Cuj ko je cuo za Klokotnicu, ja i jaran zamalo ne zaglavismo jednom tamo. Treba se cijelu noc vrtila oko nas, otpratila nas do sobe

Kad smo dosli kuci i nasli je na fb, kad tamo na svakoj slici zagrljena sa momkom

Lijepa Klokotnica

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Cuj ko je cuo za Klokotnicu, ja i jaran zamalo ne zaglavismo jednom tamo. Treba se cijelu noc vrtila oko nas, otpratila nas do sobe
Ja ću ovo reći bratu, njemu je žena iz Klokotnice.kraljttbvb je napisao/la: ↑10 jun 2020, 06:58Cuj ko je cuo za Klokotnicu, ja i jaran zamalo ne zaglavismo jednom tamo. Treba se cijelu noc vrtila oko nas, otpratila nas do sobe, mescini da smo htjeli, spucali bi je obojica.
Kad smo dosli kuci i nasli je na fb, kad tamo na svakoj slici zagrljena sa momkom![]()
Lijepa Klokotnica![]()
Nemoj brata sekirati i nabijati mu ljubomoru, fina je njegova žena, ovo je jedna bila divljaFowl95 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 13:41Ja ću ovo reći bratu, njemu je žena iz Klokotnice.kraljttbvb je napisao/la: ↑10 jun 2020, 06:58Cuj ko je cuo za Klokotnicu, ja i jaran zamalo ne zaglavismo jednom tamo. Treba se cijelu noc vrtila oko nas, otpratila nas do sobe, mescini da smo htjeli, spucali bi je obojica.
Kad smo dosli kuci i nasli je na fb, kad tamo na svakoj slici zagrljena sa momkom![]()
Lijepa Klokotnica![]()
![]()
yebaji ga isplati se onda jos godinu dana izdrzati, mada nije da mi je tesko, al guzica zinula za vecim parama
sta je ovo sve leglo JarnooJarnoTrulli je napisao/la: ↑14 jun 2020, 23:24Ma nema potrebe da cekas, trazi Zustimmung ako su bolji uslovi. Samo niposto ne daji otkaz dok ne dobijes Zustimmung u ruke.![]()
Mozes i mijenjat firmu.
Nazovi ARZ i pitaj, cini mi se oko 6 sedmica ali nisam siguran.
Jarno truli,moze li na p.p.htio bih se s tobom posavjetovati oko Njemacke,ako moze?JarnoTrulli je napisao/la: ↑14 jun 2020, 23:24Ma nema potrebe da cekas, trazi Zustimmung ako su bolji uslovi. Samo niposto ne daji otkaz dok ne dobijes Zustimmung u ruke.![]()
Ne.Muameer je napisao/la: ↑16 jun 2020, 20:32Jarno truli,moze li na p.p.htio bih se s tobom posavjetovati oko Njemacke,ako moze?JarnoTrulli je napisao/la: ↑14 jun 2020, 23:24Ma nema potrebe da cekas, trazi Zustimmung ako su bolji uslovi. Samo niposto ne daji otkaz dok ne dobijes Zustimmung u ruke.![]()
Turisticki ne. Poslovno da, uz poziv firme iz BiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.