NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
Koincidencija 

- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
@miki

- PovratakKralja
- Kontakt:
Zašto bi prime bio od te i te godine ?
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
bird je stariji tri godine,mozda zato
crnci se osjecaju ko ja kad me zaustavi murija u Vojkovicima
Policija je extra
No matter what i do, i support the blue
Neki dan sam im rucak platio u restiranu, vidim dva pajkana reko their tab is on me. Kazu hvala ljudino reko i appreciate y'all
Da hoce i po Bosni pocet rokat, pa ne bi neki tipa Kristijan imo medinljski prostor da se klinci loze na klosara
Samo udri, klosari su univerzalni
Samo udri, klosari su univerzalni
Ovo si upravu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- AshburtonG
- Kontakt:
Zato sam i rekao da su klosari univerzalni, Srbin, Bosnjak, Hrvat nebitno klosar je klosar. I to uvest zakon ako izgledas k'o klosar ima te pravo pendrekom odalamit, bez da si prekrsio zakon. K'o u Arizoni ako izgledas ilegalnoAshburtonG je napisao/la: ↑17 jun 2020, 00:23Kod nas bi tek onda isplivao nivo nacionalizma, kojeg mnogi nisu ni svjesni.![]()

I ovdje uvest ko god spusti pantole ispod guzice to je zeleno svjetlo za pendrek po bubrezima
Reci nasim povratnicima u RS-u da je klosar klosar, tj. reci njihovoj policiji.alemsa je napisao/la: ↑17 jun 2020, 00:29Zato sam i rekao da su klosari univerzalni, Srbin, Bosnjak, Hrvat nebitno klosar je klosar. I to uvest zakon ako izgledas k'o klosar ima te pravo pendrekom odalamit, bez da si prekrsio zakon. K'o u Arizoni ako izgledas ilegalnoAshburtonG je napisao/la: ↑17 jun 2020, 00:23Kod nas bi tek onda isplivao nivo nacionalizma, kojeg mnogi nisu ni svjesni.![]()
. Imaju te pravo zaustavit
I ovdje uvest ko god spusti pantole ispod guzice to je zeleno svjetlo za pendrek po bubrezima

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- Gumistucna
- Kontakt:
u zadnjih mjesec sam odgledo sve utakmice Dallasa u pohodu na prsten 2011, kakva ekipa.
I kakav playof Dirka

I kakav playof Dirka

А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Dok je jos bilo uzivo, ja sam poslije svake tekme govorio da ne moze iducu ovako odigrati. Vrhunac je bio kada je sa temperaturom 39 u finalu odigrao odlicno drugo poluvrijeme, vise se i ne sjecam koje tekme. Izbaciti Portland, back to back osvajace LAL, OKC sa Durantom, Westbrookom, Hardenom i Ibakom, pa onda Miami sa velikom trojkom, je zaista jedan od najbolje odigranih (ako ne i najbolji) playoff serija jednog igraca. Da je Dirk kojim slucajem Amerikanac, taj playoff bi se granicio sa onim Jordanovim.Gumistucna je napisao/la: ↑17 jun 2020, 09:46u zadnjih mjesec sam odgledo sve utakmice Dallasa u pohodu na prsten 2011, kakva ekipa.
I kakav playof Dirka![]()
![]()
P.S. To je bila prva i jedina metla Phil Jacksona.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Nista cudno za ono malo dijete gore. Ja kad sam bio mali slucajno sam zapalio kucu, i mene su moji isprepadali da ce me policajac uhapsit.
Bjezao sam i skrivao se od jednog komsije policajca barem 10 godina poslije
Bjezao sam i skrivao se od jednog komsije policajca barem 10 godina poslije

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
everybody gangsta dok kinezi ne kazu shut up and dribble
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.