Kako je nebitno Milan je uspješni
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- UstanikSBII
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- Kockoglavi
- Kontakt:
Jel tebi smetalo osimovo moljakanje na koljenima kod dode u banja luci da nas uefa ne suspenduje, pregovori srdacni pod srpskom zastavom.
Zadnja izmjena: Kockoglavi, dana/u 15 jun 2020, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
Nije bio sportski forum kad ste se obdusmenu žalili posle Širokog. I hop, poglabaste ga negatorima genocida za titulu.
Sto godina da je ne osvojimo, ja na ovu ne bi pristao. Doduše, ti nemaš ništa protiv glabanja. Dapače.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ima i SBER banka dobar stadion i to ovdje u Sarajevu...
Pošaljite SBER banci upit da igrate na njemu. Možda vam dozvole 
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- Kockoglavi
- Kontakt:
Samo vi u banku i fino ljude pitajte. Nemojte nas na telefon zvati i moljakati, možemo li se kako dogovoriti.
Binde male Vicine.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
E da znas kako su lijepi ovi sad pehari....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne znam fakat kakvi su ti poklonjeni trofeji. Nemamo takvih.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Vama su i telefoni iskljuceni kako da vas zovemo...???Plavac87 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 19:38
Samo vi u banku i fino ljude pitajte. Nemojte nas na telefon zvati i moljakati, možemo li se kako dogovoriti.
Binde male Vicine.![]()
Svi su vam takvi, nek ti Miske objasni
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Hajde sto cete igrati na tuđem stadion jos cete igrati bez navijaca kako stvari stoje zbog panedemije, a ako nista mi igramo na nasem stadionu pa makar i bez navijaca.
Zato brze bolje pritisak na Ajnadzica da se sto prije renovira teren Koseva i te ostale stvari, jeste da ce vam renta bici veca ali bolje i to barem necete iz grada ali opet niste na svojem.
Zato brze bolje pritisak na Ajnadzica da se sto prije renovira teren Koseva i te ostale stvari, jeste da ce vam renta bici veca ali bolje i to barem necete iz grada ali opet niste na svojem.
Mjau !
Logicno, kad ne znate ni takve uzeti
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- svrakino1921
- Kontakt:
Koševo se raspada, ruina obična.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Imamo para ne može ih krava pojesti i boli nas qrac gdje ćemo igrati,bitno je da budemo nosioci i da se lopta zakotrlja a vi moljakajte bivše igrače da uplate po stoju za toplog obroka,a pitanje je vremena kad će i stadion na doboš (Miske se iza ćoška smješka)Machak je napisao/la: ↑15 jun 2020, 20:00Hajde sto cete igrati na tuđem stadion jos cete igrati bez navijaca kako stvari stoje zbog panedemije, a ako nista mi igramo na nasem stadionu pa makar i bez navijaca.![]()
Zato brze bolje pritisak na Ajnadzica da se sto prije renovira teren Koseva i te ostale stvari, jeste da ce vam renta bici veca ali bolje i to barem necete iz grada ali opet niste na svojem.![]()
Sad će na jesen milioni od UEFE za prošlogodišnje učešće a vi gledajte kud sunce hoda i tražite sadaku,vidjet ćemo po prelaznom roku ko ima a ko nema para
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Prvo platite Albu,10 mjeseci im niste platili,ne morate meni vjerovati,kontaktirajte licno Albu pa pitajte,ima mail vjerovatno pa eto,inace moljakate Olimpik da igra da bi te pare presumjerili da placate Albu
Ps.debili izazivate @Vanja8,a covjeku to uopste nije ime,i njegovo ime ima skroz drugu pozadinu,i ja sam mu pruzio ruku kad mi je rekao razlog imena "Vanja"
A ti Mohikanac,ohladi malo druze srce ce te zdrmati
Ps.debili izazivate @Vanja8,a covjeku to uopste nije ime,i njegovo ime ima skroz drugu pozadinu,i ja sam mu pruzio ruku kad mi je rekao razlog imena "Vanja"
A ti Mohikanac,ohladi malo druze srce ce te zdrmati
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.