zato sto su nas dobili u nevakat..nasa posla

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
zato sto su nas dobili u nevakat..nasa posla
Tako nesto, u polusaljivom tonu... A jesam za saradnju klubova, najozbiljnije.SaMoVelez je napisao/la: ↑17 jun 2020, 11:16Znam da ovo što pišeš, pišeš u šaljivom tonu,ali istina je da već dugo vremena dvije uprave imaju izuzetno korektne odnose što je pohvalno. Navijači su druga priča i to ne bih komentarisao, ali svakako i tu imaš dosta dobrih primjera.
Vazno da ste vi nas dobili..**** velez
Apsolutno se slažem ali nisam optimista. U više navrata sam pisao kako naša liga ima ogroman potencijal da bude zanimljivija od mnogih na daleko. Tu prije svega mislim na veliki broj klubova sa historijom, tradicijom i velikom navijačkom bazom. Velikom naravno za naše balkanske uslove. Ali na žalost savez funkcioniše otprilike na liniji funkcionisanja države. Sve je podjeljeno po teritoriji i resorima. Tako imaš situaciju da je za ovaj bošnjački dio fokus isključivo na Sarajevu i Želji (politički kopirano, gro inetersa gdje Bošnjaci imaju vlast se fokusira na Kanton sarajevo, ostali dobiju mrvice). Potpuno ista situacija je u manjem bh entitetu gdje je politika konačno odlučila stati svim svojim kapacitetima iza Borca, dok je kod majoriziranih sva pažnja usmjerena na njihovo političko nedonošće iz Međugorja. Teško će se dozvoliti da kod Bošnjaka FKS ili Željo pobjegnu jedni drugom, uvijek će se to balansirati radi mira u kući, a mi ostali ćemo morati krvavao raditi da bi se možda nekad malo osladili.vlakanje je napisao/la: ↑17 jun 2020, 12:33Tako nesto, u polusaljivom tonu... A jesam za saradnju klubova, najozbiljnije.
Da je pameti da se usaglase, evo konkretno sada u vezi novog ugovora o sponzorstvu lige, tv pravima... osnivanju udruzenja premijerligasa, da se smanji bilo kakva zavisnost o savezu... bilo bi dobro...
Alipašina
Giljotina je napisao/la: ↑17 jun 2020, 11:51svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2020, 11:48Dolazi gigant
Velez
![]()
![]()
![]()
![]()
Pustite nas na tribine
5 marki ulaznica
Da ispunimo ljepoticu
![]()
![]()
![]()
Jooj Doline Ćupova kao Craven CottageGiljotina je napisao/la: ↑17 jun 2020, 11:51svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2020, 11:48Dolazi gigant
Velez
![]()
![]()
![]()
![]()
Pustite nas na tribine
5 marki ulaznica
Da ispunimo ljepoticu
![]()
![]()
![]()
Kada je Nijaz Gracić kritikovao rukovideće ljude u NFSBiH prije više od pet godina dva puta su ga suspendovali. I ne sjećam da je neko iz ostalih klubova stao na njegovu "stranu"!?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.