Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ima Čelik jos uvijek svojih sinova koji ce stati iza njega!
Dusmani domaci i strani, jos dugo cemo vam komplekse nabijati!
I da si zadnja liga uz tebe smo!
Dusmani domaci i strani, jos dugo cemo vam komplekse nabijati!
I da si zadnja liga uz tebe smo!
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Je li se ovo u Zenici slavi ulazak u drugu ligu ili šta ne kontam ?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kaze odigrana 22 kola a ne 33,ostat ce upamceno u historiji,a davali 4 prijedloga gdje bi promjenili cijeli sistem lige
Niste mi jasni majke mi

Niste mi jasni majke mi
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Samo u jednom je bio drugaciji sistem i to u onom gdje bi poceli 1. jula. Ostala 3 su bila prilagodjena ovom sistemu tj. 11 kola da se odigra i Kup.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jun 2020, 22:48Kaze odigrana 22 kola a ne 33,ostat ce upamceno u historiji,a davali 4 prijedloga gdje bi promjenili cijeli sistem lige![]()
![]()
Niste mi jasni majke mi
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Izvinjavam se onda radi greske,ali realno ako pogledas,svi znamo da je radi Borca liga prekinuta,i jednostavno ne vidim ni jedan **** razlog sto bi mi trazili prekid..Pa da smo znali,majku mu hebem ne bi se testirali i trosili novacLjoZee je napisao/la: ↑16 jun 2020, 23:00Samo u jednom je bio drugaciji sistem i to u onom gdje bi poceli 1. jula. Ostala 3 su bila prilagodjena ovom sistemu tj. 11 kola da se odigra i Kup.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jun 2020, 22:48Kaze odigrana 22 kola a ne 33,ostat ce upamceno u historiji,a davali 4 prijedloga gdje bi promjenili cijeli sistem lige![]()
![]()
Niste mi jasni majke mi
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Beduin
- Kontakt:
Pitari, kakva su vam ovo prezimena medj' taborom ba, Panjeta i Popara. 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ovo je post namijenjen za navijacki pdf, ali i tamo nije bas tematika za javnost. Fakat ovi mediji objavljuju inicijale samo kad im je prpa.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Imamo mi takve premijere i predsjednike, samo oni imaju sreće da sud i tužilaštvo nisu efikasni kao u Ivicino vrijeme.let3 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 20:35Sad ce te maloumni pitari napasti zbog ove izjaveSkver je napisao/la: ↑16 jun 2020, 14:11Ivica Osim je sigurno veliki trener i veliki covjek, dokazan i ostvaren i kao trener i kao covjek. Svaka prica o njemu je suvisna, osim ove djece koja pisu o njemu a pojma nemaju i sta pisu i kome pisu. Ivica Osim je veliki gospodin, daj Boze da imamo takvog premijera ili predsjednika drzave umjesto ovih polupismenih papaka.![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Zato vaši predsjednici, legende i psiholozi idu u Holandiju.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑17 jun 2020, 01:06Imamo mi takve premijere i predsjednike, samo oni imaju sreće da sud i tužilaštvo nisu efikasni kao u Ivicino vrijeme.let3 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 20:35Sad ce te maloumni pitari napasti zbog ove izjaveSkver je napisao/la: ↑16 jun 2020, 14:11Ivica Osim je sigurno veliki trener i veliki covjek, dokazan i ostvaren i kao trener i kao covjek. Svaka prica o njemu je suvisna, osim ove djece koja pisu o njemu a pojma nemaju i sta pisu i kome pisu. Ivica Osim je veliki gospodin, daj Boze da imamo takvog premijera ili predsjednika drzave umjesto ovih polupismenih papaka.![]()
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Zamisli neko priča o tv pravima u našoj ligi
Ja ću platit da je ne gledam evo odmah.
Evo City tv prije 2-3 godine počeo Veleža prenosit, savez naredio da je važnija utakmica Kakanj- Igman, pa smo gledali takve derbije 20 kola.
Budite sretni da u 2020-oj godini možete gledat svako kolo čak 2 utakmice
Čuj tv prava tobejarabi

Ja ću platit da je ne gledam evo odmah.
Evo City tv prije 2-3 godine počeo Veleža prenosit, savez naredio da je važnija utakmica Kakanj- Igman, pa smo gledali takve derbije 20 kola.
Budite sretni da u 2020-oj godini možete gledat svako kolo čak 2 utakmice

Čuj tv prava tobejarabi
-
- Kontakt:
Ako FK Sarajevo i sljedeće sezone osvoji titulu, ovaj plavac koliko je bolestan, skoncat ce na vjesalu.
Ima dobre šanse da visiwalterorist je napisao/la: ↑17 jun 2020, 07:50Ako FK Sarajevo i sljedeće sezone osvoji titulu, ovaj plavac koliko je bolestan, skoncat ce na vjesalu.
Ima finih spaga u RobotuAnex je napisao/la: ↑17 jun 2020, 09:21Ima dobre šanse da visiwalterorist je napisao/la: ↑17 jun 2020, 07:50Ako FK Sarajevo i sljedeće sezone osvoji titulu, ovaj plavac koliko je bolestan, skoncat ce na vjesalu.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ako željo dobije sad Veleža u ovoj prijateljskoj, hoće li biti kakvih protesta pred savezom da im se prizna jesenja titula?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.