Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Kockoglavi
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kmecanje se nastavlja
Ovo je bajka, bravo, dovoljan (2).Plavac87 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 18:23Pitari i dvije poklonjene titule.
Bio jednom jedan udbaš koji je živio u Hercegovini. Udbaša je zovnuo Car udbaša i rekao mu;
- Ti si odbran Budimire, zajedno sa mnogim udbašima. Napravi klub bez obraza, časti i poštenja, napravi klub za vlast.
I tako mladi udbaš Budimir napravi klub, uz pomoć ostalih udbaša koji su ugasili dva druga kluba oteli i prisvojili njihovo da bi ih ugradili u klub bez obraza, časti, za vlast.
Kada su to napravili, mladi udbaš Budimir je vidio da nešto fali.
-Nemamo navijača, potrebni su nam da sakrijemo da je klub vlasti. Ne treba tako izgledati.
Dosjete se lukavstvu i na jednoj utakmici odluče dijeliti pitu na ulazu. Oni koji dođu na utakmicu da bi jeli pitu, to su pravi navijači za naš klub. Tako i bi, okupi se mnoštvo fukara koji su pljeskali rukicama masnim od pite koju su dobili, glasno vičući ime udbaškog kluba. Gladni, bez obraza, lako potkupljivi, baš pravi navijači kluba bez časti i obraza.
Nastaviće se...
Daj nam sada, tužnu, istinitu priču o željezničaru i 7 osvojenih qrčića, u 7 dugih godina.
Zadnja izmjena: sampras, dana/u 16 jun 2020, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda i Željezničar su ime!
Počela je bitka za tv prava. Hoće li pogane pitarske balije, Begić, Džemiđić, Pilav i ostali, još jednom nabaciti lopticu SDA Bh Telecomu, i klubovima dati mrvice?
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- Kockoglavi
- Kontakt:
kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Jedan od preduslova za napredak bh fudbala je to famozno udruzenje premierligasa. Kada se ti kao udruzenje suprotstavis mafiji i banditima, onda se mogu ocekivati neki pomaci. Evidentno je da nekome.ova smijurija odgovara, mada mi nema logike jer, bio ti politicki projekat ili privatni klub, valjda ti treba biti u cilju da od ovog ugovora dobijes sto vise para...Smijesno je i procitatii da klubovi dobiju po 60k maraka na godisnjem nivou.
Kako je moguce da savez naplati 95% sredstava od ugovora za tv prava a oni zbog kojih se ta prava i stavljaju na aukciju dobiju mrvice.
Mislim, klubovi su vec zakasnili i naredne 3 godine cemo pusiti foru i uzivati u famoznih 60 milja maraka. Necuveno.
Kako je moguce da savez naplati 95% sredstava od ugovora za tv prava a oni zbog kojih se ta prava i stavljaju na aukciju dobiju mrvice.
Mislim, klubovi su vec zakasnili i naredne 3 godine cemo pusiti foru i uzivati u famoznih 60 milja maraka. Necuveno.
Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 16 jun 2020, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Kmečavci 1988 1921 1291 kuknjava 

sampras je napisao/la: ↑16 jun 2020, 18:55Ovo je bajka, bravo, dovoljan (2).Plavac87 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 18:23Pitari i dvije poklonjene titule.
Bio jednom jedan udbaš koji je živio u Hercegovini. Udbaša je zovnuo Car udbaša i rekao mu;
- Ti si odbran Budimire, zajedno sa mnogim udbašima. Napravi klub bez obraza, časti i poštenja, napravi klub za vlast.
I tako mladi udbaš Budimir napravi klub, uz pomoć ostalih udbaša koji su ugasili dva druga kluba oteli i prisvojili njihovo da bi ih ugradili u klub bez obraza, časti, za vlast.
Kada su to napravili, mladi udbaš Budimir je vidio da nešto fali.
-Nemamo navijača, potrebni su nam da sakrijemo da je klub vlasti. Ne treba tako izgledati.
Dosjete se lukavstvu i na jednoj utakmici odluče dijeliti pitu na ulazu. Oni koji dođu na utakmicu da bi jeli pitu, to su pravi navijači za naš klub. Tako i bi, okupi se mnoštvo fukara koji su pljeskali rukicama masnim od pite koju su dobili, glasno vičući ime udbaškog kluba. Gladni, bez obraza, lako potkupljivi, baš pravi navijači kluba bez časti i obraza.
Nastaviće se...
Daj nam sada, tužnu, istinitu priču o željezničaru i 7 osvojenih qrčića, u 7 dugih godina.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dva put ih dobili ocam
- svrakino1921
- Kontakt:
Oj Hajduka
0:3 od Varazdina gubi prvo poluvrijeme
Na sred Poljuda
Mujakic im igra u odbrani

Na sred Poljuda

Mi pare uzeli boli nas racku.svrakino1921 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 19:58Oj Hajduka
Na sred Poljuda
![]()
![]()
Koga cete vi prodati?
Bogicevvica? Zeca?

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Prodace stadion 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
aj protiv njega neki naš klub bi imo šansesvrakino1921 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 19:58Oj Hajduka
Na sred Poljuda
![]()
![]()
Željina djeca.svrakino1921 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 19:58Oj Hajduka
Na sred Poljuda
![]()
![]()

Nismo vas ocam dva puta dobili, nego popišali.
Morali ste Vici jaja praznit da vam sramotu spere.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Joj kad se sjetim portala ss.ba i zeljine djece... Nisi mogao uci na fb.Giljotina je napisao/la: ↑16 jun 2020, 20:01Željina djeca.svrakino1921 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 19:58Oj Hajduka
Na sred Poljuda
![]()
![]()
![]()

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- svrakino1921
- Kontakt:
Gledaj ovih pitara
Odmah napadaju
Ne smijes nista napisat
Zao mi Mujakica
Zasto uopste i igra ovu utakmicu
Dobar je igrac i dobar covjek
Evo zamjenio ga je Tudor
A momak nije kriv ni za jedan gol
Odmah napadaju
Ne smijes nista napisat
Zao mi Mujakica
Zasto uopste i igra ovu utakmicu
Dobar je igrac i dobar covjek
Evo zamjenio ga je Tudor
A momak nije kriv ni za jedan gol
Duh Kosovskog boja najviše živi u njima!Pantelija je napisao/la: ↑16 jun 2020, 20:05Joj kad se sjetim portala ss.ba i zeljine djece... Nisi mogao uci na fb.Giljotina je napisao/la: ↑16 jun 2020, 20:01Željina djeca.svrakino1921 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 19:58Oj Hajduka
Na sred Poljuda
![]()
![]()
![]()
![]()

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ocam.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Tabela sve govori

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.