Manje vise jel govori za čelik al me nervira oko Kaiserslauterna to je klub od velike tradicije i vijeka i nebi trebao biti predmet ismijavanja.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑14 jun 2020, 23:21Sta si zapjenio, fraz ces dozivit, covjek misli na Zelju ocigledno a ne na Celik.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑14 jun 2020, 23:12Vidiš koja si ti jajara i pickica mala. Klub koji ima istorijat iza sebe u njemačkoj i svijetu se mozda i gasi a ti se smijes mamlaze tome i poredis taj klub sa celikom. Vidi se da si neki lik koji ima moto ja i samo ja i toliko su ti jadni komentari. Ismijavati i veseliti se tuđoj nesreći puno govori o osobi pa makar i sa ljute suparnicke strane bili. Koliko puta je robija dala krv mamlaze za momke sa sjevera, pomagala x puta i ne samo njima nego kome je god takav način pomoći trebao a ti mamlaze ismijavas sto se gasi jedan velikan iz njemačke al nećeš docekati skote jedan i gašenje čelika. U inat vama dušmanima.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
- feniksptica
- Kontakt:
Eto sad trebamo za Kiserslatuern brinut i oplakivat, haj mi al ti sto za CElik navijas..sto u tudjem metes Bog ti pamet dao
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Hajd ne seri, nisam rekao da ga treba oplakivati al ga nema potrebe ismijavati u tome je stvar. Ako poštuješ fudbal i znas o fudbalu onda znas sta je Kaiserslautern.feniksptica je napisao/la: ↑14 jun 2020, 23:35Eto sad trebamo za Kiserslatuern brinut i oplakivat, haj mi al ti sto za CElik navijas..sto u tudjem metes Bog ti pamet dao
Al nebitno vidim da ima pametnjakovica
Uzivajte
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
-
- Kontakt:
Ma buraz imas drugih argumenata , evo jos te jednom molim

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Realno... Ovi iz Zenice traze krivca u svemu drugome samo ne u sebi. I Sarajevo i Zeljo i savez svi su krivi samo oni ne.
A plave kujice ogorčene pa samo bacaju koske izmedju Sarajeva i ostalih klubova... Iskulirajte malo bit ce Evropa i sljedece godine.
Sve u svemu... Nije foliranje, zao mi je Celika i zao mi je ako ispadnu. I zbog kluba i tradicije i navijača i stadiona. Poseban šmek je gostovati u Zenici. A za sve to niko vam drugi nije kriv nego vi sami.
A plave kujice ogorčene pa samo bacaju koske izmedju Sarajeva i ostalih klubova... Iskulirajte malo bit ce Evropa i sljedece godine.
Sve u svemu... Nije foliranje, zao mi je Celika i zao mi je ako ispadnu. I zbog kluba i tradicije i navijača i stadiona. Poseban šmek je gostovati u Zenici. A za sve to niko vam drugi nije kriv nego vi sami.
Kada se Olimpik sklanjao Sarajevu?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Nikada, ali bas nikada. Uvijek su to bile prave prvenstvene utakmice. Dok sa Zeljeznicarom je znalo biti i drugacije.
- FKS -
Vidis koliko si ogranicen i ne vidis zayebanciju koja se uopste nije odnosila na Čelik..."za neke nase davne osvajace titule..."OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑14 jun 2020, 23:12Vidiš koja si ti jajara i pickica mala. Klub koji ima istorijat iza sebe u njemačkoj i svijetu se mozda i gasi a ti se smijes mamlaze tome i poredis taj klub sa celikom. Vidi se da si neki lik koji ima moto ja i samo ja i toliko su ti jadni komentari. Ismijavati i veseliti se tuđoj nesreći puno govori o osobi pa makar i sa ljute suparnicke strane bili. Koliko puta je robija dala krv mamlaze za momke sa sjevera, pomagala x puta i ne samo njima nego kome je god takav način pomoći trebao a ti mamlaze ismijavas sto se gasi jedan velikan iz njemačke al nećeš docekati skote jedan i gašenje čelika. U inat vama dušmanima.
Zovni bolan nekoga, da ti prvo rastumaci sta pise, a ne da se provaljujes javno...

Cuj celik i titule,..OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑14 jun 2020, 23:12Vidiš koja si ti jajara i pickica mala. Klub koji ima istorijat iza sebe u njemačkoj i svijetu se mozda i gasi a ti se smijes mamlaze tome i poredis taj klub sa celikom. Vidi se da si neki lik koji ima moto ja i samo ja i toliko su ti jadni komentari. Ismijavati i veseliti se tuđoj nesreći puno govori o osobi pa makar i sa ljute suparnicke strane bili. Koliko puta je robija dala krv mamlaze za momke sa sjevera, pomagala x puta i ne samo njima nego kome je god takav način pomoći trebao a ti mamlaze ismijavas sto se gasi jedan velikan iz njemačke al nećeš docekati skote jedan i gašenje čelika. U inat vama dušmanima.

Isprepadani su toliko da fobije dobijaju.
Posebno ovaj baustelac.Nije lako mistrijom pucat,..hahahaha
Vici Zeljković, pitarski tatica.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- Kockoglavi
- Kontakt:
Dokoljenko i dalje laje i gricka jaja
Što bola nas u to?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
E čuj kone Rustemovića potpisaše.
Polako vodite vaš klub u nestanak. Nek vam je sretan i da vam dugo potraje.
Slaviš 100 godina i dovedeš Rustemovića.
I Radovca zaganjajte ...

Slaviš 100 godina i dovedeš Rustemovića.

Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Jel' se Pidro oporavio?
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
-
- Kontakt:
Kako ide oporavak od titule?
Jesu se Hz pomirile sa zgradom?
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.