FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zasto imam osjecaj da ce Sisic kod Zrinjskog 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ja, znalo se to odavno. Hvala mu mnogo na golu u Italiji i sretno dalje!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Koliko sad imamo igrača , neka neki napise svakog pojedinačno , plus ove sto su se vratili sa posudbe ...
-
- Kontakt:
Sad kad ode u drugi klub odjednom postane ko De Brujne 

Vanja autsajder medju insajderima

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne vjerujem, jedino ako Filipovic nesto ne luduje, Sisi ima onog malog brzog, mogao bi u Strumfove jer oni nemaju desno krilo, ali to bi bio zajeb samo takav, a ne vjerujem da je toliko lud....Velezu bi valjao mislim.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Svi u grupe, svi, svi, svi!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Danas prozivka, a nema pojačanja
Otišao Šišić, Lazić...
U minusu do guše...
Jesmo li ovo zaslužili ljudi moji ???
Otišao Šišić, Lazić...
U minusu do guše...
Jesmo li ovo zaslužili ljudi moji ???
U ponedjeljak, 15. juna 2020. godine u 11.30 sati na stadionu „Asim Ferhatović Hase“ ozvaničen je završetak radova na ugradnji čitača karata.
Pročitajte još
Podsjećamo da je nakon provedene tenderske procedure za izvođača radova odabrana firma Klaus Lehmann GmbH d.o.o. Gračanica. Vrijednost projekta je 385.975,98 KM.
Nogometni savez Bosne i Hercegovine je Odlukom izvršnog odbora iz UEFA fonda Lige nacija osigurao 100.000 eura za pomenutu namjenu, a Općina Centar je u budžetu za tu namjenu izdvojila 200.000 KM.
Fotografije pogledajte u galeriji.
Pročitajte još
Podsjećamo da je nakon provedene tenderske procedure za izvođača radova odabrana firma Klaus Lehmann GmbH d.o.o. Gračanica. Vrijednost projekta je 385.975,98 KM.
Nogometni savez Bosne i Hercegovine je Odlukom izvršnog odbora iz UEFA fonda Lige nacija osigurao 100.000 eura za pomenutu namjenu, a Općina Centar je u budžetu za tu namjenu izdvojila 200.000 KM.
Fotografije pogledajte u galeriji.
-
- Kontakt:
Ne znam šta vi mislite ali ja bi Pidru isto na posudbu . Ne znam koliko je pametno poslije takve povrede da ga forsiramo puno igranjem, i to da igra pod takvim pritiskom i imperativom, jer sam misljenja da nece biti isto kao prije povrede. Od njega ce se puno ocekivati a momak bi mogao biti mozda docekan na zub poslije svakog kiksa, poznavajuci nas...
-
- Kontakt:
Pidru baš sad treba gurnuti i da mu svi mi navijači dajemo podršku u svakom trenutku. Sve ostalo bi ga moglo dokrajčiti.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
cuj nakon takve povrede na posudbu e jbg brate.. on je bio u trenaznom procesu krajem februara, i onda je sve stalo, sto znaci da su svi sad fizicki pali i bas zbog toga mislim da je tu negdje fizicki sa svima ostalima. prije bi tom logikom hebiba na posudbu. prije ce se povrijediti da ode u mladost jer bi tamo non stop bio starter
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Jest brate u trenaznom procesu bio ali on tekme nije osjetio koliko vec... Takmicarska forma nula bodova, sto ne znaci da je fizicka sprema losa... A i racunaj koliko je pritisak manji u Mladosti nego kod nas...AngelDiMaria je napisao/la: ↑15 jun 2020, 12:57cuj nakon takve povrede na posudbu e jbg brate.. on je bio u trenaznom procesu krajem februara, i onda je sve stalo, sto znaci da su svi sad fizicki pali i bas zbog toga mislim da je tu negdje fizicki sa svima ostalima. prije bi tom logikom hebiba na posudbu. prije ce se povrijediti da ode u mladost jer bi tamo non stop bio starter
Ne znam eto to je moje misljenje, sto naravno ne znaci da sam upravu, i ja prvi bih volio vidjet Pidru boljeg i spremnijeg nego prije povrede.

- AngelDiMaria
- Kontakt:
a dobro mislis da je takmicarska forma kod ostalih bolja, 3 tekme u 8-9 mjeseci...ajdohordas je napisao/la: ↑15 jun 2020, 13:04Jest brate u trenaznom procesu bio ali on tekme nije osjetio koliko vec... Takmicarska forma nula bodova, sto ne znaci da je fizicka sprema losa... A i racunaj koliko je pritisak manji u Mladosti nego kod nas...AngelDiMaria je napisao/la: ↑15 jun 2020, 12:57cuj nakon takve povrede na posudbu e jbg brate.. on je bio u trenaznom procesu krajem februara, i onda je sve stalo, sto znaci da su svi sad fizicki pali i bas zbog toga mislim da je tu negdje fizicki sa svima ostalima. prije bi tom logikom hebiba na posudbu. prije ce se povrijediti da ode u mladost jer bi tamo non stop bio starter
Ne znam eto to je moje misljenje, sto naravno ne znaci da sam upravu, i ja prvi bih volio vidjet Pidru boljeg i spremnijeg nego prije povrede.![]()
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- feniksptica
- Kontakt:
Veceras protesti svi svi !!
Sabrina k****
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Boba fali da vas ozbiljno shvate....
- AngelDiMaria
- Kontakt: