FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne razumih Belosevica al mescini ima neka krampa igrala za kone sad u Portugalu, ako na tog misli da se krene lagano okupljat za proteste.
I Milanovic je l nas jel ziv sta je s covjekom
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dokaz kakva ljudina je Vanja je taj sto je info znao u toku ankete, ali nije zudio za prvim mjestom 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Isto smo glasali

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- RajaBa1983
- Kontakt:
vanja budi dobar

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Nesto razmisljam, dali je moguce sa MUSIJOM iz doboja da se dogovorimo da oni budu nasa full filijala, a da ih mi tretiramo ko polu sestru ili amidzica. Mislim da im damo fin dio kolaca u slucaju da im mi uzmemo recimo nekog ekstra igraca razvijemo ga i uspijemoga prodat koliko god da ga prodamo damo im 50% od ostet znam da zvuci puno ija bi to smanjivo na 10-15% al mislim ono ako ih zelimo prisvoit moramo im dat dio sise da doje jer u suprotnom farmacauti iz kaknja ce kapitulirat.
Takode recimo da im posudujemo odpadtke krste hodzic cruz ako nanjih necemo racunat da mi placamo platu a oni stan doktora hranu..
I najvaznija kategorija nasi juniori koje bi slali na kaljenj. Za njih bi im davo po 5% po svakoj godini gdje budu igrali 75% utakmica i vise a u slucaju da to bude manje onda 2.5% kad i ako ga mi prodamo.
Znaci uzmimo recimo Fanima damo im sabana i hodzica mi placamo sve troicu farmacija samo hranu penziono zdravatvo za ovu dvoicu. Mladost bi tako mogla zivit nebi ispali i glavne ambicije ostvarene 10 mjesto..Mi dobili dobra igraca, igrac dobio mogucnost da bude bolji i Vecu mogucnost da se proda vani. Mi u plusu nismo morali ima B TIM koji bi kosto puno para, ako bi ga recimo prodali za 400k € vratilibi sve sto smo ulozili u njeg i sve plate sabanovr i dusanove..i uz to bi imali igraca koji bi poboljso nasu igru..
Znam da je kuzmanovic sisic bio promasaj al ako bi ih prisvoili mogli bi im pomoc i oko trenera i tih sporedni srtvari.
Takode recimo da im posudujemo odpadtke krste hodzic cruz ako nanjih necemo racunat da mi placamo platu a oni stan doktora hranu..
I najvaznija kategorija nasi juniori koje bi slali na kaljenj. Za njih bi im davo po 5% po svakoj godini gdje budu igrali 75% utakmica i vise a u slucaju da to bude manje onda 2.5% kad i ako ga mi prodamo.
Znaci uzmimo recimo Fanima damo im sabana i hodzica mi placamo sve troicu farmacija samo hranu penziono zdravatvo za ovu dvoicu. Mladost bi tako mogla zivit nebi ispali i glavne ambicije ostvarene 10 mjesto..Mi dobili dobra igraca, igrac dobio mogucnost da bude bolji i Vecu mogucnost da se proda vani. Mi u plusu nismo morali ima B TIM koji bi kosto puno para, ako bi ga recimo prodali za 400k € vratilibi sve sto smo ulozili u njeg i sve plate sabanovr i dusanove..i uz to bi imali igraca koji bi poboljso nasu igru..
Znam da je kuzmanovic sisic bio promasaj al ako bi ih prisvoili mogli bi im pomoc i oko trenera i tih sporedni srtvari.
Zakomplikovalo se i u Albaniji. Sada su u fokusu tri lige:
Armenija
Albanija
Slovenija
Sutra u 15:30h Alashkert, a u 19:00h Mura-Celje
Armenija
Albanija
Slovenija
Sutra u 15:30h Alashkert, a u 19:00h Mura-Celje

RajaBa1983 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:45vanja budi dobar![]()
![]()

- RajaBa1983
- Kontakt:
Nesto mi je Bizzi gladan danas...

-
- Kontakt:
Sta bi sa tih 15k mjesecne plate ?
Nudila nam se ona krampa Bogdanovic hahahaha 

Koji bogdanovic?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Nije Mehremic, nego Milos, kolega mufeniksptica je napisao/la: ↑15 jun 2020, 21:36Ne razumih Belosevica al mescini ima neka krampa igrala za kone sad u Portugalu, ako na tog misli da se krene lagano okupljat za proteste.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Jasmin? Gdje je on sada?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- RajaBa1983
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Vanja i Gospon bacaju bombe, trajlabe trajlabe črš
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Bruda, nemoj ti meni da ja bacam bombe, ja sam bio zadnji na anketi...

Trenutno korisnika/ca: Alen1987, Amazon [Bot], Amcho1, Amidzaa, amypitar, Armija1987, atomskaNavika, Dadox, Direktorcic, Fudo, Google Adsense [Bot], Haksss, head88, inzomni, kupus army, MaroonBjelave, mosarajvosa83, nedimmmm1337, riki46, Samozdravlje, stokastoka23, tajsamja, umrobihzbogtebe1946, Velaxsa, Venom, zagorski i 181 gost.