Ugledao se na Gospodara Famelije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ugledao se na Gospodara Famelije
Da li i ti citav zivot cekas na tooooo....
Brojao ti ili ne tako ti je, cinjenica je da su prolazili, sta cemo onda sa starim sistemom Kupa Šampiona, 4 protivnika do finala i 5. protivnika u finalu, slucaj Crvene Zvezde 1991.e godine npr. A danas toliko protivnika u pretkolima haman imas da udjes u grupnu fazu, jeste ono lakse bilo ali ne treba ni te podatke zanemarivati, posebno kada uzmes u obzir da se radi o nasim klubovima gdje su ulaganja u klubove minorna, pa s toga i kad prodjes koje pretkolo dobro i jeste, e na stranu sto se mi furamo i potcjenjujemo sve i svakoga, evo na prvu mi naumpada slucaj kada je Sarajevo ispalo od Kukešija, mi ih nesto kao ismijavali ovo ono sta ce oni pekari, a ljudi čarter letom iz Tirane u Sarajevo dosli, dok je nas klub putovao dva dana autobusom iz Sarajeva na gostovanje u Tiranu.Wandelanoite je napisao/la: ↑15 jun 2020, 14:21Da, mislio sam na novi sistem, stari je bio mnogo laksi za nase klubove tako da to i ne brojim.Osttribine je napisao/la: ↑15 jun 2020, 11:08Mala ispravka posto ovde ima mladje raje pa ce pomisliti da nikad niti jedan nas klub nije prosao pretkolo u LŠ, po starom sistemu uradili su to i Željo i Sarajevo i dosli cak do treceg pretkola nakon kojeg bi se zavrsilo u grupnoj fazi LŠ, medjutim protivnici su bili prejaki kako za Želju koji je igrao protiv Newcastla (2002. godine), tako i za Sarajevo koje je igralo protiv Dinamo Kyiv (2007. godine).
A opet smo ug 100% , dok mali zeljo je samo 2/3 ug...naime 1/3 pripada bankama
Nekom pare,slava i titule a nekom dugovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.