Odličan komentar. Ni meni to nije jasno!? Isto kao što mi nije jasno zašto ovaj Škoro u potpisu još uvijek drži E. Džeko a na našoj temi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
taremuha je napisao/la: ↑16 jun 2020, 12:52Ovo pročitah na ****. Sinoć su ovo objavili, a vidim da niko nije prokomentarisao, pa me zanima i da li je tačno ovo.Pored toga što će se igrati samo jedna utakmica sve do play offa, plan obuhvata i to da se u obzir uzmu ovosezonski rezultati iz domaćih liga.
S obzirom na to da se raspored pretkola formira direktno po plasmanu u domaćim prvenstvima, odnosno prema rasporedu učesnika u grupnoj fazi Lige prvaka, neće se znati svi učesnici grupne faze prije nego počnu kvalifikacije za novu sezonu.
Šta je u suštini bitno? Bitno je da postoji garancija da će Ligu prvaka osvojiti ekipa koja će u domaćem prvenstvu također izboriti učešće u istoj. To u praksi znači da bi Atletico Madrid u Španiji morao izboriti grupnu fazu kroz ligaško takmičenje, kao i da bi Napoli morao ispasti od Barcelone, a Lyon od Juventusa.
U tom slučaju, učešće direktno u drugom pretkolu dobit će Crvena zvezda i kiparska Omonia, a Sarajevo će definitivno biti nosilac.
Da zasad se ne zna jos uvijek kad krecu Zvezda i Omonia, u najgorem slučaju po nas da krenu iz 1.pretkola pored Albanije i Armenije potrebno nam je da Vardar ne dobije licencu i bit cemo nosioci jer bi u tom slučaju u 1.pretkolu bile 34 ekipe tj 17 nosilaca i mi bismo bili ta 17.ekipa
Pyro is not a crime !
Edin Džeko, ponajbolji igrač BiH reprezentacije od njenog osamostaljenja i najbolji ambasador naše države u svijetu. Stvarno ne znam koji je problem s njimbordopoeta je napisao/la: ↑16 jun 2020, 14:42Odličan komentar. Ni meni to nije jasno!? Isto kao što mi nije jasno zašto ovaj Škoro u potpisu još uvijek drži E. Džeko a na našoj temi.

Ni meni nije jasno što me i dalje spominju oni za koje sam "davno završio" i kao čovjek i kao navijač Sarajeva. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ja tog ambasadora natakarim,ali ono bas!!alacious je napisao/la: ↑16 jun 2020, 14:44Edin Džeko, ponajbolji igrač BiH reprezentacije od njenog osamostaljenja i najbolji ambasador naše države u svijetu. Stvarno ne znam koji je problem s njimbordopoeta je napisao/la: ↑16 jun 2020, 14:42Odličan komentar. Ni meni to nije jasno!? Isto kao što mi nije jasno zašto ovaj Škoro u potpisu još uvijek drži E. Džeko a na našoj temi.![]()
Imamo mi nasih legendi i igraca za koje je taj dzeko k.rina obicna, a znamo ih pominjati jedino kada su godisnjice kakve.
PS Nista protiv @skore, naravno

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Edin Džeko je bosanski igrač i kao takav se može nalaziti u potpisima naših forumaša. Ja njega ne bi stavio pored većih i boljih igrača, pogotovo naših ali ne može se to zabraniti.bordopoeta je napisao/la: ↑16 jun 2020, 14:42Odličan komentar. Ni meni to nije jasno!? Isto kao što mi nije jasno zašto ovaj Škoro u potpisu još uvijek drži E. Džeko a na našoj temi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma vidi, nije ni meni najdraži igrač niti šta slično, ali se treba priznati da taj kojeg ti "natakariš" predstavlja našu zemlju već 10 godina u svijetu i to, moglo bi se reći, bez ikakve mrlje.
A sad za ozbiljnu priču, ko su naše legende za koje je Džeko k.arina obična?
Od igrača za koje se čulo vani jedino Pape može s njim, ako nisam koga zaboravio?
Haha ma ne gine mu klupa
NEMA NAZAD
Bolji je onaj plavo-bijeli s Armani znakom, al vrijeđa ljude ovdje, moram ovo nosit'.

