FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:

Sta je picici jedna tekma idemo se pobit sa svakim, kakvi mentalni patuljci... Jedina moja zelja iz ove mrtve lige je onaj mudonja Jakovljevic... Bonucci nase lige
-
- Kontakt:
Ni meni, a koliko vidim, ni mnogima, nije jasno, zašto je Džafić ostao, a Marković otpisan, u komentarima po fb i instagramu, oderaše Džafića.Onaj zadnji derbi je bio kriminalan, ono njegovo bacanje kod penala Štilića, je bilo tragikomično, a i kolo ranije, u Vrapčićima, krivac je za primljeni gol.holyman je napisao/la: ↑17 jun 2020, 20:41Mozes mi vjerovati na rijec a i ne moras. Vladan se ustalio i kao plod kluba je sazrio u odlicnog golmana, ali je markovic odavno na tom nivou. Da Markovic zamijeni Vladana, promjena na golu se ne bi ni osjetila.
@Zip koji interviju, izgleda da sam to propustio, a cuo sam da je super pozitiva.
@Angeldimaria istina i ja se nadam tom BOOMu poslije ovih potpisivanja.
@Ado76 Ne znam sta su pisali u komentare ali me ne zanima iskreno, imam svoje misljenje. Uredu, pokazali su velicinu kluba, ponudili covjeku ugovor, ali ta nasa dobrota prema jednom igracu ne donosi uspjeh, evropu i milione. Vidio si kako zagusti, Vladan se povrijedi, Dzafa stane na gol i ljudi nas natabaju u derbiju u jednoj od najbitnijih utakmica sezone. Tada niko nije govorio "Nema veze dzafa super si lik pozitiva itd" nego mu se yebalo od do.
@amypitar pa i ja bih, mislim da na salcinu mozemo uzeti ogromne pare ali ne treba ga dizati u visine ko da je mbape, inace cemo sabi sebe zayebati
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uputili su žalbu UEFA-i pa ćemo vidjeti. Ne bi je trebali dobiti ali eto sačekat ćemo zvanično.
S obzirom da je 03.08. zadnji rok kada nacionalni savezi moraju poslati listu ucesnika u CL i EL vrlo moguce da nesto smuljaju u Vardaru do tada
-
- Kontakt:
Posebno ne gotivim "sarajevske" generale koji su prezivjeli agresiju , a usli u politiku .
Sad nek mi neko objasni koja je razlika izmedju nacelnika SDP , Markovic ako se ne varam . Bio ili bili 4,8 ili 12 godina .
POZDRAVLJAM REAKCIJU UPRAVE FKS , SAMO JAKO I SVAKODNEVNO . UCJENA DO KOSTI .
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la: ↑17 jun 2020, 18:10E sad se nesto objavljuje, a suti se 12 mjeseci. Sabrina ovo je tvoja greska drugi put za istu stvar, to je kazna dozivitni zatvor ako i 3 ci put budes napravila istu gresku elektricna stolica. Mrs u pm i ti rogaticka kabadahija.
Cekas 5 do 12 i onda plakat idemo u zenicu..
Ajnadzic je postavljo brojace 3 godine a UEFA mu ih dala dzaba.
Nijedan PITAR niti iko iz njegove porodice do 7 koljena nesmije dat glas nit ajnadzicu ni Sda ...
Vrijeme je da OTOKA bude nas dome...Nadam se da ce i efendic bit nabijen nogom sa kolegom iz rogatice.
Ahbabu i nije kasno da nabace travnjak po Euro standardima za mjesec dana . Tender 2 mj , izvodjenje radova 1 mjesec . Mozemo odigrati 3-4 domace tekme sirom BiH , mozemo i kao gosti , pogotovo ako ne bude publike . Samo zestok pritisak .

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Haver ! je napisao/la: ↑17 jun 2020, 18:15Znam da će nam svima biti teško odvojiti se od koševa, i klubu i navijačima, ali to definitivno moramo uraditi, jer je to jedini način da se svima dokaže da bi taj isti stadion propao, zarastao i ničemu koristio osim nekog koncerta jednom u 2-3 godine... Tek bi onda i općina i kanton i grad shvatili da ovaj stadion opstaje samo zahvaljujući FK SARAJEVO i da bi bez naših utakmica isti otišao u "muzej"
Haveru @Haver

-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da se Koševo osposobi i da dobijemo treću zvjezdicu. Ovaj apel je više radi pritiska a ne nekog potencijalnog efekta.
Misli na Mladena Delića..
Na Biljnom Polju trava postavljena za 4 dana.
Stoper i napadač, ali crnje!
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- RajaBa1983
- Kontakt:
morto na infuziji

Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Aduka87, Amazon [Bot], Amidzaa, ANamelessGhoul, AvantiBL, b00t, boki86, BordoArmy88, bordobijeli, Bosniacum Lilium, Dadox, deda, Djulboni, fks74, Fouzi1, Fudo, Google Adsense [Bot], hazarder, HordeSaSjevera, Imamkarbarum, johntravolta123, ledesma, maho_sa, mexy_whites, MokraKifla, muhamedhulk, Napapijri, NebeskaSila96, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, Posejdon, r3m1, riki46, ristagrad, SamoDaKazeem, Sanchez87hz, SilaMoc1946, stokastoka23, strucnjak9, tajsamja, Vanja8, Velaxsa, Velo6, VolimoSarajevo i 396 gostiju.