dobar je Stila samo je los za posudit
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Jel ti tesko kad znas da se morate prodati da ne bi u federalnu?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mi nismo na prodaju kao vi, ne pušimo ga Vici za lažnu titulu kao vi.
Sline mi.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Pa sto ste napravili statut da se prodate? 49-51%?
Sto ste se prodavali na sarajevo biznis forumu?
Sto sad Gospodar trazi Azu Kamikazu?
Lazu,lazu te.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Uživam gledati kako se pati, umire a ne moze nista napraviti.
Plavac, brukas klub za koji tvrdis da navijas. Ja sam siguran da bi Amar prvi rekao da fk Zeljeznicar ne treba takve simpatizere.
Nisu oni na prodaju, oni su na kamatu
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ja sam siguran da si velicao zlocince i pjevao cetnicke pjesme, bar jednom!
Jesi, ruku u vatru dajem!
Priznaj pitarski brate.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ignorišite degenerika vidite da nije normalan, iz usta mu ne izlazi Radovan i četnici,boli ga i neka crkne u tom bolu ko ga yebe

Svako ima neki trofej ili bar umisli da mu je to neki imaginarni trofej. Pa je Čeliku jedini trofej to što Tarik Filipović za njih navija, a isti slučaj je sa Veležom i njihovim Željkom Samardžićem, dok je, recimo, SDA Željezničar u posljednje vrijeme sve izgubio - niko da se javi da za njih navija.
Zadnja izmjena: Giljotina, dana/u 16 jun 2020, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
Nabijem na **** i tebe i Sarajevo.Giljotina je napisao/la: ↑16 jun 2020, 15:27
Svako ima neki trofej ili bar umisli da mu je to neki imaginarni trofej. Pa je Čeliku jedini trofej to što Tarik Filipović za njih navija, a isti slučaj je sa Veležom i njihovim Željkom Samardžićem, dok je, recimo, SDA Željezničar u posljednje vrijeme sve izgubio - niko da se javi da za njih navija.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
dok je vas najistaknutiji navijac sulejman haljevac memo i plagijator dino merlinGiljotina je napisao/la: ↑16 jun 2020, 15:27
Ma bolji je Tifa patriota i Nele KarajlićRobust je napisao/la: ↑16 jun 2020, 16:29dok je vas najistaknutiji navijac sulejman haljevac memo i plagijator dino merlinGiljotina je napisao/la: ↑16 jun 2020, 15:27
Svako ima neki trofej ili bar umisli da mu je to neki imaginarni trofej. Pa je Čeliku jedini trofej to što Tarik Filipović za njih navija, a isti slučaj je sa Veležom i njihovim Željkom Samardžićem, dok je, recimo, SDA Željezničar u posljednje vrijeme sve izgubio - niko da se javi da za njih navija.![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
JEst Havera krenulo, izvadi ga malo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Za FKS je navijao najveći bh. pjesnik - Mak Dizdar, koji je jedno vrijeme bio i u Upravi Kluba.Robust je napisao/la: ↑16 jun 2020, 16:29dok je vas najistaknutiji navijac sulejman haljevac memo i plagijator dino merlinGiljotina je napisao/la: ↑16 jun 2020, 15:27
Svako ima neki trofej ili bar umisli da mu je to neki imaginarni trofej. Pa je Čeliku jedini trofej to što Tarik Filipović za njih navija, a isti slučaj je sa Veležom i njihovim Željkom Samardžićem, dok je, recimo, SDA Željezničar u posljednje vrijeme sve izgubio - niko da se javi da za njih navija.![]()
Ali to su tercijalne teme jer FKS ima i osvaja trofeje, radi čega se fudbal i igra, a neko vuče za rukav filipoviće i samardžiće.
Selam!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.