Ko ovoj dade da vodi Dnevnik јebo te, čitat ne zna

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Elma Ko To Tamo Streba pa sve ostale
Rasne, prave poljoprivrednicealan_kardec je napisao/la: ↑17 jun 2020, 19:09Ojj krkanluka u Živinicama, Allaha mi![]()
Al su im cure strašne![]()
![]()
![]()
Strašne ljankase. Nedavno smo imali filozofsku raspravu. Dobre za izjebat. Al s onim potomstvo imatalan_kardec je napisao/la: ↑17 jun 2020, 19:09Ojj krkanluka u Živinicama, Allaha mi![]()
![]()
![]()
Ma Smucko je tu bio samo da popljuje i oslabi SDP kako bi ovi mogli postici ono sto zele, a Smucku 5k u novcanik moze popiti 5 hiljada piva mjesecno.
- ? & је " $ $ " & - $ $.alan_kardec je napisao/la: ↑17 jun 2020, 19:09Ojj krkanluka u Živinicama, Allaha mi![]()
![]()
![]()
Heller je napisao/la: ↑17 jun 2020, 19:51Strašne ljankase. Nedavno smo imali filozofsku raspravu. Dobre za izjebat. Al s onim potomstvo imatalan_kardec je napisao/la: ↑17 jun 2020, 19:09Ojj krkanluka u Živinicama, Allaha mi![]()
![]()
![]()
![]()
Gradačac je grad. Živinice su mjesto gdje je Ramiz Umaj najugledniji i najpismeniji primjerak.Ortega10 je napisao/la: ↑17 jun 2020, 20:16- ? & је " $ $ " & - $ $.alan_kardec je napisao/la: ↑17 jun 2020, 19:09Ojj krkanluka u Živinicama, Allaha mi![]()
![]()
![]()
$ ' су " $.
& $ " у $, ".