kraljttbvb je napisao/la: ↑17 jun 2020, 10:29
sljivo je napisao/la: ↑16 jun 2020, 22:42
Liga je smijeh. 8 titula, drugoplasirani ima prosječno, jedno 15 bodova zaostatka.
Dobro je Klop rekao prije 6-7 godina, Bundesliga ce postati Škotska liga, sa samo jednim klubom koji će osvajati titulu.
Tacno da nema Bajerna u ligi, ista bi bila daleko zanimljivija, jer bi 5-6 klubova bilo favorit za titulu.
Ovako je dosadna i nama koji smo zaljubljenici Bundesa, jer da na početku sezone dadnes Bajernu 15 bodova minusa, opet bi završili prvi
Pa to nije bayernova sramota,vec prije svega BVB i ostatka tih nazovi ambicioznih klubova.
Zar treba Bayern rasprodati sboj tim i dovesti neke losije igrace da bi Borusiji bilo lakse da osvoji titulu.
Pa Bayern svoje zadatke savrseno obavalja, vuce cijelu ligu naprijed,da nema Bayerna odvano bi samo tri kluba isla u LP.
A vi tkzv ljubitelji bundeslige kojim je postala dosadna fino mail na watzkeovu adresu i pitajte ga zasto borusija nemoze isvojiti trofej ni jedan.
Pitajte ga zasto ne dovede bolje igrace
Pitajte ga zasto oristaje da daje halandu klauzulu po kojoj ga moze kupiti svaki i malo jaci klub od vas
A nije da ih nema
Pitajte ga zasto vi nikada nistw pokusali dovesti par zvijezda pa napasti i bundesligu i evropu
Mada ja mislim da je ovdje u biti poenta u tome sto za par godina i RB leipzig i Hertha i Lever će ih prestici jer poenta poslovanja Borusije je prodati pa dovesti zamjenu
I zapravo dok iz Borusije euforicno najavljuju titule i sta tnam sve ne,zapravo samo krpe rupe nastale odlascima igraca koji su ih nosili prsle sezone
Tako ce biti i ove kad aode Sanchoi sljedece kada ode Haland,i tako dalje i tako dalje
Sad jbg Bayern je kriv sto i oni ne prodaju pa bi bili losiji hahahahaahahha
Rakitić,werner-60 mil,bale,james,ozil,pogba,isco,boateng,pa bože i golman vam treba,
Ovdje sam nabrojao igrace koji bi ime svakog kluba i marketing svakog kluba digli na novi nivo
Kvlitet njihove igre je jos uvjek jako visok
Takbog igraca ili njih par u Klasikeru bi vam života znacilo ili bilo kojoj drugoj utakmici
Li ne bolje kupiti djete i nakod dvije godine kada bayern bude slavio 10 titulu mi cemo plakati kako nije fer