Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Begicu smečaru pisam ti i U18 i trening kamp i trenere i sve redom, čupaj brojace nosi u Banja Luku smečaru, pisam i tebe i Dzemidzica i Begica i sve Bosnjake koji glasase da se klub sa ljiljanom izbaci nepravedno i nelegalno iz lige.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Logicno. Radnicka klasa

Samo nisam primjetio da su krenuli u pripreme, niti su testirali igrace

O cemu npr?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 22:40Ma nemoj jesti **** molim te, svaka sitnica koja procuri iz zelje, novinari na sva vrata o tome pisu.Denchi je napisao/la: ↑15 jun 2020, 22:34Srecom su novinari vojska zeljinakerimatomic1921 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 22:27Da je istina to za Albu, sijevalo bi sa svih strana i sa svih portala jer je rijec o Zelji. Uvjeren sam.![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sto se pravimo ludi

Da ima istine o bljuvotinama koje ti i tvoje curice spominjete, vjeruj mi da bi grmilo na sve strane
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
-
- Kontakt:
Jel potonulo plavo gowno
Ma ja ba,kerimatomic1921 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 23:11Sto se pravimo ludiDenchi je napisao/la: ↑15 jun 2020, 23:08O cemu npr?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 22:40
Ma nemoj jesti **** molim te, svaka sitnica koja procuri iz zelje, novinari na sva vrata o tome pisu.
![]()
![]()
Da ima istine o bljuvotinama koje ti i tvoje curice spominjete, vjeruj mi da bi grmilo na sve strane

Sve cakum pakum
Novinari mrze zelju
1 stvar negativnu nisu pisali
Hahahahhahahahahahah
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
rijesi dilemu placa li zeljo albu

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Hm... prosjecan mahalski igrac. Sta sve neces procitati.
Tesko je ne komparirat onda. Ivica Osim, takodje prosjecan mahalski igrac ali zato vrhunski lopov. Ako lopov koji cijeli fudbalski zivot se bavio mutnim radnjama bude uhvacen i osudjen samo jednom, to se moze reci valjda vrhunski lopov. Fadile Novalicu, uci od najboljih, moj ti je savjet.
Tesko je ne komparirat onda. Ivica Osim, takodje prosjecan mahalski igrac ali zato vrhunski lopov. Ako lopov koji cijeli fudbalski zivot se bavio mutnim radnjama bude uhvacen i osudjen samo jednom, to se moze reci valjda vrhunski lopov. Fadile Novalicu, uci od najboljih, moj ti je savjet.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja se kunem,da je napisano istina.Nemam razloga lagati,npr ono da nema plate od decembra je laz,ali da plate kasne i po 2 mjeseca,kasne.
Nemam nista od toga sto lazem..
A i covjek koji mi to govori,je bukvalno povezan sa svima u nasem fudbalu,i sigurno nije suplja.Covjek mi je rekao i za Efendica,a ako meni ne vjerujete,pitajte njega preko instagrama,jer sam vidio da ima profil.Ako vam odgovori,dodjite i recite mi sta vam je odgovorio
Edit:pitajte ga na foru jel ga Osim zvao na razgovore i sl. Pa cete viditi da ne mutim
A i covjek koji mi to govori,je bukvalno povezan sa svima u nasem fudbalu,i sigurno nije suplja.Covjek mi je rekao i za Efendica,a ako meni ne vjerujete,pitajte njega preko instagrama,jer sam vidio da ima profil.Ako vam odgovori,dodjite i recite mi sta vam je odgovorio

Edit:pitajte ga na foru jel ga Osim zvao na razgovore i sl. Pa cete viditi da ne mutim
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Znaci Musija placa testiranje za prijateljsku hahahahaha, inace se ne bi nikad testirali
Pa zeljo, zeljo
Pa zeljo, zeljo

- AngelDiMaria
- Kontakt:
e jel me zajebavas

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Stilic Semir unosi nemir na grbavicu

Jel to opet jad, bijeda i čemer nema za kifle... Drugi im plaćaju testiranje hahahahahahahahah
Jel im ovo istina za Štilu brudu....
Jel im ovo istina za Štilu brudu....

Dobro jutro Vicinim dječacima bez kluba.
Veliki Željo!
Veliki Željo!
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- Orangina85
- Kontakt:
Skoro 250 hiljada duguju Albi kojoj odrzavanje nije glavna djelatnost pa oni rade i fakturisu. Naplatice se preko suda ili mozda uzeti koji poslovni prostor nakon sto se banke namireGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jun 2020, 01:56Ja se kunem,da je napisano istina.Nemam razloga lagati,npr ono da nema plate od decembra je laz,ali da plate kasne i po 2 mjeseca,kasne.

Zadnja izmjena: Orangina85, dana/u 16 jun 2020, 11:12, ukupno mijenjano 1 put.
"Nemoj Semire sine, ispast cemo iz lige"
Tacno mi vas je zao

Tacno mi vas je zao

Ni u najludjim kletvama se nisam sjetio dBd Stilu Rustemovicem mjenjali ahahahahhahahahahaa, joj Amare neka te zauvijek, idemo na trecu upravu u trecoj sezoni 

Istok - Siroki Brijeg, Dinamo, BH Telecom i ko sve ne kupovinom 10 godisnjih ulaznica su automatski postali navijaci?svrakino1921 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 16:02Istok-navijaci F.K.ZeljeznicarGangEvil je napisao/la: ↑15 jun 2020, 15:37Pa ko je Vasi Miskinu napravio istok, travu, natkrio istok....itd ..svrakino1921 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 15:01100 000 € od Saveza
200 000 KM od opcine Centar
I brojaci postavljeni na Kosevu
I kome oni pricaju pricu
I sto je najgore opet nece moci igrat na Kosevu
Moraju ici negdje drugo
I opet im se kanton ponudi da im plati rentu na tom nekom stadionu
Svasta
Natkrio istok-Uefa
Travu-kanton Sarajevo 500 000 maraka,grad Sarajevo 200 000 maraka,opcina N.Sarajevo 200 000 maraka,NFSBiH ne znam tacno koliko i F.K.Zeljeznicar 200 000 marki
Al su odigrane 2 kvale utakmice S Irska i Armenija
Gdje su vracene pare i opcini N.Sarajevo i Gradu Sarajevo i Kantonu Sarajevo kroz dobit od odigravanja takvih utakmica na stadionu Grbavica
Ovdje nisam racunao dobit od utakmice sa Belgijom jer je odigrana na starom terenu
I ova utakmica je bitna
Jer su tad svi skontali koju dobit donose ovakve utakmice i za opcinu i za grad i za kanton pa su skuckali i napravili teren na stadionu Grbavica
Istok natkrila UEFA? Bez znanja i preporuke NS BiH? Ma ja..a nama je brojčanike platio savez, opština itd....
Hibrid samo 200 milja eura savez....
Reflektori - NS BiH?
I kad ste vi u pitanju onda i grad i kanton i svi skontaju da imaju dobit pa ulažu, a kad smo mi u pitanju onda su garant neki talovi i guranje nauštrb donedavno najtrofejnijeg kluba u BiH

Ja sve kontam nas Zeljkan ce se iz pepela podici, međutim bgmi ovo sto Stila radi je izgleda bukvalno za sahrane il dzenaze, gluho bilo...
Kako cemo sad mi funkcionisti, kad bez jakog zelje nema ni jakog sarajeva

-
- Kontakt:
Šta je uradio stila ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.