A burazeru zavisi od kada gledas, da li zadnjih 10 godina ili cijelu istoriju FK Sarajevo.alacious je napisao/la: ↑16 jun 2020, 14:53Ma vidi, nije ni meni najdraži igrač niti šta slično, ali se treba priznati da taj kojeg ti "natakariš" predstavlja našu zemlju već 10 godina u svijetu i to, moglo bi se reći, bez ikakve mrlje.
Od igrača za koje se čulo vani jedino Pape može s njim, ako nisam koga zaboravio?
Nije legenda samo onaj ko je pare uzeo, bio poznat...
Keli je meni 1000 puta veca legenda od kloca!
- RajaBa1983
- Kontakt:
On je lud on je jak on je Željin Manijak @skoroalen

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Pominjati tog kloca pored Susica koji najbolji igrac nase drzave a i francuske je bas ono bolesno....
Nije lik najbolji ni u jednom klubu gdje je igrao ukljucujuci zelju
Nije lik najbolji ni u jednom klubu gdje je igrao ukljucujuci zelju
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pogrešno smo se razumjeli, nisam mislio na takav vid legende, sa Kelijem ne nože niko ako ćemo realno osim rahmetli Asima, ja mislim na igrače koji su učinili da se čuje za Bosnu u svijetu, a tu ih je malo i po meni Edin prednjači sa zavidnom karijerom i uzornim ponašanjem. E sad, drugi par opanaka je što dolazi sa pogrešne strane MiljackeAdo76 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 15:01A burazeru zavisi od kada gledas, da li zadnjih 10 godina ili cijelu istoriju FK Sarajevo.alacious je napisao/la: ↑16 jun 2020, 14:53Ma vidi, nije ni meni najdraži igrač niti šta slično, ali se treba priznati da taj kojeg ti "natakariš" predstavlja našu zemlju već 10 godina u svijetu i to, moglo bi se reći, bez ikakve mrlje.
Nije legenda samo onaj ko je pare uzeo, bio poznat...
Keli je meni 1000 puta veca legenda od kloca!

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Opet **** tema o Dzeki...hebo vas Dzeko u usta,od toliko stvari vi opet o Dzeki i Susicu i petom desetom
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Neka ba, normalna je rasprava za sada, ne bi valjalo samo da se opet pokoljemoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jun 2020, 15:07Opet **** tema o Dzeki...hebo vas Dzeko u usta,od toliko stvari vi opet o Dzeki i Susicu i petom desetom

GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jun 2020, 15:07Opet **** tema o Dzeki...hebo vas Dzeko u usta,od toliko stvari vi opet o Dzeki i Susicu i petom desetom
Ko te yebe sto si pao k'o insajder, sve ti smeta
Stvarno vas ljudi ne razumijem. Hoćete l' da stavim Karadžića na avatar i u potpis, on je "naš"? Je l' bolji on il "gurbet" Džeko? Yebo majku, ne kontam et. U kojim to pravilima foruma piše da ne smijem stavit u potpis ime meni omiljenog fudbalera? Ako mi bude qrcu ćejf, stavit ću rahmetli Faika Kolara u potpis, Edina Rustemovića, Bojana Regoja, Sama Hutchinsona, Ricarda Quaresmu... i sve dok me moderacija ne banuje nosit ću to. Yebo ga život i Džeko više, k'o da sam stavio u potpis pukovnika Slavka Lisicu pa problem ovoliki nastaje, drugi put na ovoj temi.
@Morto živote moj lijepi ako kršim pravila banuj me, ne pada mi na pamet da mijenjam potpis iako ti možeš sve
@Morto živote moj lijepi ako kršim pravila banuj me, ne pada mi na pamet da mijenjam potpis iako ti možeš sve

Stavi Kurdicaskoroalen je napisao/la: ↑16 jun 2020, 15:24Stvarno vas ljudi ne razumijem. Hoćete l' da stavim Karadžića na avatar i u potpis, on je "naš"? Je l' bolji on il "gurbet" Džeko? Yebo majku, ne kontam et. U kojim to pravilima foruma piše da ne smijem stavit u potpis ime meni omiljenog fudbalera? Ako mi bude qrcu ćejf, stavit ću rahmetli Faika Kolara u potpis, Edina Rustemovića, Bojana Regoja, Sama Hutchinsona, Ricarda Quaresmu... i sve dok me moderacija ne banuje nosit ću to. Yebo ga život i Džeko više, k'o da sam stavio u potpis pukovnika Slavka Lisicu pa problem ovoliki nastaje, drugi put na ovoj temi.
@Morto živote moj lijepi ako kršim pravila banuj me, ne pada mi na pamet da mijenjam potpis iako ti možeš sve![]()

Hajmo Numana na avatar 
Svi,svi,svi - minuta posla hahahahah

Svi,svi,svi - minuta posla hahahahah
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače