aloooo ba druga liga jel ti mene čuješ mrš sa teme

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
aloooo ba druga liga jel ti mene čuješ mrš sa teme
Vidi ga što je ljut, izvinjavam se u njegovo ime i neće se više ponoviti jbt
ok nije problemMortemHz je napisao/la: ↑17 jun 2020, 19:08Vidi ga što je ljut, izvinjavam se u njegovo ime i neće se više ponoviti jbt![]()
Ti da imas svoje ja ne bi lizao amawow supak
nevjerovatno da u svemu ovome lik nadje Amara i Zelju nekako
Ostaju im prijatelji iz B. Luke
Zeljo nikad nije igrao na Kosevu?
Taj nije u zgradi svojoj bio u top 3 veznjaka
Pa nije ti babo Vico vlasnik ovog portala pa da ti se može nekog tjerati.
Da ti odgovorim,bez ikakve prepirkekerimatomic1921 je napisao/la: ↑17 jun 2020, 17:35Jasno je meni da vi necete da ulazete pare u nesto sto nije vase. Nego kontam mogli su makar ovaj teren uraditi i sve sto treba za kategoriju 3. Nije to neka aman zaman cifra za najvazniju opstinu u kantonu.
Pa nemoj se tako igrati, djeca ce plakati jer to sto pricas jako boli.Haver ! je napisao/la: ↑17 jun 2020, 19:35Ovi što kažu da je Begić uništio ligu, priklonio se srbima, štimao utakmice i sudije, ne zaboravite da je tog istog Begića i kompaniju postavio i savez u amanet ostavio Ivica Osim, koji kako kažu nikad nije imao posla sa savezom.
E ako je tako kako vi kažete, onda znate i ko vas je "indirektno doveo" da jedete sopstvena mu.da
Cak 10 miliona maraka (5mil ojera) za SAMO 70-100 godina. Previse je brate to.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2020, 19:36Da ti odgovorim,bez ikakve prepirkekerimatomic1921 je napisao/la: ↑17 jun 2020, 17:35Jasno je meni da vi necete da ulazete pare u nesto sto nije vase. Nego kontam mogli su makar ovaj teren uraditi i sve sto treba za kategoriju 3. Nije to neka aman zaman cifra za najvazniju opstinu u kantonu.
Nguyen Hoai Nam,nas "vlasnik",se dogovarao s onim kero,da nam daju kosevo,na koncesiju u narednih od 70-100 godina,a zauzvrat ce on uloziti u stadion da dodje do kategorije 4.Znaci preko 10 miliona maraka covjek nudio,i on opet nesto mutio ovo ono i propalo..
Ne ispunjavate uslove za cat.3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.