bio vam je i bakir u upravnim strukturama i celo se vozao u kociji ispred sjevera pa me cudi sto to ne stavljas kao svijetle momente svoga klubaGiljotina je napisao/la: ↑16 jun 2020, 17:25Za FKS je navijao najveći bh. pjesnik - Mak Dizdar, koji je jedno vrijeme bio i u Upravi Kluba.Robust je napisao/la: ↑16 jun 2020, 16:29dok je vas najistaknutiji navijac sulejman haljevac memo i plagijator dino merlinGiljotina je napisao/la: ↑16 jun 2020, 15:27
Svako ima neki trofej ili bar umisli da mu je to neki imaginarni trofej. Pa je Čeliku jedini trofej to što Tarik Filipović za njih navija, a isti slučaj je sa Veležom i njihovim Željkom Samardžićem, dok je, recimo, SDA Željezničar u posljednje vrijeme sve izgubio - niko da se javi da za njih navija.![]()
Ali to su tercijalne teme jer FKS ima i osvaja trofeje, radi čega se fudbal i igra, a neko vuče za rukav filipoviće i samardžiće.
Selam!
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
O tim efemernim temama možemo nakon suštinskih tema o trofejima. A to znači da dotad nemaš pravo glasa.Robust je napisao/la: ↑16 jun 2020, 17:30bio vam je i bakir u upravnim strukturama i celo se vozao u kociji ispred sjevera pa me cudi sto to ne stavljas kao svijetle momente svoga kluba![]()
![]()
pa nisi ni ti imao prethodnih godina pa si se kao zaba napinjao nesto da kazes i dokazes i sad glumis neku visinuGiljotina je napisao/la: ↑16 jun 2020, 17:33O tim efemernim temama možemo nakon suštinskih tema o trofejima. A to znači da dotad nemaš pravo glasa.
a za ovo sda željezničar mogu se samo glasno nasmijati i tjt
bolje vi se drzite sda da vam neko ne pukne zatezne kamate za dugogodisne neplaćanje zakupa stadiona po realnoj cijeni zbog vaseg neplaćanja primorani ste ici u Zenicu igrati domace tekme
-
killafrommanilla
- Kontakt:
filozofa i karine
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Šta je s glavom momak?Giljotina je napisao/la: ↑16 jun 2020, 15:27
Svako ima neki trofej ili bar umisli da mu je to neki imaginarni trofej. Pa je Čeliku jedini trofej to što Tarik Filipović za njih navija, a isti slučaj je sa Veležom i njihovim Željkom Samardžićem, dok je, recimo, SDA Željezničar u posljednje vrijeme sve izgubio - niko da se javi da za njih navija.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Kakve doskočice pobornika filozofije palanke. 
Izgubi ovaj Alashkert kući,bliži se status nosioca,Vico moćan li si 
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Kone pitale kamatawa mozewli privremeno zalediti kamatu zbog teske situacije u klubu, on im odgovorio da bi to moralo ici preko suda a to previse kosta

Zasto i dalje pisete na temi Premier lige?avenija je napisao/la: ↑16 jun 2020, 16:00Nabijem na **** i tebe i Sarajevo.Giljotina je napisao/la: ↑16 jun 2020, 15:27
Svako ima neki trofej ili bar umisli da mu je to neki imaginarni trofej. Pa je Čeliku jedini trofej to što Tarik Filipović za njih navija, a isti slučaj je sa Veležom i njihovim Željkom Samardžićem, dok je, recimo, SDA Željezničar u posljednje vrijeme sve izgubio - niko da se javi da za njih navija.
- svrakino1921
- Kontakt:
Zato sto se prosiruje ligaEvander je napisao/la: ↑16 jun 2020, 18:00Zasto i dalje pisete na temi Premier lige?avenija je napisao/la: ↑16 jun 2020, 16:00Nabijem na **** i tebe i Sarajevo.Giljotina je napisao/la: ↑16 jun 2020, 15:27
Ne vidim razlog da se ide sa 12. na 14. timova, na 10. bi logicnije bilo.
Mjau !
Idu ulicom pitar i obični Srbin...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Pitari i dvije poklonjene titule.
Bio jednom jedan udbaš koji je živio u Hercegovini. Udbaša je zovnuo Car udbaša i rekao mu;
- Ti si odbran Budimire, zajedno sa mnogim udbašima. Napravi klub bez obraza, časti i poštenja, napravi klub za vlast.
I tako mladi udbaš Budimir napravi klub, uz pomoć ostalih udbaša koji su ugasili dva druga kluba oteli i prisvojili njihovo da bi ih ugradili u klub bez obraza, časti, za vlast.
Kada su to napravili, mladi udbaš Budimir je vidio da nešto fali.
-Nemamo navijača, potrebni su nam da sakrijemo da je klub vlasti. Ne treba tako izgledati.
Dosjete se lukavstvu i na jednoj utakmici odluče dijeliti pitu na ulazu. Oni koji dođu na utakmicu da bi jeli pitu, to su pravi navijači za naš klub. Tako i bi, okupi se mnoštvo fukara koji su pljeskali rukicama masnim od pite koju su dobili, glasno vičući ime udbaškog kluba. Gladni, bez obraza, lako potkupljivi, baš pravi navijači kluba bez časti i obraza.
Nastaviće se...
Bio jednom jedan udbaš koji je živio u Hercegovini. Udbaša je zovnuo Car udbaša i rekao mu;
- Ti si odbran Budimire, zajedno sa mnogim udbašima. Napravi klub bez obraza, časti i poštenja, napravi klub za vlast.
I tako mladi udbaš Budimir napravi klub, uz pomoć ostalih udbaša koji su ugasili dva druga kluba oteli i prisvojili njihovo da bi ih ugradili u klub bez obraza, časti, za vlast.
-Nemamo navijača, potrebni su nam da sakrijemo da je klub vlasti. Ne treba tako izgledati.
Dosjete se lukavstvu i na jednoj utakmici odluče dijeliti pitu na ulazu. Oni koji dođu na utakmicu da bi jeli pitu, to su pravi navijači za naš klub. Tako i bi, okupi se mnoštvo fukara koji su pljeskali rukicama masnim od pite koju su dobili, glasno vičući ime udbaškog kluba. Gladni, bez obraza, lako potkupljivi, baš pravi navijači kluba bez časti i obraza.
Nastaviće se...
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Komplex je čudo
ZA ŠAMPIONE DRŽAVE CIJELE ZA BORDO BIJELE ZA BORDO BIJELE

Ma dusa draga jesi to sam sastavio u pauzi dok ne osvojite titulu?Plavac87 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 18:23Pitari i dvije poklonjene titule.
Nastaviće se...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Druže moj,u tolikoj pauzi se napravi dijete i u školu krenePantelija je napisao/la: ↑16 jun 2020, 18:30Ma dusa draga jesi to sam sastavio u pauzi dok ne osvojite titulu?Plavac87 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 18:23Pitari i dvije poklonjene titule.
Nastaviće se...
Pa to urade inteligentni ljudi. Nekima treba 7 godina da ovo smisle. Jbg.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.