Ko glasa za njih ruke mu se osušile majku im yebem lopovsku
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa samo se lud nada njegovim obećanjima. Izbori se odlozili on miran,do novih će opet pokrenuti priču o Koševu.
Samo mi nije jasan Alaim i on tu ima veliku ulogu.Bez pritiska navijača na njega lično Ajnadzica , i opstinu, nema od Koševa ništa.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 17 jun 2020, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
Nek UEFA tipla ko za 2 tekme pa cemo se rokat
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nemojte me ubiti ako je laz,ali vrlo moguce da produzi i Salcin ugovor danas 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Treba sjesti sa općinom da nam daju Koševo na određeni period (100 god.) s tim da bi umjesto za najam sredstva uložili u modernizaciju jer decenijama unazad da FK Sarajevo ne vrši najam stadiona on bi propao. Ako ne ponude kvalitetno rješenje onda se okrenuti pravljenu vlastitog stadiona pa će onda tek trčati za nama da igramo na Koševu.
Jaa ljepote kako nam klub napreduje...
Sve se zna,na koga se racuna, na koga se ne racuna,koji su nam igraci mete za dovodjenje i onda shvatis da ni jedan igrac od onih koji i cine kostur ekipe i ne pomislja da mijenja sredinu...
Mi smo jedini klub u državi koji evo vec nekoliko godina bez ikakvih problema drži kostur ekipe...
Svaka cast Upravi i ovakvom nacinu funkcionisanja...
Sve se zna,na koga se racuna, na koga se ne racuna,koji su nam igraci mete za dovodjenje i onda shvatis da ni jedan igrac od onih koji i cine kostur ekipe i ne pomislja da mijenja sredinu...
Mi smo jedini klub u državi koji evo vec nekoliko godina bez ikakvih problema drži kostur ekipe...
Svaka cast Upravi i ovakvom nacinu funkcionisanja...

- feniksptica
- Kontakt:
sta je ovo, koliko prodje a niko nije produzio ugovor jos
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Takvim stvarima se pokazuje velicina kluba. Mlad igrac, plus sacuvas kostur sampionske ekipe...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2020, 17:12Nemojte me ubiti ako je laz,ali vrlo moguce da produzi i Salcin ugovor danas![]()

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
I prošle je godine bio isti problem - naši o tome pišu tek kad se približe utakmice. Veoma indolentno. O ovome se moralo govoriti i raditi u vezi s tim čim smo još prošle godine znali da igramo u Zenici. Nije Klub samo Odjel za marketing. On je čak tercijalan pored ovih krucijalnih pitanja.
Izbori se nisu odgodili i ker Ajnadzic ce biti pometen, a od nasih navijaca ko mu glas da nek ne dolazi na Kosevo vise
Svaka cast Upravi sto su obajvjestili javnost i peitisak na Opstinu stavili jer nisu ispunili obecano, nadam se da ce konacno i pojedinim nasim navijacim doprijeti do mozga koji su krivili Upravu prosle godine sto smo u Zenici igrali
P.S. Imamo u komsiluku cist primjer pronevjere para gdje Koldzo uplacuje konama za trafostanicu i za juznu tribinu dio para a oni te pare daju za plate i u svoje djepove, i niko da odgovara za to ...
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Treba i za mene sjesti za opcinom da mi daju milion na 100 godinaadi3125 je napisao/la: ↑17 jun 2020, 17:13Treba sjesti sa općinom da nam daju Koševo na određeni period (100 god.) s tim da bi umjesto za najam sredstva uložili u modernizaciju jer decenijama unazad da FK Sarajevo ne vrši najam stadiona on bi propao. Ako ne ponude kvalitetno rješenje onda se okrenuti pravljenu vlastitog stadiona pa će onda tek trčati za nama da igramo na Koševu.
Kad se vec djeli jel

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mislim da ima i vise nego dovoljnl vremena sada da se saniraju ovi nedostaci. Ali nazalost problem taj što vlast kome pripada ovaj stadion ne mari za njega, i kao sto napisaše iz kluba, najveći gubitnici su navijaci FK Sarajeva pored svog vastitog stadiona idu u Zenicu.Giljotina je napisao/la: ↑17 jun 2020, 17:14I prošle je godine bio isti problem - naši o tome pišu tek kad se približe utakmice. Veoma indolentno. O ovome se moralo govoriti i raditi u vezi s tim čim smo još prošle godine znali da igramo u Zenici. Nije Klub samo Odjel za marketing. On je čak tercijalan pored ovih krucijalnih pitanja.
Bordo bijeli za život cijeli!!
-
- Kontakt:
Pa dobro sta bi sad klub trebao, poceti nesto na svoju ruku raditi ? Siguran sam da su imali milion sastanaka i da su vrsili pritisak na gradske vlasti da se to rijesi. Nikom iz kluba nije u cilju da idu van grada igrati svoje tekme.Giljotina je napisao/la: ↑17 jun 2020, 17:14I prošle je godine bio isti problem - naši o tome pišu tek kad se približe utakmice. Veoma indolentno. O ovome se moralo govoriti i raditi u vezi s tim čim smo još prošle godine znali da igramo u Zenici. Nije Klub samo Odjel za marketing. On je čak tercijalan pored ovih krucijalnih pitanja.
Kako ne shvatate da ne zele davati pare za stadion i za sport u drzavi uopste. Oni bi najsretniji bili da mi odatle odemo, i za koju godinu bi tu hotel izronio.
Klub se ovim saopstenjem ogradio, i neka je, odlican potez. Da se ne bi opet pljuvala uprava i svi u klubu kada budemo morali u Zenicu.
Znaci ako bi krenuli kao nosioci iz prvog kola, realno bi bilo ocekivati bar play-off za LE, a tu ce se igrati samo jedna utakmica. Znaci dolaskom u PO za LE 90 minuta te dijeli od grupa. Taman da svaku budemo gostujuci samo tu daj da budemo domacini 

Nista sace seke iz kabineta nacelnika nama brzo sracunat kolko su dosad "dali" para Sarajevu kroz rentanje Koseva
playoff se igraju dvije tekme
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U play-offu su dvije utakmice.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja mislim da su u playoffu dvije tekme
Nista, ne gine nam Zenica. Jbg belaj je sto raja sa posla mora bjezat na tekmu, ali stadion uslovi i gostoprimstvo na nivou.
Cim je krenula Korona znalo se da od terena nece biti nista, a i bez nje bi bilo uputno da li bi se teren uradio jer je tender za to oboren. Teoretski tender se moze obarati x puta i da se zale firme i u tom da prodje godina dana bukvalno.
Cim je krenula Korona znalo se da od terena nece biti nista, a i bez nje bi bilo uputno da li bi se teren uradio jer je tender za to oboren. Teoretski tender se moze obarati x puta i da se zale firme i u tom da prodje godina dana bukvalno.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946