprotnom bit ce nesto,ne bi o tome jos jer necu da se zalijecem..
Reci slobodno, idemo u butmir, nije sramota toliko. :njanjanja:
Bolje gazda na livadi za pocetak nego podstanar i da te jaše ajnadzic kad stigne. Ne samo on, svi koji se nesto pitaju u ovoj drzavi za fudbal su obicne neznalice, lopovi i stranacki poltroni. 90% njih i dalje misle da se aut izvodi nogom. Nema ovdje napretka niti nade u bolje sutra dok Barbarez, Bajevic, Halilhodzic, Bajramovic, Salihamidzic, Misimovic (neovisan a ne ovako kao lizac Begiceve guzice), Ivica, Bolic, Baljic ne zasjednu na glavne pozicije u savezu. Do tad, mrka kapa.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 jun 2020, 21:30

Don't let go Amaw...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 17 jun 2020, 21:31

LjoZee je napisao/la:
17 jun 2020, 21:28
Anex je napisao/la:
Ali opet ne stoji dzaba odnosno onako. Covjek je prevelike pare ulozio i mimo para drugih stvari i prije nego sto je usao uopste u klub, a sad kada je tu. Znaci i ako bude stajalo tu nece stajati, a da neko nesto nije dao za to. “Boljelo” bi da stoji, a preko stele bez icega ulozenog. Ovako pogotovo sto je vezano za Badzaka i nesto njegovo moze biti samo pozitivno. Da mi imamo u Bosni ljudi u svim nivoima kao sto je Badzak stanje u drzavi bi bilo sigurno bolje.
Pa ja sam i rekao da je to čovjek zaslužio i dugo godina daje a ne uzima za razliku od mnogih nehljebovića i lopova koji se dižu u nebesa

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 17 jun 2020, 21:31

Vanja8 je napisao/la:

Kerima draga, samo nas nemoj kleti ko kakva rahmetli nana...
A za tvoju informciju, možes ih staviti na transfer listu, nisam ni napisao da ih sutnete, vec da ih prodate...
Ocigledno ti Kerima nedostaje edukacije da bi mogao shvatiti razliku izmedju prodaje i tjeranja...
A druga stvar, koliko znam niko nije uhljebio Kjosevskog jer je vas junior, znaci nije doveden, kao ni Osmankovic,koji je vase dijete, ali ti i onako veze nemas ni sta je OP, a kamo li koje izasao iz njega...
Skola je cudo moja Kerima... :facepalm:

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 17 jun 2020, 21:33

Anex je napisao/la:
17 jun 2020, 21:28
Vanja8 je napisao/la:

Te invalide nije niko doveo i uhljebio to su većinom vaša djeca,Rama je sa strane ali on je manijak do kosti kojeg ste dizali u nebesa i nije u redu ga tako nazivati nakon niza povreda :thumbdown:

Drsgo mi je da si se naucio normalnoj komunimaciji a ne **** majki i mrtvih kao sto si radio. :thumbup:

Ja bi dao 5 ramovica za jednog tatara. Kakav je to ofanzivac koji u 3 sezone da 4 gola. Karikiram. Ovdje ne pricam o ljubavi prema klubu, ovdje pricam o njihovom doprinosu na terenu u zadnje 3 godine. Zato nam je svima drago sto idu svi ovi koji su otisli ili ce otici ovih dana. Niti jednog nam nije zao (sto se fudbalskih kvaliteta tice). Nadam se da vam je sada jasno. Sto vi niste sacuvali Sisica? Ili sto tjerate Milanovica? Jer neko smatra da nisu dovoljno kvalitetni. Razumijes?

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 17 jun 2020, 21:34

Mitomani i dalje pjene.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 jun 2020, 21:36

Anex je napisao/la:
17 jun 2020, 21:31
Pa ja sam i rekao da je to čovjek zaslužio i dugo godina daje a ne uzima za razliku od mnogih nehljebovića i lopova koji se dižu u nebesa
Ali si rekao kao da nas treba boljeti jer ce (ako bude) stajalo ime njegovog hotela naprijed.
Da hoce biti on predsjednik naseg kluba volio bih nego ista, a ne da me nesto “boli” sto ima veze sa njim. Zasluzio je covjek da samo njegova firma i hotel se vrte 90 minuta na onim LED reklama i sve zivo. :D

Uhljebio je neko Zajmovica yebo ga onaj koga ga ikad dovede i dade mu ugovor na 3 godine.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 17 jun 2020, 21:36

Vanja8 je napisao/la:
17 jun 2020, 21:31
Vanja8 je napisao/la:

Kerima draga, samo nas nemoj kleti ko kakva rahmetli nana...
A za tvoju informciju, možes ih staviti na transfer listu, nisam ni napisao da ih sutnete, vec da ih prodate...
Ocigledno ti Kerima nedostaje edukacije da bi mogao shvatiti razliku izmedju prodaje i tjeranja...
A druga stvar, koliko znam niko nije uhljebio Kjosevskog jer je vas junior, znaci nije doveden, kao ni Osmankovic,koji je vase dijete, ali ti i onako veze nemas ni sta je OP, a kamo li koje izasao iz njega...
Skola je cudo moja Kerima... :facepalm:

Ko ce bolan kupiti ofanzivca koji ima 3 gola u 3 sezone? Karikiram. Ili stopera koji 5 godina stasava? Ili golmana koji je bio bolji sa 18 nego sad sa 25?
Ti si budala. Pa sto bilalagic ne vodi kemu u cvajtu? Odvest ce al u kurcu.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 17 jun 2020, 21:40

17 jun 2020, 21:29

Bolje gazda na livadi za pocetak nego podstanar i da te jaše ajnadzic kad stigne. Ne samo on, svi koji se nesto pitaju u ovoj drzavi za fudbal su obicne neznalice, lopovi i stranacki poltroni. 90% njih i dalje misle da se aut izvodi nogom. Nema ovdje napretka niti nade u bolje sutra dok Barbarez, Bajevic, Halilhodzic, Bajramovic, Salihamidzic, Misimovic (neovisan a ne ovako kao lizac Begiceve guzice), Ivica, Bolic, Baljic ne zasjednu na glavne pozicije u savezu. Do tad, mrka kapa.
Nije sporno za Butmir,nego da ne budem peh :mrgreen: . .Bit ce bit ce aBd,vec jedno vrijeme planiraju sta se moze
Tuga je sto svi ti nabrojani vec imaju godina,a slabo ima mladih..Miske puno obecava i nadam se da ce postati predsjednik jednog dana,a nadam se da ce Miske i Dzeku pokusati dovesti u savez :mrgreen:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

PappiPapp
Kontakt:

Post Postao/la PappiPapp » 17 jun 2020, 21:41

Dokle je Red Bull dosao?
Hahahahahah :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Pita onaj jedan hoce li biti ista od Red Bulla :rol: :rol: :rol:

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 17 jun 2020, 21:42

17 jun 2020, 21:40
17 jun 2020, 21:29

Nije sporno za Butmir,nego da ne budem peh :mrgreen: . .Bit ce bit ce aBd,vec jedno vrijeme planiraju sta se moze
Tuga je sto svi ti nabrojani vec imaju godina,a slabo ima mladih..Miske puno obecava i nadam se da ce postati predsjednik jednog dana,a nadam se da ce Miske i Dzeku pokusati dovesti u savez :mrgreen:
Eto to je sustina. Prodjose godine i nama i njima, bukvalno. Za to vrijeme, dok su njih godine lagano obarale, nasim fudbalskim svijetom je gospodario jedan lopov i izdajnik svog naroda. Zalosno.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.