Znam da volis moje postove pretrazivati, pa pretrazi opet gdje ih "skupljam"

A znamo sta ti skupljas haha
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Znam da volis moje postove pretrazivati, pa pretrazi opet gdje ih "skupljam"
Beduin je napisao/la: ↑17 jun 2020, 20:19Ti bi da ti ja pravim proracune nekakve. Mogo sam i ulozit u klub tvoj, jelde.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2020, 19:44Bubnuo sam cifru,izracunaj koliko treba para za CAT4,i napisi onda
Cuj, izracunaj i napisi onda, da on ne buba po forumu wahahaha
Ostaju dugovi
Onako,cijenu sam bubnuo,ali izracunaj koliko bi trebalo para za cat 4kerimatomic1921 je napisao/la: ↑17 jun 2020, 20:11Onako na prvu, garantovati 10 miliona uloga na 100 godina i nije neka racunica za opstinu. Ali nije to bitno. Ja sam veliki zagovornik infrastrukture u BiH, a narocito terena. Sramno je da je savez u zadnjih 6 godina ucestvovao u izgradnji samo jednog terena, to je veliki poraz. A novaca u uefi za te stvari ima na pretek. Znas i sam muljazu oko onih 15 terencica za razne opstine, 2 su uradili a sve na cekanju.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2020, 19:36Da ti odgovorim,bez ikakve prepirkekerimatomic1921 je napisao/la: ↑17 jun 2020, 17:35Jasno je meni da vi necete da ulazete pare u nesto sto nije vase. Nego kontam mogli su makar ovaj teren uraditi i sve sto treba za kategoriju 3. Nije to neka aman zaman cifra za najvazniju opstinu u kantonu.
Nguyen Hoai Nam,nas "vlasnik",se dogovarao s onim kero,da nam daju kosevo,na koncesiju u narednih od 70-100 godina,a zauzvrat ce on uloziti u stadion da dodje do kategorije 4.Znaci preko 10 miliona maraka covjek nudio,i on opet nesto mutio ovo ono i propalo..
Svi smo svjedoci zadnje 3 sezone sta znaci dobar teren. Pogledas 1921tv izvjestaj sa derbija i sve ti bude jasno. Drugi fudbal se gleda na pravom terenu, i cak i nase ekipe imaju sta da ponude i pokazu. Ovaj saziv je najveci grobar bh fudbala.
I ovdje direktno odgovaram i ovom @Haver. Ivica je uradio to sto je uradio zarad dobrobiti bh fudbala. Ja mislim da ga i sada glava zaboli kada vidi za koga je obraz svoj poturio i kome je bh fudbal ostavio u amanet.
Sta ce bolan popravit
Samo mi je od ovih
Ostaje, junior Adilovic...Zip je napisao/la: ↑17 jun 2020, 20:50
upload pic for url
Svaki derbi od ugradnje nove trave na Grbavici je bio fenomenalan. Ne zna se koji je bio bolji sto se tice kvaliteta utakmice i predstave igraca.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2020, 20:56Onako,cijenu sam bubnuo,ali izracunaj koliko bi trebalo para za cat 4kerimatomic1921 je napisao/la: ↑17 jun 2020, 20:11Onako na prvu, garantovati 10 miliona uloga na 100 godina i nije neka racunica za opstinu. Ali nije to bitno. Ja sam veliki zagovornik infrastrukture u BiH, a narocito terena. Sramno je da je savez u zadnjih 6 godina ucestvovao u izgradnji samo jednog terena, to je veliki poraz. A novaca u uefi za te stvari ima na pretek. Znas i sam muljazu oko onih 15 terencica za razne opstine, 2 su uradili a sve na cekanju.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2020, 19:36
Da ti odgovorim,bez ikakve prepirke
Nguyen Hoai Nam,nas "vlasnik",se dogovarao s onim kero,da nam daju kosevo,na koncesiju u narednih od 70-100 godina,a zauzvrat ce on uloziti u stadion da dodje do kategorije 4.Znaci preko 10 miliona maraka covjek nudio,i on opet nesto mutio ovo ono i propalo..
Svi smo svjedoci zadnje 3 sezone sta znaci dobar teren. Pogledas 1921tv izvjestaj sa derbija i sve ti bude jasno. Drugi fudbal se gleda na pravom terenu, i cak i nase ekipe imaju sta da ponude i pokazu. Ovaj saziv je najveci grobar bh fudbala.
I ovdje direktno odgovaram i ovom @Haver. Ivica je uradio to sto je uradio zarad dobrobiti bh fudbala. Ja mislim da ga i sada glava zaboli kada vidi za koga je obraz svoj poturio i kome je bh fudbal ostavio u amanet.
Znam za terene,fuj..Moras biti toliko **** od covjeka da bez imalo srama ukrades milione..Tugo..Vas teren je fenomenalan,ono je za pozeljeti.Ja iskreno jedva cekam derbi na Grbavici,jer Vinko preferira tika taka,a i Amar.Pa zamisli tog spektakla,ali **** to ti je pored Bilinog polja jedini dobar teren..Ti dodjes kod Zvijezde 09 taktika ti je napucaj od odbrane odmah napadacu.
Meni je ovo apsolutno smijesno cime se vas 2 debila pokusavate nasladjivati. Znaci odlaze igraci koji jos od prije godinu dana nisu bili pozeljni u ekipi, i vi ove odlaske poredite sa vasim produzenjem ugovora. Fkt ne kontam, jesi li ti malouman???Vanja8 je napisao/la: ↑17 jun 2020, 21:04Ostaje, junior Adilovic...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.