Razbio nas je sve

Što se zahvaljuješ?
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Pa jedini sam uspio remizirat, pa se malo zezam.
Hvala druze,nemas se sta zahvaljivati zasluzio si taj remi dobrom igrom!
Želio sam da nas opet žrijeb spoji da popravim dojam jer onaj meč koji sam odigro s tobom je prava katastrofa, sramota me. Iz nekog razloga sam požurio, dao pješaka i raspad. Ali eto ne dade se, ni jednom do kraja.flagrantus je napisao/la: ↑14 jun 2020, 23:26Hvala druze,nemas se sta zahvaljivati zasluzio si taj remi dobrom igrom!
Hvala svima na cestitkama ,dobar turnir.
U nekim partijama sam imao i srece recimo protiv Jakobsena covjek je napravio veliki previd ,inace je imao bolju poziciju.
Vidi se da su i Bodi i Admir dobri igraci.
Nekada davno sam igrao aktivnije sah,bio sam pionirski vicesampion BIH,igrao sam za klub.
Sada igram samo ovako rekreativno.
Hvala druze,u pravu si previdio si pjesaka i vec tada ti je bila teska pozicija.Poslije saha skakacem bilo je gotovo.bodi123 je napisao/la: ↑14 jun 2020, 23:28Želio sam da nas opet žrijeb spoji da popravim dojam jer onaj meč koji sam odigro s tobom je prava katastrofa, sramota me. Iz nekog razloga sam požurio, dao pješaka i raspad. Ali eto ne dade se, ni jednom do kraja.flagrantus je napisao/la: ↑14 jun 2020, 23:26Hvala druze,nemas se sta zahvaljivati zasluzio si taj remi dobrom igrom!
U nekim partijama sam imao i srece recimo protiv Jakobsena covjek je napravio veliki previd ,inace je imao bolju poziciju.
Nekada davno sam igrao aktivnije sah,bio sam pionirski vicesampion BIH,igrao sam za klub.
Naleti češće da igramo, sila si od igrača.
Slična situacija, ja sam bio 6. na drzavnom svojevremeno ali ne sjecam se do kojeg uzrasta je to bilo. Do koliko godina su pioniri? A u SK Bosna sam osvojao prvenstvo u svojoj kategoriji i jos neka skolska takmicenja imao i trenere tamo isto tako Dizdarevic je bio tad ali ima tome 15 godinaflagrantus je napisao/la: ↑14 jun 2020, 23:26Hvala druze,nemas se sta zahvaljivati zasluzio si taj remi dobrom igrom!
Jesam hajde
Može li oko 4 ili 5
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.